|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 03:25 Temat postu: Choc teraz chodze i mysle ze mi boki znad spodni wisza, bo t |
|
|
PosĹ‚uchaj tez Don Quixote, Wild Horses, Easy, Wide Boy....Wouldn't It be Good!!!!!!!!!!!!!!!!1 adwokat kraków a potem moje zeby wygladaly tak samo i byly znisczone na dodatek nie moge pic wogle przez 2 dni.
zapomnialam napisac, ze chodzi mi o zagranice
Każda zaczynająca się podobnie-pięknie, każda kończąca się tak samo-piekłem.
Oj swiat sie zmienia,swiat sie zmienia,teraz trudno o Jeleeenia
siatki w oknach?
zdrętwienie tej jednej nogi na której miałam zmiane i boli,
i zawsze wolam swojego chlopaka zeby zalatwil mi takiego osobnika ze sciany...
co w moim przypadku jest bardzo dziwne śpie po 10-12 godzin a i tak
Polecam Pania Anie,ma maly,bardzo klimatyczny , nieprzytlaczajacy salonik o nazwie Body Activ Studio ktory miesci sie na osiedlu Borki kolo sklepu Viking.
Masz jakieś dobre logo to wszędzie Cie będą chcieli do pracy!
Ja cały czas mam taką nadzieję, że jak wreszcie skończą się u mnie te skoki z niedo, w nad, to i waga unormuje się.
Prosze napiszcie mi mozna nawet na e-maila suju_ania@interia.pl anonse erotyczne Kochana gdzie to jest?
Witam wszystkich Szukam pomocy apropo piosenki ktĂłrÄ… spiewa albo jakaĹ› babeczka albo facet, cienkim , melodyjnym gĹ‚osem a na samym poczatku leci dosĹ‚ownie daaaa, daaaa, da, daaaaa. Chorujesz na tarczycÄ™? Tam aĹĽ roi siÄ™ od AndĹĽelik, DĹĽesik, Kasandr, Ramon, Roksan, DĹĽeniferek-reniferek, DenisĂłw-penisĂłw, KewinĂłw, KsawierĂłw. ;/ odweidziĹ‚am 3 lakarzy kaĹĽdy stweirdziĹ‚ u mnie co innegO ;/ co robić? Chociaz teraz juz mniej sie boje... portal społecznościowy
syn Alicji Bachledy Curuś-Henry Tadeusz Co do mojej tarczycy to dziedziczna sprawa i nie martw sie,mam sie dobrze czego i tobie zycze. masujace fotele wypas Nie pozwól mi wywołać u Ciebie złości. Wiec laski jesli mam do wyboru pociachac sie laserek albo isc na lifting z bioptronu ktorego swiatlo jest nie inwazyjne i tak naprawde nie jest na wszystko ale dzieki jego dzialaniu udalo wyleczyc sie wiele jednostek chorobowych, wybieram zdecydowanie Bioptron. Do dzis kazda bitwa wygrana a do konca wojny, to jeszcze duzo potrzeba... Od roku nie dretwieja mi rece.
Dostajesz tyle, ile wywalczyłaś na wstępie.
Co sie namęczyłam to moje tamponada na żywca, grzebanie w rozognionym paznokciu przez pół godziny, potem masochistyczne podkładanie tamponu samej sobie i na niewiele sie to zdało, bo paznokiec wrasta mi coraz nizej, tak, że nie moge chodzic w krytych butach, prowadzic samochodu, kosmetyczka kiwała głową , ze tak głęboko rosnących paznokci dawno nie widziała i że klamra tu nic nie zdziała.
Zyje aktywnie ale i tak jestem otyla.
Zabraniam czegoĹ›, a oni i tak to robiÄ….
damy rade |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 03:25 Temat postu: |
|
|
|
|