Forum Mei Jennifer Strona Główna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Nie widzę tu żadnych nieprawidłowości.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 07:44    Temat postu: Nie widzÄ™ tu ĹĽadnych nieprawidĹ‚owoĹ›ci. Odpowiedz z cytatem

Co nie znaczy ze zadna inna mi sie nie podoba. ogloszenia towarzyskie Bardzo bliski mi temat, aczkolwiek 1.jeszcze BÄ„DĹą 2.juĹĽ mnie nie dotyczy.
Poroniłam w poniedziałek, mąż mnie bardzo wspierał.
no i zyję, a to chyba najważniejsze w ciążę nie zaszłam, czyli antytabletki działają , reszta tych spraw zupełnie normalnie.
Szkoda, że nie zajrzałam tu wcześniej, zanim poszłam ściąć włosy do HAIR COF w Bonarce.
A tą torbiel wykrył przypadkowo.
Udałam się do chirurga dostaam antybiotyk a w aptece kupiłam maść na bazie ibuprofenu, i mentolu, moczyłam codziennie i smarowałam plus antybityk.
Poelcam (robiłam to po roku przerwy).
Była dopiero 1 u gin(ile stresu mnie to kosztowało)okazalo się ze mam za wysoka prolaktyne 56ng.
Ponoć organizm się broni czy coś, nawet wczoraj czytałam o tym.

zĹ‚y i bijÄ…cy kobiety adwokat kraków Kasiu tutaj wysyĹ‚Ä…m ci link strony gdzie miaĹ‚em wysĹ‚ac zdjÄ™cia w celu weryfikacji blizn ,ale teraz niemiaĹ‚em czasu moze ty siÄ™ tym zainteresujesz

nie wiem czy to normalne żeby przez tyle czasu to się pojawiało? Malajka, a co Ci takiego dr zrobił nie tak? bolało najbardziej przy jedynkach jeśli chodzi o usuwanie kamienia. Krzycze w duchu , ale on mnie nie slyszy... Ja mam bardzo duże blizny po oparzeniu i nieudanym przeszczepie skóry ponad 20 lat temu. anonse erotyczne
wtedy nawet nie mogłam jesc tylko pic wodę i przeczyszczac jelita i nie schudłam... Przy tej szkieletowatej figurze! , nie potafie Bardzo go kocham i tęsknieeeee. pieknych kobiet jest niewiele, wiekszosc to ladne lalulnie, reszta to poczwary podretuszowane. Nacinał, bobrował, w końcu wyrwał. ps gynalgin dostałam na jakieś zakażenie, a gynazol brałam na grzyba no zobaczymy startuje po operacji od wagi 67 teraz nawet na nia nie wchodze ale widze po spodniach ze oponka sie poszezyla za miesiac do kontroli i wtedy sie zwaze u pani doktor najwyzej zemdleje
KlaudioD, wyjrdź z mężem na wczasy, ja zanim zaczęliśmy się starać wzięłam kilka dni urlopu, wysypiałam się, odpoczywałam, po prostu pełen relaks!!!
Nie ona pierwsza i nie ostatnia....
Spróbuję więc jeszcze raz.Pozdrawiam
Mój synek ma 9 lat i jest najlepszym uczniem w klasie a zarazem największym rozbójnikiem...
Zakładać je czy mozna na gołą noge?
ja w to nie wierzę, lepiej zjeść świeży owoc niż owoc w kartonie z E314
Stellamix- u mojej też zawsze parami wychodziły, a teraz tylko jedna czwórka, ale i tak jest strasznie, kolejna noc właściwie nieprzespana
Czytam jak wielu ludzi robi lewatywy przed głodówką albo analem.
DIETA
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 07:44    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: