|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sro Mar 19, 2014 20:22 Temat postu: Mnie też poinformowano w lipcu że ceny porodów to 1000 i |
|
|
Moglibyscie mi powiedziec cos na temat tego: portal społecznościowy Ja robiÅ‚em lewatywÄ™ już chyba z 5 razy i jakichÅ› zÅ‚ogów u siebie zbytnio nie zauważyÅ‚em, może z tymi zÅ‚ogami to przesada może nie każdy je ma. Pozdrawiam wszystkich goraco!
witajcie!!
9.
Choć ciężko to n
po pierwsze dlugosc wybierasz sobie sama-po przyklejeniu sa dluuugasne ale wlasnie po to zeby bylo z czego obcinac
mialo byc
Gdy rano je czeszę, bądz próbuje porozklejac, bo loczki się mi kręca w grupkach zwilżam je delikatnie mokrą dłonią, tak aż staną się znowu spręzyste.
czytalam ze operaowal pare dziewczyn.
powodzenia zycze
2. seks ogłoszenia zwiedzać, chodzić po górach, imprezki, koncerty, kino...
aajj wszystko sie popsuło.. Wyrwałem je by móc założyć aparat orto. 1)joop Młodych osób zawsze żal, taka głupia śmierć Wedlug okresu 11 tydz. seks oferty
Bo teraz musze czekac az strup zejdzie i wtedy zalozyc znowu no ale jak zarosnie to lipaaaaaaaa. Ma pieniądze, chce coś sobie poprawić to czemu nie, nie ma w tym nic złego. Boję się świąt... Ja się ważę przed i po lewatywie i jest tak ze 40-50 dkg różnicy po. ponadto dwa tygodnie przed ślubem zabieram ją nad może na jedna noc, a to dlatego że ten wieczór organizujemy razem i nie miałaby niespodzianki-wiec to morze będzie takim małytm prezentem ode mnie Ja ostatnio także powiększyłam sobie usta. siemanko dziewczyny
A prace jego ust sa.......mhm z tego co widziałam na żywo-takie sobie.
Polecam wszytskim katowiczankom i nie tylko
Widzę że post ma już niezłą brodę, ale to chyba dobrze, widać że dużo się ćwiczy na wiosnę
Pozdrawiam maniaków muzycznych
my mamy słaba silną wole to musimy z grubej rury
Moje cienie sa zdecydowanie bledsze a jestem dopiero w połowie kuracji.
w talii - a przecież nie mogli jej bardzo mocno ścisnąć skoro wytrzymywała dzień zdjęciowy bez duszenia się, i jeszcze tańczyła walca i podśpiewywała sobie w którejś scenie.
W Mi Momento mają tanie, akurat trwa kampania, jeszcze chyba ze 4 dni, różne modele, kolory i rozmiary, prawie 50% taniej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Sro Mar 19, 2014 20:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|