Forum Mei Jennifer Strona G³ówna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

hehe mąż zawór Ci popsuł i to przez niego wszystko

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona G³ówna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Sro Mar 19, 2014 23:12    Temat postu: hehe mąż zawór Ci popsuÅ‚ i to przez niego wszystko Odpowiedz z cytatem

nie wiem jakie dokładnie są ceny, ja ide sobie robic rece (bo mimo ze mam te wlosy dosc jasne i cienkie to jednak długie i czasem sie jeża i smiesznie to wyglada a poza tym na górnej czesci rak mi tez rosna i to takie szarawe ktore widac...wiec jak macie tylko na piersiach to jestescie i tak w lepszej sytuacji ;]), koszt depilacji calych rak tym epilfree to 100zl wiec uwazam ze nie ma dramatu, a efekty moga byc naprawde super, pojde i za 3, 4 tygodnie napisze co/czy/i gdzie mi odrasta itd pomyslalam ze o tym napisze bo nie widzialam zadnych postów o tej metodzie, sama tez sie o tym niedawno dowiedzialam, babka z tego salonu powieziala ze w PL to jest dopiero od 3 miesiecy wiec w sumie niedługo. sex anonse Im tylko zależy na kasie... Ja też mam zamiar pisać jak mi idzie, bo to mobilizuje i dodaje otuchy A jedzonko odstawiam w następny poniedziałek.
Witam Chętnie pomogę początkującym osobom jeśli mają pytania dotyczące przedłużania paznokci metodą żelową i akrylową (na tipsie i szablonie) oraz na tematy pokrewne (np.
Życzę zdrowia.
---------------------------------------------------------- ----------------------
Nie jest zle.
użycie rzęs kępek, utrwalenie makijażu specjalnym fixerem oraz dojazd na makijaż w dniu ślubu na terenie Warszawy!
Przepraszam,faktycznie żle wybrałam dział!
niekiedy organizm tak reaguje za maja wplyw!!!!!!
A WY dziewczyny macie wyciete całe tarczyce czy tylko jeden płat?
Po_la niewiem nawet czy teraz nie jestem chora.
To co spotykamy siÄ™ po Rozmowach w toku

do no pieknie: ogloszenia towarzyskie Naprawdę walczę sama z sobą , naprawdę nie chcę wymiotować.

Po co sobie tak bardzo utrudniać życie? i o ile one wydluzaja? Nas natura wyposażyÅ‚a w inne mechanizmy, my mamy program dawania genów na lewo i prawo. Wybieram siÄ™. zÅ‚. portal społecznościowy
Na przyznanie terminu do operacji czekalam od pazdziernika do lutego. Polecam bo już było kiepsko a do lekarza i tak bym pewnie nie poszedł. Jeżeli się kolczyk do roku nie zagoi to go wyjmij. ty kolezanko powyzej!!! Wybrałam preparat kwasu hialuronowego. dziwaki z was sa. A szukanie nie boli.
Nie wiem po co te przeklinanie ?
Powiększenie własnym tłuszczykiem to koszt 2500(U Dr Bromy)
Iść do lekarza to jedno, a trafić na takiego, który trafnie rozpozna problem i nam pomoże to drugie .
- nie gorączkuję, nie jestem opuchnięty, dziąsła wyglądają normalne.
serial został uzłożony tak aby jak najdokładniej odzwierciedlał telenowele brazylijskie - stąd św Marysia
buziaczki:*
A ja w końcu zrobiłam badanie EMG i niestety przypuszczenia ortopedy, który mnie na nie skierował potwierdziły się:zaawansowany zespół ciesni nadgarstka...czekam już tylko na telefon ze szpitala...trzeba operować.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Sro Mar 19, 2014 23:12    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona G³ówna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Mei Jennifer  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!