jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 13:49 Temat postu: DĹ‚ugi okres czasu strasznie bolaĹ‚y mnie plecy (w okolicy Ĺ |
|
|
Jednego dnia wymasowaĹ‚ mnie jeden, drugiego dnia drugi, trzeciego dnia byĹ‚am jak nowo narodzona - nic mi nie drÄ™twiaĹ‚o i nie bolaĹ‚o. portal społecznościowy potraktujcie to jak dobrÄ… radÄ™. Doprowadzila mnie do adu - i nie jest to kosmetyczka typowa osiedlowa, a kosmetyka na wysokim poziomie.
zwłaszcza w okolicach aparatu..
Chciałabym, żeby mój makijaż wykonała profesjonalistka, byłabym skłonna zapłacić nawet 100 zł wiedząc, że makijaż będzie trwały.
nie wiem dlaczego,po prostu Cichopek bardziej mi siÄ™ podoba niĹĽ Mucha Chociaz Mucha tez jest bardzo Ĺ‚adna
apsikm, mĂłj synek wie juĹĽ dawno.
71 341 08 33 tylko trzeba się wcześniej umówic
chodzi mi dokładnie o NOKIE 6020. ogloszenia towarzyskie Pozdrawiam gggggg
Kobako jeszcze nie wyjechaĹ‚am, muszÄ™ do soboty czekać, ale zleci. Wszystkim podoba siÄ™ to imiÄ™ i sÄ… nim zachwyceni...A wy pewnie macie na imiÄ™ nie do koĹ„ca tak jak byĹ›cie chcieli. nie moglam sie wziac za siebie bylam zdolowana ...naprawde -bo skoro cale zycie wazysz52 kg i nagle robi ci sie prawie 70 kg to jest tragedia dla mlodej dziewczyny ...ale pewnego razu powiedzialam sobie dosc narzekania -czas sie wziac za siebie..duzo czasu spedzalam na czytaniu o naprawde zdrowym odchudzaniu -nie jakis cud dietach 15 kg w miesiac tylko powolne chudniecie DIETA (a wlasciwie zdrowe odzywianie) + RUCH ...no i w prawie 8 miesiecy zrzucilam 17kg .. To normalna szkola, gdzie wlasnie wczoraj mialam egzamin i jako jedna z 30osob (na15miejsc zostalam przyjeta!!!! i z nim pĂłjdÄ™ do endo ustalić nowe dawki lekĂłw.Nie ukrywam,ĹĽe przed przyjÄ™ciem do szpitala trochÄ™ siÄ™ baĹ‚am,ale bardziej baĹ‚am siÄ™ tego,co moĹĽe wykluć siÄ™, jeĹ›li nie usunÄ™ tarczycy.Jeszcze dodam,ĹĽe w Ĺ›rodÄ™ przyszĹ‚a do mnie p.dr i powiedziaĹ‚a o wszystkich niebezpieczeĹ„stwach - juĹĽ mam uciekać czy za chwilÄ™,zapytaĹ‚am))Ryzyko jest zawsze,tylko nie dać siÄ™ zwariować!GĹ‚owa do gĂłry,olala,ja trzymam za Ciebie kciuki i pamiÄ™taj : portal społecznościowy
Mam 27 lat a czuje się jak bym mial 70.Ból,rwanie i drętwienie rąk nie pozwala mi spokojnie spać każdej nocy wstaje i krąże po domu i szukam ratunku. Weście przestańcie... Zagladaj do nas czesciej i daj znac, jak Ci sie wiedzie bylam u psychiatry z tymi lekami jeszcze przed operacja i powiedzial ze to od tarczycy .ale bardzo dziekuje ci za slowa otuchy pewnie masz racje ze za duzo bym chciala w tak krotkim czasie . Na wadze widac jakies efekty? może po prostu sobie utniesz ja tak zrobiłem i nie załuje Zrobiłam test i wyszedł negatywny.
Kryzys przyszedł w sobote wieczorem kiedy czułam sie naprawde fatalnie i trwał do połowy niedzieli a dzis w poniedziałek sama pojechalam samochodem do kliniki na masarz.
Strach prowokowany jest rowniez przez ludzi,ktorzy sami sa ciezko w strachu.
Biegam z kolezankami, musimy zrzucic kilka zbednych kilogramow!
Pani Ania jest profesjonalistkÄ… w kaĹĽdym calu (czemu nie centymetrze;P?).
Napisz bo umieram z ciekawości.
Z duĹĽymi fajnymi aplikacjami do naprasowania lub naszycia... |
|