Forum Mei Jennifer Strona Główna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

uppppp

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 03:11    Temat postu: uppppp Odpowiedz z cytatem

Moja rada - wyszalej się póki masz okazję ...Cieszę się że u ciebie już lepiej ogloszenia towarzyskie przeciez to tylko postacie z filmu Pomyśl trochę, zanim znowu zaczniesz pisać.
Ile trzeba robić dziennie A6W bo nie wiem ile razy robić te ćwiczenie z góry dzięki za odpowiedź
LewatywÄ™ robiÄ™ z wody i soku z cytryny.
ja i tak mam szczescie moja blizna pewnie nie jest najgorsza po operacji widze postep nie ma idealu ale jest poprawa!!!
A ja gratuluje Sand-deep i Eurydyke
jeszcze !!!!!!!!!!!
Candidaxx, ja mam nie tylko problemy z ubytkami, ale ogólnie ze szkliwem - szkliwo się \zdziera\ Potem byle małe podrażnienie zębów wywołuje ból Dlaczego pytasz?
Wiem, co mówię, bo stosując dietę 1000 kcal i ćwicząc 4 h w tygodniu udało mi się parę lat temu schudnąć 13 kg i utrzymać wagę przez dłuższy okres.
pozdrawiam i ĹĽyczÄ™ udanego weekendu
Ksiądz miał rację, po nieudanym procesie coś w człowieku pęka i ta rysa żyje swoim życiem.

Pozdrawiam portal społecznościowy na poczatku myslalam ze naprawde to bedzie dla mnie pryszcz - zwlaszcza ze 3 w tygodniu mam fitness, regularnie chodze tez na basen - generalnie mam dobra kondycje - i tu sie sama zaskoczylam.

Cześć Dziewczyny! Winda za chwilę działała. dziewczyny co sądzicie o la femme ja używam i są według mnie dobre Zwykle latem sa kursy jezykowe dla obcokrajowcow na uniwersytetach !!! Codziennie jeżdżę przynajmniej godzinkę na orbitreku i to jakby hamuje u mnie całą ochotę na jedzenie... seks oferty
nie ustrzegłam się od 2 kubków kawy w pracy bo mało nie padłam. Wiec ze względu na niego zrobię wszystko by pozbyć się tej blizny. Now 13st 7lb, he is returning to Disneyworld to try out all the rides. Pozdrawiam Zawsze był ogromny i nadal niestety jest ale zmalał! pod koniec trzeciej serii straszliwie mnie zemdliło... najgorsze jest to ze wiele produktow ma tzw ukryte wegle
szczotko szczotko hej szczoteczko o o o zatańcz ze mną
Witam
nie wiem czy to ok czy nie, zobacze ja kbedzie teraz.
weszlam zeby sie czegos dowiedziec ale w odroznieniu od innych for-jestem strasznie zniesmaczona glupimi komentarzami, obrzucaniem sie nawzajem zlosliwosciami itp.Poziom forum jest mierny a to dzieki wam uzytkowniczki.Dziwie sie ze moderator go nie zamknal.Zenada.
dla mnie wszystko nastepujacych zespołow
1.
Unikanie ostrego słonca latem i smażenia sie na murzynke w solarium , bardziej zapobiegliwi mogą smarowac sie kremami z filtrem.
Pozostało mi jeszcze z 1,5 miesiąca do badania USG.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 03:11    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: