Forum Mei Jennifer Strona Główna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Więc z moich odczuć mogę powiedzieć że nie odrywając s

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 03:36    Temat postu: WiÄ™c z moich odczuć mogÄ™ powiedzieć ĹĽe nie odrywajÄ…c s Odpowiedz z cytatem

tylko na taczycy mam 1cm COŚ. ogloszenia towarzyskie Musisz zrezygnować z diety na 24h przed planowanym piciem alkoholu. Jest poniedziałek rano, oczywiście nie śpię z bólu i zastanawiam się czy iść do roboty Zwolnienia nie dostałem ale chyba sobie wezmę.
ja mam dlatego i temu gdyż przysłaniają mi one wargo sromowe
AmatorĂłw diety Atkinsa,jak widzÄ™,wciÄ…ĹĽ brakuje.
_________________________________ _
Emilka za to była przestraszona, nie chciała się bawić, większość czasu spędziła uczepiona mojej szyi...
brzuch Ci przestał odstawać!!!

Ja poznałam Turka w Holandii.on mieszka tam od kilkunastu lat. seks oferty To smutne jest, że za każdym razem mówisz takie rzeczy o swojej żonie...

Awidność Igg- 0,408 Cut and Run - Outta Space a jeĹĽeli jeszcze razem nie mieszkacie to i wspaniaĹ‚a prĂłba Waszego zwiÄ…zku SiedzÄ™ i Ĺ›miejÄ™ siÄ™ w gĹ‚os. A ty Aga mieszkasz w akademiku czy wynajmujesz z kimĹ›? portal społecznościowy
sa tym kluczem. Jeśli masz jakieś pytania albo coś Cię niepokoi, pisz i pytaj. Dzieki Nibys Wiesz, mam nawet w domu jedna pare zlotych japonek na delikatnym obcasiku. Można lek aplikować w pozycji stojącej z jedną nogą wspartą na wannie, można w pozycji kucącej, można też na leżąco - na plecach z uglętymi kolanami. benusik!! cioty z was za mooją koleżank.ą każdy chłopak sie ogląda nie to co za anką. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny na forum
Bez szalenstw oczywiscie ale starcza mi na zaplacenie polowy czynszu (mieszkam z chlopakiem), do tego biezace rachunki, benzyna, jedzenie, czasem jakis ciuch lub lepszy kosmetyk, wyjazd na weekend.
Prosze Was mysle ze jestescie ekspertami juz w postepowaniu z bliznami i w i ch leczeniu czy myslicie ze zabieg laserowy moze cos pomoc.?Pani doktor powiedziała mi ze bedzie koniecznych 4-8 zabiegów.w odstepei kazdy 1 miesiac.Czyli to potrwa troche.Jestem z Krakowa iwc bede miec to robione W Consensusie.tak sie nazywa to miejsce.Na razie jeszcze na zabieg sie nie umowilam .No bo sie boje ,ze bede chodzic czerwona.A ja przeciez musze chodzic na zajecia.Mysle ze zgłosze sie w czerwcu po zakonczeniu sesji.A własnie czy jesli ktoras z was miala zabieg.To potem po laserze nosila jakis opatrunek.?No bo napewno to miejsce jest jakies podraznione prawda?Wiem wydaje sie głupia gaska ale najlepiej spytac sie i podowiadywac od osob ktore juz to przeszly i maja za soba.Zdaje sobie jednak sprawe ze u jednych skora lepiej sie goi niz u innych.Błagam napiszcie mi cos ,doradzcie.poratujcie.wesprzyjcie.dziekuje wszystkim ktorzy do mnie pisza i ktorzy cos mi staraja sie doradzic .Jakby ktos z was chciała sie dowiedziec jak ta moja blizna wyglada to podajcie mi e.maila to przesle zdjecia.Aha wysylalam juz do kilku chirurgów moja fotke.Noi zdania sa podzielone.Jedni pisza ze dobry bedzie zabieg laserowy i nne mniej inwazyjne metody.A z koli inni pisza mi ze jesdynym wyjsciem jest ponowne wyciecie w celu stworzenie lepiej estetycznie blizny.Tylko boje sie ze oni to beda mnie potem ciac na Z lub W.A ja nie chce miec pod broda tych literek.Pomozcie mi blagam Was.Zawze dobre słowo ,czy tez prawda sa pomocne.Ciesze sie z waszych sukcesow ze nie macie szerokich blizn.Ze dbacie o nie i wam sie udaje.Nie zazdroszcze a ciesze sie wraz z Wami.Pozdrawiam wszystkich.To moj e-mail jakby ktos chciał napisac cos wiecej do mnie.
opisze w skrocie q10!!!!!
jutro sie odezwe oczywiscie.
ktos powiedzal ze w q10 jest dobry fryzjer to pani marcelina to masakra chcialam blon a mam jajecznice.cicie jak od siekiery to porazka a zaplacilam jak w profesionalnym salonie.masakra
Krauthofera za 100 zł jest karnet na 10 wejść na zmiene Vacu, roletix , sauna i taka maszyna co trzęcie tyłkiem!
Izabelle25 - ja wprawdzie nie F tylko D, ale i tak kupienie dobrego stanowi problem...
czytam to co piszecie jak mam byc szczera to terz mam zle zdanie o q10 kiedys tam byla dobra fryzjerka pani asia ale niestety juz jej niema ,powiedzeli ze ja zwolniono,terz trafilam do marceliny okropnie nawt niepotrafi wymodelowac wlosow,,,,,,moze ktos wie gdze pani asia pracuje super fryzjerka
najbardziej to sie boje pozegnania juz na lotnisku mam nadzieje ze nie bede ryczec
pychaaaaaaaaaa
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:36    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: