Forum Mei Jennifer Strona G³ówna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

uzywal ktos?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona G³ówna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Pi± Mar 21, 2014 17:29    Temat postu: uzywal ktos? Odpowiedz z cytatem

A wiesz, czemu taka dziwna atmosfera panuje w recepcji MODEL - MED? adwokat kraków ok.
( no wiecie czasami sie pare zwija w kulke zeby sie nie pogubily...etc)
moze warto pojechać osobiście, dopytać?
CHOCIAŻ BARDZO LUBIĘ MUCHĘ
4.
dziekuje dziewczyny i serduszkiem jestem z Wami
Wyprobuje na pewno!
Mam nadzieje, ze wkrotce pojawia sie wpisy i tych kolezanek, ktore tak nagle zniknely...Brakuje mi Was.
Mam bardzo podobny problem!
mam problem..pomóżcie plis..w marcu zrobiłam sobie kolczyk bolało jak nic,ale dotrwałam do końca,zrobiony trochę krzywo ale trudno..gorzej że pomimo tego że wyjmowałam kolczyk i nic się nie działo teraz włożyłam ślicznego tribala,możliwe że był troszk ę grubszy ale przeszeł bez problemu dwa dni później bolał mnie strasznie parę razy przyhaczyłam go bluzka teraz nie boli ale wydaje się że mam mniej skóry zmieniłam na ten co miałam wcześniej,może ten był za ciężki,słyszałam ze moze to być migracja i kolczyk mi wypadnie razem ze skóra da się to jakoś odratować?jest szansa po zmianie na poprzedni kolczyk?mam zaczerwienienie większy otwór i chyba ropę...POMOCY...nie chcę męczyć się znowu przekłuciem to strasznie bolało może miałam za płytko przebity?ale czy to może powrócić do stanu poprzedniego zarosnąć?

Superrrr że wpadłaś na pomysł żeby tam zadzwonić więc ja też jestem nieco spokojniejsza sorki za zamieszanie z tą listą ale warto chuchać na zimne. ogloszenia towarzyskie Witam ja rowniez mam krecone wlosy a raczej falowane ...

hmmm Koniec wskazowki. Tyle kosztowała mnie moja bezsilność i niepewność. W niedziele jedzie na tydzień z ministrantami pierwszy wyjazd na dłużej z domu. Pozdrawiam ogloszenia towarzyskie
Zeby uniewaznic o ile masz podstawy slub cywilny musisz udac sie poprostu do sadu a dokladniej zlozyc tam odpowiednio napisany pozew- najlepiej przez kogos kto sie na tym zna, nie sadze zeby w samym sadzie ktos udzielil Ci porady prawnej. moje gg to 5349901 piszcie poradzcie mi Twoje rady bardzo mi siÄ™ przydadzÄ…. ale sweet b mysle ze w sobote wybiore sie na konsultacje do chirurga plastyka i wtedy napisze ci co mi powiedzial. Regine Napisz mi skad dokladnie jestes pozdrawiam
Tylko przygotuj się na odchudzanie długofalowe, kilkumiesięczne i nie poddawaj po jakiejś jedzeniowej wpadce.www.dieta.pl
Wszystkim życzę więc ząbkowania bezbolesnego, o ile takie jest możliwe..
Pewnie, że to nic nie daje..
punkt 3 odnosi sie do ogolu meskiej populacji ;]
do tej pory jeszcze przechodzÄ… mi dreszcze.
Kanapka z serem, teraz doszlo do mnie, ze albo masz 15 lat i jestes w takim wieku kiedy czlowiek jest przewrazliwiony na punkcie swojego wygladu, bo tradzik potrafi szpecic, z tym nie dyskutuje, albo popadlas juz w silne depresje i paranoje i poza fizycznymi metodami powinnas pomyslec nad mentalnymi.
Niestety nie sprawdziła sie ta diagnoza, po 4 m-cach lekarz zaproponowal,że przeszczepi mi tłuszcz w okolice oczu, zgodziłam sie w nadziei na zakonczenie problemów,Po pierwszym przeszczepie w znieczuleniu miejscowym powstaly wałki tłuszczowe około 2,5 cm od lini rzęs .Po następnym miesiącu został wykonany następny przeszczep.
dodatkowo ćwicze na rowerku stacjonarnym 1h dziennie potem gorący prysznic żeby nie było zakwasów i intensywny masaż antycellulitowy
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 17:29    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona G³ówna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Mei Jennifer  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!