|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 07:44 Temat postu: Nie widzÄ™ tu ĹĽadnych nieprawidĹ‚owoĹ›ci. |
|
|
Co nie znaczy ze zadna inna mi sie nie podoba. ogloszenia towarzyskie Bardzo bliski mi temat, aczkolwiek 1.jeszcze BÄ„DĹą 2.juĹĽ mnie nie dotyczy.
Poroniłam w poniedziałek, mąż mnie bardzo wspierał.
no i zyję, a to chyba najważniejsze w ciążę nie zaszłam, czyli antytabletki działają , reszta tych spraw zupełnie normalnie.
Szkoda, że nie zajrzałam tu wcześniej, zanim poszłam ściąć włosy do HAIR COF w Bonarce.
A tą torbiel wykrył przypadkowo.
Udałam się do chirurga dostaam antybiotyk a w aptece kupiłam maść na bazie ibuprofenu, i mentolu, moczyłam codziennie i smarowałam plus antybityk.
Poelcam (robiłam to po roku przerwy).
Była dopiero 1 u gin(ile stresu mnie to kosztowało)okazalo się ze mam za wysoka prolaktyne 56ng.
Ponoć organizm się broni czy coś, nawet wczoraj czytałam o tym.
zĹ‚y i bijÄ…cy kobiety adwokat kraków Kasiu tutaj wysyĹ‚Ä…m ci link strony gdzie miaĹ‚em wysĹ‚ac zdjÄ™cia w celu weryfikacji blizn ,ale teraz niemiaĹ‚em czasu moze ty siÄ™ tym zainteresujesz
nie wiem czy to normalne żeby przez tyle czasu to się pojawiało? Malajka, a co Ci takiego dr zrobił nie tak? bolało najbardziej przy jedynkach jeśli chodzi o usuwanie kamienia. Krzycze w duchu , ale on mnie nie slyszy... Ja mam bardzo duże blizny po oparzeniu i nieudanym przeszczepie skóry ponad 20 lat temu. anonse erotyczne
wtedy nawet nie mogłam jesc tylko pic wodę i przeczyszczac jelita i nie schudłam... Przy tej szkieletowatej figurze! , nie potafie Bardzo go kocham i tęsknieeeee. pieknych kobiet jest niewiele, wiekszosc to ladne lalulnie, reszta to poczwary podretuszowane. Nacinał, bobrował, w końcu wyrwał. ps gynalgin dostałam na jakieś zakażenie, a gynazol brałam na grzyba no zobaczymy startuje po operacji od wagi 67 teraz nawet na nia nie wchodze ale widze po spodniach ze oponka sie poszezyla za miesiac do kontroli i wtedy sie zwaze u pani doktor najwyzej zemdleje
KlaudioD, wyjrdź z mężem na wczasy, ja zanim zaczęliśmy się starać wzięłam kilka dni urlopu, wysypiałam się, odpoczywałam, po prostu pełen relaks!!!
Nie ona pierwsza i nie ostatnia....
Spróbuję więc jeszcze raz.Pozdrawiam
Mój synek ma 9 lat i jest najlepszym uczniem w klasie a zarazem największym rozbójnikiem...
Zakładać je czy mozna na gołą noge?
ja w to nie wierzę, lepiej zjeść świeży owoc niż owoc w kartonie z E314
Stellamix- u mojej też zawsze parami wychodziły, a teraz tylko jedna czwórka, ale i tak jest strasznie, kolejna noc właściwie nieprzespana
Czytam jak wielu ludzi robi lewatywy przed głodówką albo analem.
DIETA |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 07:44 Temat postu: |
|
|
|
|