|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:45 Temat postu: Jak pisaĹ‚em w 1-m poĹ›cie, sÄ… to wartoĹ›ci orientacyjne, n |
|
|
Retoryka, nr nie pamiętam. ogloszenia towarzyskie Chyba ze kto ma takie cienkie kreski to zmienia postać rzeczy.
ojjjjj szkoda wczorajszego meczu, ale coz taka pilka...
Szczerze przestrzegam wszystkich do zostania ajentem sklepu Żabka, moze kiedys sie cos zmieni ale zeby to nastapilo musi sie zmienic aktualny wlasciciel, mam na mysli fundusz Penta bo to on doprowadzil do dramatycznej sytuacji finansowej ajentów.
Ciekawa jestem czy jezeli potwierdze inny wynik w innym laboratorium mogÄ™ wrĂłcic do tego pierwszego z reklamacja?
MakijaĹĽ permanentny a nie transparentny...
dał 3 tyg.
Jeśli chcesz osiągnąć szybki efekt- zrezygnuj.
Brzuchol ten najgorszy mi zleciał i to jest najważniejsze.
Proszę o podpowiedz gdzie mogę założyć dla siebie pasek efektów odchudzania.
Goiło sie pół roku, i z tego co wiem to u moich koleżanek też tak długo.
bo ja mieszkam w nieduzym miasteczku niedaleko. sex anonse Dobrej nocy i do zobaczenia na ekranie *Sunshine*
Bo po operacji sie dopiero wstaje na nastepny dzionke. zwykłe przeciętne kobietki, nic pięknego nie ma się nad czym zachwycać a w nowej hucie znacie jakiegos dobrego fryzjera ,mam wlosy do ramion i nie chcialam obcinac tylko zrobic takiego ala boba,zeby miec podniesione do gory te wlosy a nie wygladac jak plastuś.swoje mam cienkie wlosy do tego jescze nie dawno przedluzalam i troche mi sie poniszczyly ale moze dalo by cos sie z nimi zrobic?? Wtedy moge sie zalamac dam znac. no i petla autobusow miejskich tez tam jest, jak rowniez dwie stacje autobusow miedzynarodowych i dalekobieznych. anonse erotyczne
moge z cala pewnoscia powiedziec ze chorniczna beznsennosc zepsula mi zycie. Wcześniej przychodziła z zegarkiem ręku. Zalewa mnie zimny pot i robi mi się słabo. o dzidziusia no i lekarz powiedział mi >trudnepytanka< (już to napisał/a) kochać się co 2 dzień żeby plemniczki się zregenerowały No i może należałoby leczyć Twojego chłopaka? mam problem bo obgryzam paznokcie i mam bardzo krotkie nawet nie dosiegaja mi opuszki wstydze sie swooich paznokci ale nie umie przestac obgryzac:/ Od wczoraj nic a nic nie schudłam.
Eurydyke
Dla mnie jest sztandarową głupią blondynką z Ameryki.
ale lepiej miec przy sobie troche kasy...
ja miałam i mam obecnie żele,miałam juz robione tipsy jak i również żel na swoich długich paznokciach
bez nudy???
Hej a jaki mi polecicie salon w okolicy Mysłowic Berunia , Ledzin ????????????
powinnyście się nad tym zastanowić.
Przeciez musi cos na to istnieć...Prosze o szybkie rady!!Nazwy kosmetykow, jakis sposobów na usuwanie tych śladów zwłaszcza. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |