|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 10:36 Temat postu: Spróbuj traktować Ksiedza jako kolege, przyjaciela. |
|
|
to moze byc hpv,ja mialem takie krostki i poszlem do urologa,zapisal mi masc ale stosowalem tydzien nie bylo poprawy i zlalem sprawe,po 2 miesiacach to uroslo do ok,pol centymetra,poszlem znowu i trzeba bylo zamrazac,bolalo w ch.j,do tego zarazilem swoja dziewczyne,miala jakis stan zapalny i lekarz powiedzial,ze przeze mnie bedzie miec problemy do konca zcyia z tym wirusem powiedzial tez,ze guma nie chroni przd tym ch..jstwem,trzeba byc wiernym jednej dziewczynie,bo tak sie to przenosi seks ofertyv Jeśli nie nosisz na codziń spudnic, bo żle się w nich czujesz, głupio bedziesz wyglądać.
[url=http://u2hurk.forum-xl.nl/viewtopic.php?f=2&t=2187]nie, nie jestem.
Bez paniki, ale bez ignorancji
Robiłam sobie korektę powiek górnych i dolnych.
ja wyrywalam moja osemke w piatek 13 meczyla mnie strasznie przez 18miesiecy.caly czas mialam rope w buzi i codziennie bol glowy.zabiek nie nalezal do przyjemnych poniewaz mialam dlugotrwaly stan zapalny co powoduje ze znieczulenie nie dziala tak jak powinno.czulam wszystko myslalam ze tam zejde bo moja osemka nie dość ze byla troche pod 7 to jeszcze trzymala sie strasznie żuchwy i nie chciala sie z nia rozstać dwa znieczulenia a bol niesamowity ale zaparlam sie i jakos poszło 20min i po robocie dostalam antybiotyk i ketanol.jak dojechalam do domu odrazu okladalam twarz lodem.nie miala duzej opuchlizny na drugi dzien i prawie wogule szczeko scisku bol jest straszny ale jakos daje rade.mam nadzieje ze jutrobedzie juz dużo lepiej w piatek jade na sciagniecie szwów.pozdrawiam wszystkich.
kobiet.
a mianowicie, na wakacjach
ZArówno te i te nalezy stosowac dopochwowo.
To co piszę wynika z wiedzy medycznej w tej tematyce i chęci zrozumienia.
chyba nie ehh sÄ… gorsi od dzieci .
A brak szacunku dla nas to zupełnie inna sprawa. seks ofertyv chirurg to ostateczność i mają rację!
kolo 17 zrobie sobie lewatywe a potem szybki prysznic i jak najszybciej do lozka troche poczytac, przynajmniej nie bede myslec o jedzeniu ja robiłam tam mikrodermabrazję i tylko ten zabieg powoduje u mnie jakies dłuższe efekty.też tak macie czy po kwasach lepiej,czy jakie zabiegi najlepiej sie sprawdzaja w przypadku baaardzo tłustej cery? 3. A te cycki faktycznie wyglądaja jak męska klata Można mież małe piersi i wyglądac kobieco ale Keira na tej fotce wyszła niezby korzystnie Może Polska jest krajem tak zacofanym i do nas nie dotarły jeszcze takie metody farbowania włosów. [url=http://ogloszenia-towarzyskie.zasmakujseksu.pl]ogloszenia towarzyskie
Pamiętajmy, że składniki pokarmowe dostarczane w mniejszych ilościach, ale za to regularnie są lepiej wchłaniane i wykorzystywane przez organizm, dzięki czemu może być on zawsze prawidłowo odżywiony. jak się czujesz? Pod koniec pytaja czy mamy jakies pytania, warto wtedy zostac i pogadac z nimi przez chwile, bo dla nich to chyba tez lekki stres i widac jak sie wyluzowuja. Ja stara cfaniara odstępuję Ci swoje miejsce w COK ! przesyt różu tak jak nadmiar głupoty szkodzi Z perspektywy latek powiem- lepiej byc niz miec antic*pate -->zeby to bylo takie proste;( niestety nie jest
Pozdrawiam
Maciej Zakościelny
Ale sprobuje.
Nie martw się, pomyśl, że ilus tam na 100 pasażerów, będzie miało podobne obawy...w końcu nie jestesmy sami...także po smierci
sorry za bledy ale ja ztego slynee..buziole zakrecone laseczki ;* jak chcecie to pisajce na emaila ;* m-lodusia@o2.pl
kiedy marudziłam po zabiegu, że nie wyszły mi blizny idealnie tak, jak chciałam dr zapewnił, że jeśli po pół roku nadal tak będzie, skoryguje mi to..
Marta*** Oczywiście, że jest to możliwe, że się udało.
Pan ordynator dr Bielanów zawsze służy pomocą i chętnie wszystko tłumaczy nawet po kilka razy.
PierÅ› kurczaka
ok 30 zł |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 10:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|