Forum Mei Jennifer Strona Główna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

DĹ‚ugi okres czasu strasznie bolaĹ‚y mnie plecy (w okolicy Ĺ

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 13:49    Temat postu: DĹ‚ugi okres czasu strasznie bolaĹ‚y mnie plecy (w okolicy Ĺ Odpowiedz z cytatem

Jednego dnia wymasowaĹ‚ mnie jeden, drugiego dnia drugi, trzeciego dnia byĹ‚am jak nowo narodzona - nic mi nie drÄ™twiaĹ‚o i nie bolaĹ‚o. portal społecznościowy potraktujcie to jak dobrÄ… radÄ™. Doprowadzila mnie do adu - i nie jest to kosmetyczka typowa osiedlowa, a kosmetyka na wysokim poziomie.
zwłaszcza w okolicach aparatu..
Chciałabym, żeby mój makijaż wykonała profesjonalistka, byłabym skłonna zapłacić nawet 100 zł wiedząc, że makijaż będzie trwały.
nie wiem dlaczego,po prostu Cichopek bardziej mi siÄ™ podoba niĹĽ Mucha Chociaz Mucha tez jest bardzo Ĺ‚adna
apsikm, mĂłj synek wie juĹĽ dawno.
71 341 08 33 tylko trzeba się wcześniej umówic

chodzi mi dokładnie o NOKIE 6020. ogloszenia towarzyskie Pozdrawiam gggggg

Kobako jeszcze nie wyjechaĹ‚am, muszÄ™ do soboty czekać, ale zleci. Wszystkim podoba siÄ™ to imiÄ™ i sÄ… nim zachwyceni...A wy pewnie macie na imiÄ™ nie do koĹ„ca tak jak byĹ›cie chcieli. nie moglam sie wziac za siebie bylam zdolowana ...naprawde -bo skoro cale zycie wazysz52 kg i nagle robi ci sie prawie 70 kg to jest tragedia dla mlodej dziewczyny ...ale pewnego razu powiedzialam sobie dosc narzekania -czas sie wziac za siebie..duzo czasu spedzalam na czytaniu o naprawde zdrowym odchudzaniu -nie jakis cud dietach 15 kg w miesiac tylko powolne chudniecie DIETA (a wlasciwie zdrowe odzywianie) + RUCH ...no i w prawie 8 miesiecy zrzucilam 17kg .. To normalna szkola, gdzie wlasnie wczoraj mialam egzamin i jako jedna z 30osob (na15miejsc zostalam przyjeta!!!! i z nim pĂłjdÄ™ do endo ustalić nowe dawki lekĂłw.Nie ukrywam,ĹĽe przed przyjÄ™ciem do szpitala trochÄ™ siÄ™ baĹ‚am,ale bardziej baĹ‚am siÄ™ tego,co moĹĽe wykluć siÄ™, jeĹ›li nie usunÄ™ tarczycy.Jeszcze dodam,ĹĽe w Ĺ›rodÄ™ przyszĹ‚a do mnie p.dr i powiedziaĹ‚a o wszystkich niebezpieczeĹ„stwach - juĹĽ mam uciekać czy za chwilÄ™,zapytaĹ‚am))Ryzyko jest zawsze,tylko nie dać siÄ™ zwariować!GĹ‚owa do gĂłry,olala,ja trzymam za Ciebie kciuki i pamiÄ™taj : portal społecznościowy
Mam 27 lat a czuje się jak bym mial 70.Ból,rwanie i drętwienie rąk nie pozwala mi spokojnie spać każdej nocy wstaje i krąże po domu i szukam ratunku. Weście przestańcie... Zagladaj do nas czesciej i daj znac, jak Ci sie wiedzie bylam u psychiatry z tymi lekami jeszcze przed operacja i powiedzial ze to od tarczycy .ale bardzo dziekuje ci za slowa otuchy pewnie masz racje ze za duzo bym chciala w tak krotkim czasie . Na wadze widac jakies efekty? może po prostu sobie utniesz ja tak zrobiłem i nie załuje Zrobiłam test i wyszedł negatywny.
Kryzys przyszedł w sobote wieczorem kiedy czułam sie naprawde fatalnie i trwał do połowy niedzieli a dzis w poniedziałek sama pojechalam samochodem do kliniki na masarz.
Strach prowokowany jest rowniez przez ludzi,ktorzy sami sa ciezko w strachu.
Biegam z kolezankami, musimy zrzucic kilka zbednych kilogramow!
Pani Ania jest profesjonalistkÄ… w kaĹĽdym calu (czemu nie centymetrze;P?).
Napisz bo umieram z ciekawości.
Z duĹĽymi fajnymi aplikacjami do naprasowania lub naszycia...
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 13:49    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: