|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 23:28 Temat postu: Jestem po chirurgicznym usuniÄ™ciu przykurczu. |
|
|
Ja miaĹ‚am zakĹ‚adanÄ… klamrÄ™ przy naprawdÄ™ duĹĽym stanie zapalnym, ziarninie i w ogĂłle paskudnie to wyglÄ…daĹ‚o. adwokat kraków za rok. 165
byłlm zła bo to 1 dzień.
Mozesz jesc kurczaka,wolowine,wieprzowine,ryby co tylko chcesz tak do 20dkg dziennie...Od kielbas ja bym sie trzymala z daleka bo maja rozne dodatki w celu powiekszenia masy to samo dotyczy szynek i roznych takich.
Widzisz - ja tą sprawę traktuję dość poważnie i wole sobie planować na ile to możliwe naprzód.
Pozdrawiam i z zaciekawieniem czekam na kolejne interesujÄ…ce wpisy!!!
nie jesteś ani jedyną kobietą z mało jędrnym biustem, ani jedyną z asymetrią, ani jedyną, która potrzebuje zamawiać przez internet.
I jak myĹ›licie kto wykradĹ‚ prawdziwy medalion slitherina bo ja mam juĹĽ swojÄ… teoriÄ™? portal społecznościowy Ewa
FeBe...co za niespodzianka, ze wpadlas! Nawet nie wiecie jak. Hmm zywa, obrazać to nie mam nikogo zamiaru, kazdy pracuje, ale takich problematyczek jak fakturzystki to jeszcze nie widziałem, fakt może nie w każdym oddziale jest tak samo ale mogę jedynie podeprzeć się tym co widzę w swoim. A teraz luksus, myję włosy wgniatam krem do stylizacji, podszuszam trochę dyfuzorem, same dosychają w trakcie porannej krzątaniny, no i zawsze wyglądają na zadbane i ułożone! Jeżeli chodzi o Wiktorię, to akurat tak miała na imię moja prababcia i nie sądzę, żeby było mało polskie! sex anonse
Nie zmieniałam w tym czasie pigułek, stosowałam regularnie. Jakjuż mnie przeniesiono, to wtedy zorientowałam się że do porodu rozstawjają go tak że inne kobiety leżące ze mną na sali wszystko mają na widoku . Noga wyprostowuje sie calkowicie bez najmniejszego problemu. dziewczyny wiecie mam już dość wszystkie kobietki naokoło w ciąży tylko nie...ja też chce Piszesz,ze na basenie szybko sie meczyc. Witam Ale powiem wam, że jeśli chodzi o Good Time day spa to przyznam, że pani Irmina jest boska, szybko stwierdzi jaki rodzaj cellulitu mamy i jaki będzie najlepszy dla nas zabieg.
Jeszcze jedna rzecz.
Dziewczyny piszcie co u Was
The girl ja nie mieskam w poznaniu wiec nie wiem ja tam w wawce zyjem ;p poZdrOOO:*:*
Np.
w krakowie unikajcie salonu creativ na alejach 29 listopada ,fryzjerka kompletna porażka ,jeszcze do teraz mi włosy nie odrosły |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 23:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |