|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 21:17 Temat postu: LOGIKA |
|
|
a co do tej opuchlizny to jakos nie zauwazylam, moze to jak zakwasy sa, ale ja nie mam na szczescie. ogloszenia towarzyskie Taki mały, twardy guzek. Czuję sie nieźle, tylko mam wrażenie,ze moja przemiana materii śpi.
rro70djnypz7yprf 5b2o17ge [URL=http://www.352683.com/441610.html ] l8s145c8 46uazbgf6it [/url]
dlaczego miałby być to obciach??!!Jean to klsyka i jest PONADCZESOWY I WIECZNIE MODNY!
oraz zaczołem stosować proste ćwiczenie - stawałem w wąskim przjściu pod ścianą ,pięty równo przyciśnie przy scianie
Gravistat jest specyficzny.
Apropo krost,teraz mi sie przypomnialo, nie wiem czy powinnam to pisac?
Ale zapanować nie mogłam nad tym.
też mam kręcone włosy...
UP anonse erotyczne wirusy, bakterie włośnie, przywry, owsiki, glisty, tasiemce i inne.
mko52 - to moze poplacz sobie. FROSTKA prosze przeslij mi zdjecia twoich wĹ‚oskĂłw po farbowaniu i przed farbowaniem teĹĽ... Hej dziewczyny. to bylam ja: JeĹ›li potraficie, staracie siÄ™ caĹ‚y czas pracować mięśniami brzucha, a nie plecami. seks ogłoszenia
Prawda jest taka,ze samemu trudno jest sobie poradzic. Zapraszam na 5 różnych sposobów i zabiegów oczyszczania twarzy i leczenia trądziku !!! Ja po każdym zbiżeniu (partner klęczał między moimi nogami i podtrzymywał mi biodra do góry - sorki za szczegóły ) ) kładłam sobie pod biodra zwinięty koc i tak leżałam nawet 30 minut. Dzisiaj również cwiczyłam rano przez godzinkę- efekt- 500 kcal na spalonym Jutro również z samego rana ćwiczenia. No i jak pomyślałam to i zrobiłam. Trzeba ponowić badania i dostosować sposób postepowania do wyników. Jestem po wizycie u speacjalisty.
Noszę kolczyka z tytanu, trochę dłuższego i już nawet z małymi kuleczkami żeby był troszkę lżejszy.
3 m-ce zoperowano mi lewą rękę ,póżniej była rechabilitacja i co porażka nic nie dało .Pózniej był naczyniowiec podczas pobytu w szpitalu stwierdził zaniki tetna podczas podniesionej ręki, skierował mnie na badanie doplerowskie (polegające na badaniu przepływu krwi w tętnicach szyjnych badanie wykazało nieprawidłowe przepływy ograniczone w 60 %, Co skończyło się operacją (podcięcia mięśnia pochyłego )muwiąc łatwiej podcięciem mięsnia leżącego na tętnicach szyjnych (odpowiedzialnych za ukrwienie ręki) .
Ewka a co budujesz ??
poszlam do fryzjerki...nalozyla mi platynowy..rezultat?
Kolor idealnie dobrany nie tylko do karnacji ale i do temperamentu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 21:17 Temat postu: |
|
|
|
|