|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 18:22 Temat postu: Tak wlasnie pisalam,ze 3-4 kg napewno wejdzie znowu bo to n |
|
|
Po takim wstepie czyli oczyszczeniu jesli powinno sie robic glodowki oczywiscie z lewatywami. anonse erotyczne czas najwyzszy wziac sie za siebie.
strach ma wielkie oczy!Pozdrawiam serdecznie.
do----->Jade ,wiesz mam jechać do Toronto, ale moja sytuacja jest dośc skomplikowana,mam dwojke dzieci i to rozstanie to dla mnie trauma,ale z drugiej strony to ja tu sama nic im nie zapewnie rozumiesz o co mi chodzi...?dlatego zobacze jak wszysko sie ułoży ---wszystko w rękach Pana Boga.
A na koniec dodam ....ze znowu szukam tej jedynej , wymarzonej torby jak na razie efektów poszukiwań brak
pozbyc az tylu kg??
6miesiecy temu głębiej .Myślałam ,ze bedzie dobrze lecz znowu pojawia sie ten sam problem ,ubyło mi kilka mm zostało 4-5 wiem ,ze powinno byc o wiele więcej .
http://www.allegro.pl/item92897836__kolczyki_ masa_perlowa_3_kolory_.html
Ale gdyys znaalzla takie jak by Ci pasowaly (wiem ze to trudne ale załózmy ze po tygodniach, m-cach, latach poszukiwan) - CZY WTEDY BYS NOSILA ?
(red.) 2004.
Czy po operacji waga rosnie czy spada? seks ogłoszenia Jego rodzinka mieszka w okolicach Olbi, i Marrubbiu(nie wiem, czy poprawnie napisalam).
mimo osobistej sympatii do Pana Szymona, niestety ale nie polecam KUBLINA na Zakopiance (obok Castoramy). Pierwsza z nich to Roman Chochoł (ul. pzdr hej u nas Oliwka od rana zle sie czuje wymioty, bol brzucha i inne piekna pogoda siedze w domu wlasnie usnela ona zawsze cos zlapie mam nadzieje ze jej szybko przejdzie i wkoncu cos zje.......... dziewczyny czy mozna to brac jak was swędzi tak jakby w srodku, bo mój lekaz wypoczywa sobie pod palmami a ja musze sobie jakoś sama radzic. sex anonse
Zaczelam jej dawac po pare listek do zmiksowanych owocow i problem znikl. oczywiscie chrypka jakbym stale byla przeziebiona . noi niestety waga staje ;-( ... Kiecką się nie przejmuj Babki robią cuda z kieckami - zwęzą i rozwszerzą ile zechcesz Tak co ja mam powiedzieć....??? Podąrzając za opiniamii z forum pojechałam do studia Q10. witam dziewczyny!
Witam stosuje ja od 2 tygodni, wczesniej nie wiedząc czemu nie mogłam sie zmusic do odchudzania brak mi silnej woli, ale kiedy zaczelam pic herbate po tygoniu zauwazylam efekty, ograniczylam jedzenie wiecej sie ruszam.
Mam dylemat i jeśli ktoś miły będzie mógł mi dopomóc to będę ogromnie wdzięczna za pomoc.
Może czas pozbyć sie tego dziadostwa?
Stwierdziła,że przy tak podwyższonej zbędne jest przyjmowanie większej dawki
Sorki, juz podalas.
Witam w sobotnie popołudnie,
Otoz jestem masazysta jednak moja praca jest nietypowa, poniewaz zajmuje sie leczeniem kregoslupa za pomoca masazu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 18:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |