Forum Mei Jennifer Strona Główna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Siniaki nawet do tygodnia.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 15:24    Temat postu: Siniaki nawet do tygodnia. Odpowiedz z cytatem

Potem w nocy myĹ›laĹ‚am caĹ‚y czas wogĂłle nie spaĹ‚am myĹ›laĹ‚am o pajÄ…kach adwokat kraków po imprezie bylo fajnie a widze wszystkie zajete pozdrawiam.....wysle zaraz fotki kacika )
jednorazowo.
nie owinno sie pic alkoholu w czasie kuracji, jest to niewskazane, moze wywolac zaczerwienienie twarzy i mdlosci, takze nie radze
autorka robiła badanie w 15 tc i brała antybiotyk od 15 tc a to chyba za późno.
Pozdrawiam wszystkich
I tez udałam sie tam z informacji z forum.
Tam fryzjerzy sÄ… kreatywni.
Co do Przybylskiej.
Apsikam...nikt więcej nie daje się wciągnąć do rozmowy Super że się odezwałaś właśnie byłam ciekawa jak to jest po cc.

osób.;p haha ..A ty anka .;p jaskółka czy jak ci tam jestes zwykłą szmat.ą haha jak masz na imie anka to pewnie jesteś gruba i pryszczata jak.. seks oferty Trzymajcie sie dziewczyny...pozdrawiam i do \zaklikania\ jak wrócę..

Już mnie ten guzek nie boli, chyba sobie jednak ten ból wymyśliłam, albo to była reakcja na leki na niedoczynność. Prawy płat miałam powiekszony strasznie i to nie wygladało najlepiej, na lewym tez pojawiały sie guzki więc predzej czy pozniej trzeba było wyciąć a wolałam teraz niz pozniej ;] ile seansów (?) wystarczy żeby pozbyc sie wlosow na dobre? Dodam,źe wtedy oczywiście mi się to podobało. Alce89, ja nie mam asymetrii ani grudek - w ogóle nie miałam opuchlizny ani jakichkolwiek nieprzyjemności i do swojego lekarza nie mam zastrzeżeń... seks oferty
Odwaznie poszłam w swiat najpierw zabieg kosmetyczny na zeza potem praca . dzisiaj rano byłam cała obolała Chcialabym raczej jakas regenerujaca i wygladzajaca serie - mam dlugie włowy, ktore sa troche zniszczone a ktore caly czas zapuszczam poza tym kocham jeść poszukac piosenek zespolu Univers? Dodam, że nie mam zadnych objawów podwyższonej prolaktyny mam regularne miesiączki co 33 dni i nie są skąpe, mam owulacje i nie mam mlekotoku. Może to i mało, ale przez ostatnie n lat zawsze ważyłam tyle samo, więc to dla mnie nowe uczucie.
tygodniowo
Dziewczyny!
Pozdrawiam all i zycze dobrego dnia
!ja mam taki sam problem jak koleĹĽanka na dole pomuĹĽcie nam
Od dzisiaj zaczynam je brać, więc zobacze, jak to działa na szczęście Gynalginu jest tylko 10 tabsów.
Ja jestem miesiac po i jestem dalej słaba, bardzooooo szybko sie mecze, brakuje mi tchu i wogóle.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 15:24    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: