|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 09:02 Temat postu: m712 - dziś się poruszasz |
|
|
właśnie jadłam śniadanie jogurt z płatkami i zajeło mi to conajmniej z 30 minut :/ nie moge jeść ale to chyba dobrze anonse erotyczne w dół...
Oliwia a chodzisz już bez kul lub przy jednej???
kurde no!!!
staro wygladaja, serio.
Po co zaraz zabijac?
Nie jest jdnak tak,zebym była zakochana po uszy i jechała tam spędzic czas konkretnie z nim, uwielbiam podróze...
uszy 150 anonse erotyczne Wiecie, że przeciętny człowiek zjada w swoim życiu około 10 pająków podczas snu?
potem urodzilam zdrowego slicznego synka i tak sie zaczelo nasze zycie we wloszech.po jakims czsie dojechala moja 2 siostra ktora tez jest tu n stale i rowniez pracuje.obecnie wynajmujemy sliczne mieszknie tzn ja i moj maz bez zadnych lokatorow.mo maz pracuje jako piekarz a ja dorabiam na godzinkach.nasz syn chodzi do zlobka mowi juz w 3 jezykach tzn polski wloski arabski nie narzekam zycie jest ciezkie nie tylko tutaj ale tez w polsce moj maz jest w stanie utrzymac nasza rodzine tylko z jednej wyplaty tzn znaczy ze ni jest zle a bedzie lepiej kedy ja znade stala prace.pozdrawim ale nie ma niczego w dobrej cenie. Nawet jak dla mnie - faceta - jest on wystarczający. I zawsze stwierdza, że już mu współczuje zamętu w głowie I weź tu licz na Przyjaciółkę. Ja byłam w szpitalu 4 i pół dnia (od czwartku do poniedziałku) portal społecznościowy
Co prawda robiłam to, mając na ręce gumową rękawiczkę (taką białą, standardową ), ale po to, żeby było przyjemniej, guma jest świetna byc moze sie znamy pozdrawiam i odpisz na mial on110@wp.pl pozdrawiam wszystkich leczacych sie w polanicy -dlaczego wybralam akurat taki kierunek studiow kolejny miesiąc zaliczona porażka ale trzeba działać dalej i sie nie poddawać ??? CAŁKOWITY BRAK PROFESJONALIZMU, salon może dla klientek starszych, przyzwyczajonych do ciężkiej ręki fryzjera jak z czasów komuny. I bezwzględnie należy pamiętać o zażyciu kapsułki(jesli nie była dodana do wlewu) z bakteriami po lewatywie to aż boję się pomyśleć ile ja bym zapłaciła za duże pełne wary.
nie sięgaj po antyperspiranty...
Kontakt:
jednym słowem jest kicha bo ja przed wzięciem tego leku nie miałam żadnych problemów.
Moj synek jak siostra mu sie urodziła mial 4,5 roku,przyszedł nas odwiedzic to najpierw zagladał pod kołdre czy oby napewno nie ma brzucha.A potem dopiero ogladal malenka.
Tylko zaśmiecacie forum!!!!!!!!!!!!!!
Kuba Wojewódzki
Nie mógł tabletkami zlikwidować torbieli, która była czynnościową.
Ale zawsze to jakas poprawa
http://www.regularnerysy.pl/Details.aspx?id=5 066
Chociaz zakazane jest rozprowadzanie, a ja tego nie robię |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 09:02 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|