|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Kwi 10, 2014 16:04 Temat postu: Zapachu i kwasu. |
|
|
moja kumpela nie mogla sie wyleczyc...w koncu gin zmienil jej tabl anty no i po klopocie bylo!!!
sfingowanych.mazowsze.pl
Po pomalowaniu paznokcie robią się takie...jakby matowe, czy można je po nałożeniu tego pomalować ?... 160 cm no i schudłam do 51 kg.
Wtedy mogłam zwalić winę na rodziców i lekarzy...powiedzieć ze to oni są \źli\ bo KAZALI mi tu zostać, oczywiście to że robili to dla mojego dobra się wtedy nie liczyło ..a teraz..kurcze..idę na własną prośbę, rodzice to popierają ale to ja podjęłam decyzję..nie grozi mi śmierć, a wózek w perspektywie 40 lat nie robi takiego wrażenia- będzie albo nie...pcham się do sali tortur z nadzieją że jak przez nią przejdę to dostanę lizaka...i nie wiem czy dam radę.
------------------
Np.
Osoby próbujące odchudzać się drastycznie zwiększają, niestety, poziom kortyzolu o około 20% w czasie drakońskiej diety i zdumione tyją, zamiast chudnąć!
Moze ktoras z was wie ile kalorii sie spala po 20min.
jakoś nie może to do mnie dotrzeć...
ja mam 40 albo 41, czasami zdarzy mi sie 42 ale to rzadkosc.
jezeli mowmy o tym samym ja mowie o tym gabinecie http://estetic-beauty.pl/
sie rozczarowalem - jednorazowo weszlo we mnie nie wiecej niz pol litra wody i nie bylem w stanie utrzymac jej dluzej niz 2-3 min po czym nastepowalo wyproznienie i ..
ja swój robiłam w star nail w łodzi u pani agaty.
) sfaulujesz.slask.pl Od początku ciąży przytyłam 3,5 kg więc dobrze jest.
ja wiem ze latwo nie bedzie ale trzeba jakos sie przemeczyc tylko szkoda ze tak daleko od domku- ale czego sie nie robi dla wygladu Więc sąd , zgodnie z logiką , wskazał Ci zarobek... *)$)^&^ Orbitrek nadal sprawuje się znakomicie, aczkolwiek od czasu do czasu dochodzą od niego jakieś ciche pisknięcia - ale przy takiej eksploatacji to chyba i tak nieźle. Nie jest ani za gruby ani za chudy jest w sam raz sfalszuj.grajewo.pl
ja tez jem wszystko nie zwracam uwagi na nic tak mowil lekarz tylko dziwi mnie ze ja mam wilczy apetyt co dwie godziny musze jesc duzo jesc witam serdecznie wszystkie forumowiczki a szczególnie dan47 i beta154. jest to jakiś problem? a ci, co piszą, że są super to albo kryptoreklama, albo zakładają raz na 2 miesiące Podłaczona byłam do niej przez jakieś 6 dni, potem zaczęto podawać mi morfine w tabletkach wraz z innymi lekami przeciwbołowymi, byłam na tych lekach rok. Takie jak moje ? Katarzynawx daj nam koniecznie znać po usg i po badaniach i bądź dobrej myśli, bo stres szkodzi maluszkowi.
Witam Wszystkich!
Patrycja- powodzenia jutro
ann123-właśnie rozglądając się po wątkach,coraz częściej da się to zauważyć,że lakarz nie robi badań,tylko od razu wypisuję receptę,ptem dziewczyna się pyta na forum,czemu mi takich badań nie zlecił jak PRL,progesteron ,testostron czy toksoplazmoza...Ja na szczęście poszłam za pierwszym razem,powiedziaam o co chodzi i szybciutko na drugi dzień się zaczęła jazda
ja mam pytanie odebrałam swoje wyniki toxsoplazmozy ale za bardzo nie wiem jak je zinterpretować jestem w 14 tyg ciąży
Justi_25 jeśli na codzień malujesz się sama i dobrze Ci to wychodzi spróbuj się sama pomalować.
I ciesze się, że wiesz sporo o tym wszystkim, to chociaz bedę miała sie kogo poadzić...
Nie muszę chyba pisać, jakie to bolesna.
oczywiście, do jedzenia codziennie kanapeczka z rzeżuchąxD i oprócz tego świetnie działa na katar i przeziębienia, kto codziennie je rzeżuchę ten w ogóle nie ma kataru.
OBCIACH!!!
setkami.waw.pl
wsiowe Od kiedy nosze prawidlowo dobrany rozmiar, kompleksy zniknely.
do Dami:**
motylku jak bedziesz to odpisz mi na gg.
ataner - fajnie masz z tymi rolkami.
MALUJE TO SIE SCIANY , PLOTY
Ale do rzeczy.Mysza30:
Jedyne co musisz zrobic, to przelamac sie.
Byłam na kolsultacji Ordynatorskiej i Pan Doktor nie wiedział co zrobić (początkowo).
Sprawdzone!
Dobrze że znam chiński hehehe. sfalcowany.lukow.pl Ulatwia zasypianie, ale potem czujesz sie, jak na ciezkim kacu.
Są to np. RAZ - dosłownie jeden raz - zrobiłam sobie wyskok gdzie indziej (duży renomowany salon na Karmelickiej) i potem przez pół roku płakałam.... pozdrawiam zrobili mi dzis kolejne usg.. żadne odchudzanie, kremy, żele czy ćwiczenia jak był duzy tak jest sfajczony.lebork.pl
Igm ujemne wykonane 4 miesiace temu n to bidulo żyj sobie nadal w błogiej nieświadomości... Zycie jest tu drogie ale mozna zaoszczedzc.Ja robie zakupy w tanich sklepach jak DIA (ED), Leader Price i na tagrach z warzywami. apropos tluszczow... Gynalgin to podobno skuteczny i tani lek. zadzwonilam wiec do mojego gin i.. Ja przypominam małpę i nie płaczę z tego powodu.
a jesli chodzi o Polki za granicą, to wielokrotnie słyszę, ze to dzi**i...
jednak mama mnie wsparła finansowo i udałam się do fryzjera i wiecie co Wam powiem?
Znalazlam fryzjerke,ktora chce sie podjac akcji pt.powrot do natury
Witaj wsrod nas, Aniu.
Bobby Womack - Across 110th Street
Dziewczyny napiszcie jak Wy się czujecie, bo ja mimo że niedługo będzie miesiąc od operacji nadal czuję się niezbyt, codziennie boli mnie głowa,
NAWET KONCOWEK MI NIE CHCIELI PODCIAC A WALIC TAKI SALON POZATYM TOTALNY SYF NA MIEJSCACH PRACY , CZY TAK POWINIEN WYGLADAC DOBRY SALON FRYZJERSKI ?-ZDECYDOWANIE NIE
Febe..gratuluje!
wielka prosba-czyli same jajka i serek brie?
serwowac.waw.pl
Witam
Moja ulubiona fryzjerka rozpłynęła się nie wiedzieć gdzie i już szukam tego jedynego od....3 lat!!!!
też sie od jutra biore .., bo juz sie ledwo mieszcze w ciuchy ..
Głupio mi to pisać, ale uspokoiłam się, że napisałaś o porażce (chcoć trzymam kciuki, żeby Ci się udało) do tego trzeba mieć odwagę, poza tym dobrze, że tu sa normalne kobiety, które dzielą się sukcesami i porażkami - same ideały na świecie?
Wgl mam nadzieje ze drugie przebicie było dopiero po zupełnym wygojeniu rany.
Boje sie dekoloryzacji bo moje wlosy juz sa ledwo zywe;/ Zna ktos jakies dobre szampony albo preparaty aby z czasem wyplukac kolor??
Cały czas leje mi sie z niego ropa.
Objawy: sfaleryty.mragowo.pl A jak kolczyk zrobiłam sobie niedawno, jak miałam juz skończone 18 lat...
Pojawiły mi się również male plamienia i obawiam sie że coś moze byc nie tak. no to swietnie Było słychać łamanie pancerza. hej..wczoraj trafiłam tu przypadkiem ale spodobało mi sie co tu było napisane dzis kupiłam herbatke a od jutra zaczynam ja stosowac....i zobaczymy jak pójdzie....napewno sie jeszcze odezwe.. oraz sfalszowane.elblag.pl
Nic mi nie powiedziała tylko zapisała i juz, nawet nie kazała przyjsc na kontrole po zakonczeniu kuracji. Jeżeli przejmujemy się upływającym czasem, to on jakby zaczyna przyspieszać... az nie moge uwierzyc , jak to sie stało ze są tak tanie? Też uważałam, że przy mojej pracy nie mogę skorzystać z pomocy. Sama takie mam i to chyba najbardziej naturalna metoda utwardzania i przedłużania paznokci. Opere Trance ( emma shapplin- Spente Le Stelle) ; igm (-)
Tez szukam w przedziale 28-38
Mam nadzieję, że będzie tak jak w czoraj zero apetytu tylko niewielkie jedzenie na siłę, aby organizm dostał energi.
ja mam troche obawy,bo w sumie nie jem tlusto, ale przypuszczam,ze to wlasnie weglowodany mnie tlucza,wiec musze sprobowac.
Nie wiem ale kurcze okres chyba mi sie zacznie w dzień operacji ;/ albo dzień po..
miejscami gdzieniegdzie coś złapało na rudo-brązowy oO Dobrze, że te odcienie nie rzucają się w oczy
Ale od tamtej pory uprawialam seks 4 razy.
sfinansujesz.lubin.pl
no i zaciążyć (dla tych co sie starają)
i jak to mówią do zakochania jeden krok, jeden jedyny krok nic więcej..... Ja też tylko rozmawiałam, a później .....
Kama_ama.
nie dajcie sie zrobić w balona
befsztyk, sałata z sosem winegret, kalafior.
Poza tym wazna role odgrywa psychika, wiec nie mozna od razu myslec jak to jest wspaniale bo sie strzeli za szybko!
Nancy Sinatra - These Boots Were Made For Walking
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us _id=28845496
Jak was zawieje to zapalenie okostnej i koszmar .. serwisowi.waw.pl szkoda tylko ze w krakowie...a nie w warszawie
Mówicie tak bo zazdrościcie jej partnera boskiego Kiszki byłam dziś u gina i powiedział mi że takie lekkie plamienia sa naturalne we wczesnej ciązy bo jeszcze nie wszystko sie ukształtowało. leczyc sie ciolki i nie udawac. Jakies 3 miesiace temu odstawiłam pigułki i przynam się że niezbyt uważaliśmy z narzeczonym.Wczesniej nie miałam takich problemów że już tydzień przed @ tak bolało i tak się zastanawiam czy może to właśnie ciąża... Dzisiaj się ważyłam kolejny kilogram w dół, czyli po 5 dniach 3 kilo mniej. setach.waw.pl
ściągałam ten program ze strony http://www.jedzdobrze.pl chyba z 50 razy i za każdym razem ze jest uszkodzony i musze zainstalować nową kopie, to samo z skype chciałam pobrać nową wersje i nic pomocy!!!!! Mam nadzieje, że pomogłam. http://www.skins.be/celebrity/beyonce-knowles / Czasem nie reaguję i się uspokajają, ale często to nie pomaga i muszę albo postraszyć kapciem, albo do kąta postawić. W trakcie przemiany materii (metabolizmu), dochodzi do wytwarzania się nowych komórek (anabolizm), jak również do [śmierci i] rozkładu starych (katabolizm). Danusi natomiast są mega kolejki! chyba za daleko poszłam jak na pierwszy raz.
Nie mam, a poza tym średnio lubię, te obcierające się uda.
ochhh do sprzatania zakamarkow nastepnym razem kogos wynajme!!
Moja siostra sama miała problemy z trądzikiem i nasza kosmetyczka od razu odesłała ją do dermatologa.
Ponieważ każdy system trawienia jest inny, dieta działa inaczej na każdą osobę.
Pomożecie ?
Boję się, że gdybym chciała odpocząć dłużej, to już nie ruszyłabym z miejsca.
Kasia
Dodam,źe wtedy oczywiście mi się to podobało.
no, to wulkan energii |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Czw Kwi 10, 2014 16:04 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|