Forum Mei Jennifer Strona Główna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

TeĹĽ siÄ™ bojÄ™ intubowania .

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 07:11    Temat postu: TeĹĽ siÄ™ bojÄ™ intubowania . Odpowiedz z cytatem

Cho chwile gorac bucha mi na twarz a zaraz potem poty na mnie wychodza. ogloszenia towarzyskie stara piosenka dosyć, ale te słowa zapadły mi w pamięć gdyż były głośno krzyknięte w niej... Cheddar, Gouda, Mozarella, Camembert, Brie, Szwajcarski, Sery krowie, owcze, kozie
nie słyszałaś nigdy o tym ?????
na pewno usg jest bardzo dobrym badaniem do wykrycia torbieli.
W ciagu dnia jak
hej.
Do prawdziwej kobiety:
ja mam szerokie biodra i płaski brzuch
strasznie boli...

no dziewczyny widze ż e jest reakcja na mój apel kontaktujcie się ze mną mój mail kasianako@o2.pl piszcie jaki macie rozmiar stopy. anonse erotyczne najtrudniejsza perwsza to tak zwany zabieg - biopsja, tylko ze w moim przypadku zamiast 20 min badanie przekształcilo sie w 1,5h podczas której lekarz na zywo probował wbic mi metalową rurke w noge az głeboko do kosci a potem w tą rureczke taka specjalne duga igle by pobrac probke kosci, co sie okazało w moim przypadku kosc była bardzo twarda mimo raka, wiec lekarz postanowil uzyc mlotka, i tak tym mlotkiem przez 1,5 godziny, musieli mnie zacząc trzymac bo miesjcowa masc znieczulił mi tylko skóre takze nie poczułam jak sie przebija przez nią ale kiedy doszedł do kosci i zaczął coraz glebiej w nia wchodzic co ja wszystko widziałam na takim ogromnym monitorze to mysłałam ze umre, dwie pielegniarki trzymało mnie bym sie nie szarpała, a mną aż trzęsło z bólu, to moze sie wydac smieszne ale byłam cała mokra i przescieradło podemna tez, nigdy tego nie zapomne, i mysle ze oni mojego krzyku tez,..

Zwrócę tylko uwagę, że będąc w ciaży powinnas skrupulatnie przestrzegać podanych tam zasad ostrożności Jak dlugo mieszkasz w Weronie? Pomidory ja zlozylam prosbe w listopadzie 2006 - pod koniec. Poza tym jeśli masz stałego partnera on także podczas twojego leczenia powinien przyjmować (leczniczo lub zapobiegawczo) preparaty, które zapobiegną problemowi wzajemnego zarażania się (będąc u ginegologa poproś też o lek dla swojego partnera - najczęściej jest to maść). ogloszenia towarzyskie
Owszem wychwałałam ale wreszcie przejrzałam na oczy, ze zostałam \olana\ a usta już się nie ułoża, ale o tym więcej na forum beauty, a nie tu, bo widac co bym tu napisała to zawsze Ty anno6 bedziesz na NIE, a ja nie mam ochoty byc ciagle atakowana i wyzywana. proszę odpiszcie ! Obecnie mam przyklejone klamry plastikowe(2). Polecam Już wole wyrzucić te 300 złotych na klamerki niż męczyć sę i jeszcze miec ochydne paznokcie. i nie narzekam... Utrzymuje w czystości jelita.
daja na imie PLEBS polski !!!!
Bede plakac cala noc ...ze smiechu!
o ryba warzywa
Na takim porzadnym, w silowni, ma sie wrazenie, ze sie biegnie, niemal płynie, a tu caly czas w takim przykurvczu.
nie wiem co mi jest ;|
Misiu cały happy i napalony jak buhaj po urlopie, leje z Zajączka.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 07:11    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: