Forum Mei Jennifer Strona Gwna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

czesc

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Gwna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Czw Mar 20, 2014 22:19    Temat postu: czesc Odpowiedz z cytatem

Waga startowa 83.1kg, wzrost 167cm. portal społecznościowy Był sobie extra chłopak. Witam, chciałabym poznać (może założyć jakieś klub wsparcia) dla kobiet, które tak jak ja mają ponad 30 lat i zostały porzucone przez mężów, mają dzieci i czują się bardzo samotne...
Trzymam kciuki za Ciebie.
maja wplyw na nasza mase (ja jestem osoba ktora swego czasu wchlaniala odzywki bialko-weglowodanowe aby przytyc i chodzila 2 lata na silownie - efekt 7 kg w gore - nieduzo chyba jak na 2 lata?).
Podobno otworzyła w okolicach Galerii Kazimierz własny salon.
Pracujesz zawodowo?
boże jak sobie teraz o sobie myśle wygladałam ja monstum-wieźma:
Przy duzej zawartos
w kazdym razie powiedzieli ze wszystko ok, ze boli bo sie macica
Na forum są wypowiedzi dotyczące NIEPOŻĄDANEGO działania LIDY i są też WYPOWIEDZI osób które ZAKOŃCZYŁY KURACJE-SCHUDŁY i odstawiły już tabletki uzyskując pożądaną wagę i nadal są szczupłe- bez problemów zdrowotnych .Myślę ,że zawsze znajdą się zdania ZA i PRZECIW bez względu na RODZAJ DIETY.
nie wiem czy to ok czy nie, zobacze ja kbedzie teraz.
Tam miało być, ż

Jedna mówiła mi jak mam oddychac,druga przebijała mi pepek,trzecia jej pomagala a czwrta tak sobie stała...hehe czułam sie jak na porodówce xD Ale teraz mam piekny brzuszek i kolczyk jest bardzo sliczny a wiec POLECAM ;*** ogloszenia towarzyskie seks powinien trwac PRZYNAJMNIEJ tak długo, aby kobieta przeżyła orgazm.

Ginekolog przepisala mi Gynalgin na uplawy.Nic mi nie mowila o grzybicy.I powiedziala ze mam sie zglosic pod koniec miesiaca i wtedy zrobi mi cytologie.Moge je zaczac brac od kiedy chce? Polecam nową wiosenno-letnią kolekcję nawww.andypola.pl . czesc mam pytanie pasuje mi miec za nedlugo plaski brzuszek tzn za miesiac pasuje mi te cwiczenia przyspieszyc moge sobie np zrobic cwiczenia z 1dnia (jak powinnam ) + 2.3 dzien ??:> czyli zrobic 1.2.3 dziec czwiczen??:> 2. powiedziano mi ze moga mnie dopiero przyjac w kwietniu???!!!! portal społecznościowy
MAM DO WAS PYTANKO PONIEWAż MAM JESZCZE NIE REGULARNą MIESIąCZKę SWIERDZIłAM ZE PUJDę DO GINEKOLOGA A OKRES MAM OD 1 ROKU MAM SIę DENERWOWOć CZY KTOś MOżE MI OPISAć WIZYTę KROK PO KROKU PROSZE BO SIę BARDZO BOJE !!!!!!!!!!!! siema Mag pytales sie o ta piosenke co leci hey now,hey now w refrenie: Czy znacie może jakiś sklep w Warszawie gdzie mogłabym znaleść większy wybór niż dehcatlonie??? wyskoczylo mi to po wpisaniu w google żabka prokurator. Interesują mnie mokre loczki, tzn. Status Qvo Ja bardzo chciałabym aby w 4 edycji tanca z gwiazdami wystapili:
hormony mam w normie, tyreoglobuline tez.
a ile trzeba czekac po pigmentum castellani???prosze o odpowiedxz z gory dzieki
Witajcie;] Mam pewien problem.
W czasie głodówki bardzo ważna jest też pielęgnacja jamy ustnej.
Przede wszystkim słucha co klientka ma do powiedzenia na temat swoich oczekiwań a także służy trafną radą.
Uwierz mi, czujesz się rozluźniona, wesoła i nic się nie boisz.
a ja czasem tesknie za takimi zadupiami :
Przydałby się kurs LOreal, może ktoś zna dobrą i sprawdzoną firmę, która udziela rzetelnych - praktycznych kursów ?
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Czw Mar 20, 2014 22:19    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Gwna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Mei Jennifer  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!