|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 22:19 Temat postu: czesc |
|
|
Waga startowa 83.1kg, wzrost 167cm. portal społecznościowy Był sobie extra chłopak. Witam, chciałabym poznać (może założyć jakieś klub wsparcia) dla kobiet, które tak jak ja mają ponad 30 lat i zostały porzucone przez mężów, mają dzieci i czują się bardzo samotne...
Trzymam kciuki za Ciebie.
maja wplyw na nasza mase (ja jestem osoba ktora swego czasu wchlaniala odzywki bialko-weglowodanowe aby przytyc i chodzila 2 lata na silownie - efekt 7 kg w gore - nieduzo chyba jak na 2 lata?).
Podobno otworzyła w okolicach Galerii Kazimierz własny salon.
Pracujesz zawodowo?
boże jak sobie teraz o sobie myśle wygladałam ja monstum-wieźma:
Przy duzej zawartos
w kazdym razie powiedzieli ze wszystko ok, ze boli bo sie macica
Na forum są wypowiedzi dotyczące NIEPOŻĄDANEGO działania LIDY i są też WYPOWIEDZI osób które ZAKOŃCZYŁY KURACJE-SCHUDŁY i odstawiły już tabletki uzyskując pożądaną wagę i nadal są szczupłe- bez problemów zdrowotnych .Myślę ,że zawsze znajdą się zdania ZA i PRZECIW bez względu na RODZAJ DIETY.
nie wiem czy to ok czy nie, zobacze ja kbedzie teraz.
Tam miało być, ż
Jedna mówiła mi jak mam oddychac,druga przebijała mi pepek,trzecia jej pomagala a czwrta tak sobie stała...hehe czułam sie jak na porodówce xD Ale teraz mam piekny brzuszek i kolczyk jest bardzo sliczny a wiec POLECAM ;*** ogloszenia towarzyskie seks powinien trwac PRZYNAJMNIEJ tak długo, aby kobieta przeżyła orgazm.
Ginekolog przepisala mi Gynalgin na uplawy.Nic mi nie mowila o grzybicy.I powiedziala ze mam sie zglosic pod koniec miesiaca i wtedy zrobi mi cytologie.Moge je zaczac brac od kiedy chce? Polecam nową wiosenno-letnią kolekcję nawww.andypola.pl . czesc mam pytanie pasuje mi miec za nedlugo plaski brzuszek tzn za miesiac pasuje mi te cwiczenia przyspieszyc moge sobie np zrobic cwiczenia z 1dnia (jak powinnam ) + 2.3 dzien ??:> czyli zrobic 1.2.3 dziec czwiczen??:> 2. powiedziano mi ze moga mnie dopiero przyjac w kwietniu???!!!! portal społecznościowy
MAM DO WAS PYTANKO PONIEWAż MAM JESZCZE NIE REGULARNą MIESIąCZKę SWIERDZIłAM ZE PUJDę DO GINEKOLOGA A OKRES MAM OD 1 ROKU MAM SIę DENERWOWOć CZY KTOś MOżE MI OPISAć WIZYTę KROK PO KROKU PROSZE BO SIę BARDZO BOJE !!!!!!!!!!!! siema Mag pytales sie o ta piosenke co leci hey now,hey now w refrenie: Czy znacie może jakiś sklep w Warszawie gdzie mogłabym znaleść większy wybór niż dehcatlonie??? wyskoczylo mi to po wpisaniu w google żabka prokurator. Interesują mnie mokre loczki, tzn. Status Qvo Ja bardzo chciałabym aby w 4 edycji tanca z gwiazdami wystapili:
hormony mam w normie, tyreoglobuline tez.
a ile trzeba czekac po pigmentum castellani???prosze o odpowiedxz z gory dzieki
Witajcie;] Mam pewien problem.
W czasie głodówki bardzo ważna jest też pielęgnacja jamy ustnej.
Przede wszystkim słucha co klientka ma do powiedzenia na temat swoich oczekiwań a także służy trafną radą.
Uwierz mi, czujesz się rozluźniona, wesoła i nic się nie boisz.
a ja czasem tesknie za takimi zadupiami :
Przydałby się kurs LOreal, może ktoś zna dobrą i sprawdzoną firmę, która udziela rzetelnych - praktycznych kursów ? |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 22:19 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|