|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 01:50 Temat postu: Skoro stać CiÄ™ byĹ‚o psychicznie na ukoĹ„czenie db studiĂł |
|
|
p.s wiecie co xenna mi nie pomaga co radzicie na zaparcie wyprĂłbuje chyba wszystko adwokat kraków chciaĹ‚abym mieć urojonÄ… ..
A może przedłużę na sobotę i niedzielę.
Oblewam się potem po tych cwiczeniach, ale przy kazdym wysiłku fizycznym wypacam straszne ilosci toksyn, wiec tu akurat sie nie dziwię.
ja mam wrażenie, że jak swiece robie, to ten mocz który wlewam nie wraca w pełnej ilości.
Czas to zaakceptować!
mąż wyjeżdża za granicę więc jest to dość trudne ostatnio kupiłam testy owul.
Jeśli znasz język niemiecki na średnio-zaawansowanym lub lepiej->zaawansowanym poziomie, to powinnaś dać sobie radę. seks oferty Bella chodzi na nich jak złoto, tylko komu by się chciało tak często odkręcać śrubkę od klapki do wymiany baterii Pozdrawiam
http://film.onet.pl/O ,30087,24,0,0,galeriao.html Fanka stosowałam już kiedyś, dokładnie 2 lata temu, Jego chyba najbardziej rajcuje to że robi to pokryjomu i że ja mogę go przyłapać. Witam Was serdecznie. A tak w ogóle to jak tam laski??? ogloszenia towarzyskie
Szybka angiografia w katowicach potwierdziła najgorsze obawy, nowe ognisko w centrum oka. Głodówka może być niebezpieczna dla osób z cukrzycą oraz tych, które mają problemy z sercem i nerkami. Prywatnie czy państwowo? Chyba zartujesz.... Zresztą info dla wszystkich: brania urosły Ci do takiego rozmiaru? Na szczescie zeszła, a ja mialam na głowie...
Dzieki za porady
Bedzie jÄ… widac to bedzie.
Opiekowalam sie juĹĽ dorywczo dziemi..
jeżeli lekarz ci nie pozwoli zawsze może wsadzic na chwilke temrmofor pod kołderkę i wydzielające ciepło z termoforu moze ci troszkę ulżyć..
Hmmmm wysokie, niebieskookie, ambitne blondynki w niebieskich bluzeczkach Brzmi nieĹşle ............
wspomnę że od zabiegu w południe do dnia następnego nic nie jadłem !
sory ale nie chce mowic czy pracuje kolo grupy czy nie.....
przy okazji sie dowiedzialam ze miedzy w i seraimi sie przerw nie robi ja musialam robic czasem bo mi brzuch pekal z bolu ale ten bol czulam tylko przy pierwszych cw
koniec.
A planowała wszystko od początku ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 01:50 Temat postu: |
|
|
|