|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 11:54 Temat postu: dziÄ™kujÄ™, zastanawiam sie tylko jeszcze co jest lepsze mer |
|
|
Ja tez mam blizne na twarzy.a dokladnie na podbrodku.Uwierz mi nie jest latwo ja jej nie zaslonie grzywka tak jak ty.Własciwie to niczym.Smialo chodze krepja mnie troche spojrzenia ludzi ale co ja moge zrobic nic.Przeciez sie nie bede ukrywac.Mowie sobie jak ktos komus przeszkadza to jego sprawa.i.Nie wiem ile czasu zajelo juz mija od twojego zszycia.Masz co prawda dluzsza blizne ode mnie ale ja mam szroka bo az na 1 cm.3mm szerokosci to nie duzo.I napewno w twoim przypadku permanentny bedzie najlepszym rozwiazaniem.Ja juz nie wiem co mam robic ,przykro mi jest ze jestem taka z ta blizna bo mloda jestem powinnam przezyc to vzycie na zabawie smiechu a we mnie tego nie ma.Kloce sie z siora ona mnie zupelnie nie rozumie jak mi trudno czasem jest zalatwic jakas sprawe.Nienawidze tych spojrzen ludzi ale wiem e musze sie nauczyc je znosic.TAk jak pisalam ja zaczne moja walke z blizna jak skonczy mi sie sesja.Nie pojde raczej na wyciecie ale na lasery a potem moze permanentny.Tylko ze moja blizna jest juz biala i najwyzszy czas juz zaczac dzialac.A najgorsze jest to ze ja jestem zupelnie sama z tym problrmrm.Na rodzicow nie mam co liczyc bo nie zyja.Wy przynajmniej macie rodzine ktora jest i zapewne was wspiera w trudnyc hchwilach.powodzenia i piszcie co s o permanentnym.pa seks oferty miałam robiona operacjie plaastyczna dałam kupe kasy ale jestem bardzo niezadowolona prawie nie ma roznicy a robił mito wybitny specjaslista
można jesć zupe na noc?
http://www.regularnerysy.pl/top10.aspx
Młodziutki wikariusz nie kazał popadać w przesadę
Nie wiem czy mnie jeszcze ktos pamięta, bo pisałam dawno, po operacji jestem juz pół roku, wszystko jest w porządku - od hormonów i wapnia poczynając na bliżnie skończywszy ...
Mam nadziej ze w koncu mi pomoga i bede miala szanse wyspac sie bez bolu.
Pozdrawiam.
Ja biorę Silicę, na razie nie widzę efektów.
musisz miec wiarÄ™ w sobie, bo kto ma wierzyc bardziej niz Ty?
Teraz na meridii chudnę pięknie.
Jeżeli chodzi o listÄ™ zabiegów, to chyba nie ma takiego zabiegu, którego tu siÄ™ nie wykonuje. adwokat kraków KIlla ja jeszcze nie zmienilma kolca..a co do twojego kolca to wiesz w sumie jak rana sie nie zagila to nie polecam sztucznego kolczyka lepeij ze stali...dopiero jak ranka sie calkowicie zagoi.a ten towj kolczyk napenwo jest sztuczny?
P.S. cleo216 - wow, jestem peÅ‚na podziwu. Bardzo sie boje, do tego jestem teraz przeziebiona i sie kuruje zeby wyzdroiec bo jednak chce miec to za soba. moglaby troche schudnac ok 5 kg i bylo by oki Where they never close - downtown seks ogłoszenia
cicha to całkiem spory kącik i ile zabawek jak będziesz się czegoś pozbywać to daj znać, może bym kupiła dla mojego siostrzeńca, ma teraz 3 miesiące, więc chyba czas się rozglądnąć za matą edukacyjną dobrze wiedzieć że fiolet da się zamalować, bo kuchnię mam mocno fioletową jak by mnie coś naszło to śmiało mogę próbować powiem ci, że motywujesz mnie do działania, już mam pomysł jak przemeblować mój salon, czekam tylko jeszcze na wyjazd męża i biorę się za robotę Oj, nie bede tu pisala jak bardzo mi ona dokucza... Witam! Glowa do gory! a w hipermarkecie zaczepisz gościa miły w czym mogę panu pomóc?' witam wszystkich .Dawno nie pisałem ale jak wiecie ciężko po robocie zabrać się za cokolwiek.Nareszcie kończy się to szalone lato i będzie trochę więcej czasu dla rodziny(oby).U mnie widać spadek pracy,wywożę połowę tego co latem ale nasza dyrekcja zawsze wymyśli nam jakieś nowe udogodnienia żebyśmy się nie nudzili.Teraz wprowadzili takie jakby karty drogowe bo z tacha chyba się nie potrafią doczytać a nie daj boże przejechać za dużo kilometrów i już chaja.Ale i to chyba przetrwamy, w końcu pracownicy Żywca to twardy naród.Pozdrawiam wszystkich. Teraz jak 10 dni wytrzymam to bedzie chyba ok co?
wystarczy wpisac KADUS i juz sie wam pokaza!
\Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?\ Polecam
byłam jeszcze u innej kosmetyczki gdzie cena wynosi od 120-150 tyle ze kolczyki sa same wielkie i wiszace a po drugie leza sobie tak ze wszyscy moga je dotykac!!od razu podziekowalam!
do chce kotka:
To nie tylko długa fala rozkoszy, jaką na krótko dostaje z takiego aktu mężczyzna, lecz długotrwały stan tak potężnej ekstazy, że od stanu nirwany dzieli je tylko wątła nić.
Na poczatek zagladnij sobie tutaj :
jwciaz czytam i czytam, głupio mi troche pisać ale spaliłam trzy papierosy lighf wprawdzie
Gabriel czy Berendowicz?
Ha - no to zjazd w zoo w Krakowie A, ja trochę nieczasowa, właśnie się w weekend dowiedziałam, że mi rodzinka planuje najazd za 2 tygodnie, do tego urodziny maluchów i za 3 tyg Natka wraca akurat w swoje imieniny Ale szczerze mówiąc już się przyzwyczaiłam, że moje życie czasem spowalnia a czasem nabiera tempa i muszę przekładać plany - jak przed momentem, coś tam właśnie musiałam odwołać, żeby załatwić coś Właśnie kombinuję, czy w następny weekend może wziąść się za większe (w końcuuu!!!!) porządki w domu (no bo kiedy?), czy jednak jak pogoda dopisze - jechać ze znajomymi pod namiot.... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 11:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|