|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 00:13 Temat postu: Cześć dziewczyny. |
|
|
DLACZEGO???????????? anonse erotyczne Hejka, urzadznie kosztuje 3000 zł), britebox revive jest typowym urządzeniem do uzytku w domu.
Mysl o sobie i dziecku nie o chorym facecie!
http://allegro.pl/cudenkoang-intimate-80f-bie lutki-haft-jnowy-i1401071733.html
masz 20 roznice miedzy wzrostem a waga!!!
Tez jestem chora na bulimie, choc u mnie pzrechodzi onna lekko o ile mozna tak powiedziec o niej.
Wg.
Army of Lovers-Crucifield
Zolty motylek trzymam kciuki za egzamin !!!!!!!!!!!!
@chce kotka, jeszcze dodam tylko cos o frustracji i wypinania sie na wszystkie problemy, jak ktoś ma takie podejście i nie umie zmienić przekonań, to nic z tego ie będzie.
bo z moim cielskiem ;-( troche mi wstych ..
a jak tam u was z cenami?? ogloszenia towarzyskie Ja pierwsze tipsy jakie miałam były to akryle i byłam bardzo z nich zadowolona, bardzo mi się podobały.
Gin określił to jako zapalenie maciczki dostałam antybiotyk, gynalgin, rozkurczowy scopolan. Mika1234 - probowalas moze serii do prostowania wlosow? a Ty igraine miałaś mdlości? Napisze jeszcze kto jest, bo nei wiem, może to ma jakieś znaczenie: Moja najdłuższa jak wspominałam trwała 10 dni. ogloszenia towarzyskie
ale kolorowo i tak będzie..oj będzie.. I ostatnia sprawa: Kochani ja ostatnio na Deezer włączyłam sobie radio lata 90 i powiem wam że wiele piosenek o których zapomniałam, że takie były, przypomniałam sobie Miło tak powspominać. Aga a ty studiujesz medycynę? A w następny czwartek to sie chyba urwę z pracy zeby zdążyć Przykro mi ale obowiazki wzywaja. Ty chociaż możesz miło spędzać czas na staraniach, ja po ostatnich przejściach mam już 4 m-ce abstynencji!!!
Bułka ma 70, brakuł nie ma nawet 15.
co mam zrobic.?
Piszcie co u was!!
Jasiu wczoraj protestował na pieluchę na noc,że on nie chce.Nie wiem co robić.Już od jakiegoś czasu rano pielucha sucha.
CC Catch
Dzieki won z reklamami !!! , widze, ze znasz sie na rzeczy Musze zagladac czesciej na wizaz. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 00:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |