|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 22:46 Temat postu: DO NULKA333..........idz do psychiatry a nie pisz swojego |
|
|
Krystyna ProĹ„ko JeteĹ› lekiem na caĹ‚e zĹ‚o portal społecznościowy Usta po aquamidzie:
no chyba raczej nie,kurcze nie wiem co zrobic...wiem ze przeszczep to powazna sprawa ale ja naprawde chce zrobic wszystko aby sie udało...
Ja jestem w Kanadzie od roku, nawet mi się tutaj podoba, mieszkam z chłopakiem kanadyjczykiem tylko brakuje mi polskich znajomych, koleżanek.
Jest to prawdziwa bomba witamin.
Mi pozostają jedynie właśnie leki p/bólowe...
z dziewczyn:
A teraz pytania. portal społecznościowy ale to nie tak od razu, napracowalam sie troche!!!!
tak polubiaĹ‚am basen, ĹĽe za zgodÄ… lekarza kontynuowaĹ‚am go i tak w styczniu nauczyĹ‚am siÄ™ pĹ‚ywać, caĹ‚e zycie baĹ‚am siÄ™ wody i nie umiaĹ‚am pĹ‚ywać, nadal boje siÄ™ wody ale za to umiem pĹ‚ywać 3 stylami, no tak nie jest to najbardziej sportowy styl bo rama daje pewne ograniczenie, tak jak np przy ĹĽabce kiedy najpierw Ĺ‚Ä…czysz nogi, a ja nie mogÄ™ zĹ‚Ä…czyć bo mi aparat nie pozwala, brak Ĺ‚aczenia zmniejsza napÄ™d przez co musze robić silniejsze ruch ramionami, ale pĹ‚ynÄ™.. trening ma 42 dni i chodzi o stale obciazenie miesni. szopa. I czy wyglad sie liczy? pozdrawiam adwokat kraków
Hmm...z tym odkladaniem to nie wiem...nie znam ludzi ktorym to sie udaje, tyle tu pokus....przepraszam, sa takie osoby: ekstrakt z liści lotosu orzechodajnego, ekstrakt z kłącza żabieńca babki wodnej, ekstrakt z nasion strączńca. Regine- to ja też przechodzę na jajka!! pozdrawiam Cie serdecznie nie trzymałam sie tego, bowiem moje przygotowanie trwało nawet ie tydzień,a pare dni. 2. I powoduje ze jestes malo wiarygodna.
Chcialabym to zrobic ale wstydze sie isc do apteki i poprosic o przyzad do lewatywy
Po kilku kilkunastu takich razach mialem tego serdecznie dosc...
nadmieniam,ze kocham patrzec na transwestytow
A następnie dzieleniem tego co zostało wyprodukowane.
Bralam Cilest przez okolo rok moze, poltora roku.
Powiem wam jedno, jeszcze nie tak dawno w zyciu by mi do głowy nie przyszło ze ta znajomosc z ksiedzme którego traktowałam jak przyjaciela pojdzie w takim kierunku.
|nie chciałam zmienić miejsca fotelika bo to miejsce najbezpieczniejsze w samochodzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 22:46 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |