|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 08:05 Temat postu: efekt byĹ‚ zaskakujÄ…cy: |
|
|
A wiem, że to nie jest takie oczywiste wbrew pozorom takze polecam. anonse erotyczne Dziewczyny pomóżcie mi...
Jak troche wiecej zaoszczedze to wtedy pojde i zobaczymy co powiedzÄ….
Po zabiegu kilka dni męki, nieprzespane noce.
www.drjanus.pl
Akurat, nic mi nie powiedział, poza tym, żebym rozluźniła mięśnie brzucha (o dziwo tam nie byłam spięta).Może dlatego, że to było państwowo-choc nie rozumiem, po jaką ch...
3.Marcin Mroczek
Mam chłopaka, mieszkam tysiące kilometrów od niego. ogloszenia towarzyskie ja mialam miec rok temu robiony kolczyk w pepku
Obecnie waĹĽe 5 kg mniej niĹĽ przed gĹ‚odĂłwkÄ…, waga utrzymuje siÄ™ przez tydzieĹ„, zmienil mi siÄ™ smak, sĹ‚odycze mogÄ… dla mnie nie istnieć, w poniedziaĹ‚ek robiÄ™ sobie dzieĹ„ na owocach i warzywach a we wtorek tylko soki. Np. Nie ma moĹĽliwoĹ›ci zeby byĹ‚o inaczej. tu masz linki Sprawdzone! seks ogłoszenia
tylko pytanie jakimi? ja 2 tygodnie temu kupiłem zaraz po zajęciach gumową gruszkę. Drogie Panie! Wszystko zależy od danego człowieka i jego charakteru. Brzuch mam płaski, pępek śliczny a rozstępów, których miałam mnóstwo - prawie nie ma. Rozmiar 42 i te z daichmanna 42 za małe....kupowałam buty w humanicu ale ta sieć sklepów została zlikwidowana... Przynajmniej mam kochającego Narzeczonego, który akceptuje mnie taką jaką jestem, i to niech będzie pociechą dla Was, że istnieją tacy wspaniali mężczyźni, nie tylko o dobrym serduszku, ale i przystojni
Kolor wyszedł taki jak chciałam czyli brąz.
Ale jestem i zaczynamy od jutra!!!
Samopoczucie na dzis;
Ja byłam tam już parę razy i raz byłam zadowolona a raz trochę mniej!
Faktycznie sie u nas ochlodzilo.
ktos kiedys tego chyba szukał |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 08:05 Temat postu: |
|
|
|