Forum Mei Jennifer Strona Gwna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Idz na zdrowie i uroda.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Gwna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Sob Mar 22, 2014 20:36    Temat postu: Idz na zdrowie i uroda. Odpowiedz z cytatem

Ło Boże... portal społecznościowy bulicks:
brzydka?
Dodam że do rozjaśnienia planowałam urzyć samej farby bez rozjaśniania włosów.
Ja tam wyjeżdżam na weekend z kumplami poszaleć po dyskotekach nad morzem.
Odkładam kasiorke i przewiduje ,że uda mi się to w przyszłym roku, Mam pytanie , czy wsyrzyknięcie aquamidu w górną wargę (2 ml) dadzą dosc znaczący efekt ?
Bioxetin to jedno wielkie badziewie...dziewczyny zaden lek niepomoze jezeli nie postanowicie wziasc sie za siebie, ja dzieki glodowce niezygam juz tydzien i czuje sie zaj**iscie schudlam 2 kg i jestem happy ale niewytrzymalabym gdyby nie moja grupa wsparcia Probowalam juz wszystkiego i nic niepomagalo a teraz wytrzymalam juz tydzien, czuje ze moje gardelko zaczyna sie goic juz zoladek nieboli tak jak kiedys i zaczynam normalnie funkcjonowac, jestem zaskoczona ze po tygodniu zaszlo az tyle zmian.

Biore pigulki i wpadlam na taki pomysl zeby mu zrobic lodzika do konca ale strasznie brzydze sie spermy i mysle ze w takiej gumce byloby ok.J powiedzcie gdzie takowe najlepiej kupic zeby nie byloby glupich podtekstow seks ogłoszenia u każdego jest inaczej.ja nie mogłam chodzić przez tydzień a pełnego buta nie zakładam do tej pory co jestem po zabiegu już dobre 4 miesiące.a sam zabieg nie boli bo jest robiony przy znieczuleniu.boli jak daje znieczulenie.

no słuchajcie, np. no kochane, pojawiam sie podtrzymac was na duchu! kupiłam wczoraj podobną ( bez ściągacza) za 40 zł. Mieszkam w USA, i tutaj mialam to robione, ale u polskiego lekarza od stop. dokladnie dla mnie tak samo---> portal społecznościowy
to z tym badaniem to naprawdę super brzmi i śmiało można stwierdzić że naprawdę mamy świetne rokowania. Mam za to inny plan. Wejdzie na łatwą ścieżkę i wyrwie Wam cały paznokiec. Mam do sprzedania buty sportowe męskie REEBOK'a rozmiar 47 Najbliższy wolny termin u ortopedy to 14 lipiec!!, lub druga wersja którą wybrałam to stanie w kolejce do rejestracji od 5 rano by móc się zarejestrować o 7-ej do lekarza który przyjmuje o 10-ej. Cóż więcej- dzisiaj to już mnie korci na coś słodkiego i chyba sie skuszę na te lody jagodowe mniam!! Zawsze jest tak, że to co nieosiągalne dla przeciętnej osoby- odstrasza.
Fryzjerka bardzo dokładna, konkretna chociaż spokojna i powściągliwa na początku.
czy taki ból jajników może wystąpić już 2 dni po zapłodnieniu?
nie poddaję się!
otco ,po każdym zabiegu z każdym dniem jest zawsze lepiej ...tak mówią
Ech..
jeśli Kukulska ma 168 cm wzrostu to waży jakieś 48-49kg, a Przybyslka jeśli ma 170 cm wzrostu to waży jakieś 55-56kg
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Sob Mar 22, 2014 20:36    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Gwna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Mei Jennifer  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!