|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 16:16 Temat postu: no jakby inaczej - przeciez to moja psychika, moje wnetrze, |
|
|
wygladaja jak szmata do podlogi ogloszenia towarzyskie ja dzisiaj lezalam 2h na sloncu, troche mi buzka nabrala kolorow (dodam ze przez cala zime chodzilam raz na 2 tyg na 10 min na solarium wiec moja skora jest troche przyzwyczajona choc mam jasna karnacje) piszcie na mojego maila patrakos24@wp.pl i kossiara@onet.eu
do kolo37 i Franka z Warszawy napiszcie prosze u jakich chirurgĂłw plastykĂłw byliscie bo ja byĹam u Czopkiewicza w Opolu wogĂłle to mnie spĹawiĹ
Pasztet- nigdy nie wiadomo jakie ma dodatki i ile w niego wpakowano wegli zeby podniesc mase= No na Fat Fast
A nastÄpnie jeszcze troszkÄ wosku wgnieĹÄ we wĹoski i gotowe myĹle, Ĺźe to powinno pomĂłc Twoim wĹoskom pozdrawiam!
ja sie za to nie biore boooooo mi wchodzi w zle miejsca wiec tylko pokuscie prosze i narobcie ochoty smalczyk byl pyszny ale wyrzuty eh........................
sklon do prawej a potem do lewej daje 1 powtorzenie - wiem wiem latwiej byloby gdyby prawdziwa byla druga opcja, ale tu niestety
Mialam zakrecona diete, wlasciwie nie mialam jej wcale wiec nie obylo sie bez lewatywy.
balam sie niesamowicie, bo w razie komplikacji...same rozumiecie.
Profesury nie zrobi, ale waĹźne, Ĺźe stara siÄ coĹ zrobiÄ ze swoim Ĺźyciem (na miarÄ swoich moĹźliwoĹci).
i teraz czas zaczÄ
Ä!
Macie jakieĹ pomysĹy jak sobie z tym radziÄ? seks oferty No , no, no temat sie rozkreca i budzi coraz wiecej emocji!
Chyba predyspozycje lub po prostu ta nadĹźerka. Co u Ciebie? a jakie mials obajwy ze lekarz przepisal ci to? Przez caĹy czas peĹen dialog fajna atmosfera (chociaz z zewnÄ
trz salon nie wyglada na zachÄcajÄ
co), bardzo sympatyczna oraz pomocna obsĹuga. Ania prowadzi swĂłj salon w krakowie SALON FRYZJERSKI AK.KK 511-219-495 www.akkk.pl adwokat kraków
To jest naprawdÄ duĹźo. Wydaje mi sie to kiepskim pomyslem. Na trwaĹoĹÄ paznokci ma wpĹyw rĂłwnieĹź zbytnie ich zwÄĹźenie i nie waĹźne jest wtedy czy to jest Ĺźel czy akryl. i sie nie sprzeczaj MoĹźe to tylko zĹuda... . 4.
Masakra nie ustÄpuje ;/ :
Kuleczka ktĂłrÄ
utworzysz nie powinna byÄ zbyt mokra, tzn.
Bo juĹź napewno rodzice nie dadzÄ
mi kasy na kolejny zabieg u kosmetyczki...
pomóşcie bĹagam
pozdr
ja tez mam wstretne blizny, 3 na twarzy (4,5, 2 i 5,5 cm lekarzowi nie wyszla operacja usuwania znamion...podobno zle zszyl i blizny sie rozeszly.
W pon grilik |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 16:16 Temat postu: |
|
|
|
|