|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 07:28 Temat postu: hej wam.jestem szesnastolatkÄ… i mam ogromny problem i chcia |
|
|
Pozdrawiam ! portal społecznościowy czy to mozna poprawic??? ja planuje sobie przekuc pepek,ale boje sie z lekka,poniewaz mam uczulenie na metale roznego rodzaju i zawsze mi sie pojawiaja krostki jak mam kontkatk z metalem i do tego dochodzi pot,czy powinnam zalozyc sobie kolczyk z tytanu-jest najlepszy dla osoby ktora ma uczulenie(alergia)??pomozcie
Fryzjerka która ścinała mi włosy w ogóle nie słuchała tego co do niej mówię.
aleś Ty nieczuły...ronię łzy jak grochy, a Ty nic......
Podobało mi się, chociaż na początku nie było to łatwe, praca na włosach prawdziwych klientek.
Jak otoz zauwazyliscie, \GIE\ DO SZESCIANU zostala olana przez chirurga, ktorego niegdys chwalila.
Maksymilian u Ibisza( z pierwszego małżeństwa)
A ja chwil temu wróciłąm z koncertu.
Najpierw pofarbowałam włosy mocnym rozjaśniaczem (schwarzkopf), który o dziwo mi nie zniszczył włosów ;P a bynajmniej nie tak mocno wyszła marchewa więc na drugi dzień pofarbowałam popielatym blondem z loreala i zgasiłam pomaranczowy odcień. ogloszenia towarzyskie Ja biorę Silicę, na razie nie widzę efektów.
Ktoś mówił że jakieś działanie to kryminał. NIKUSIA chyba najprościej bedzie ci w google wpisać te nazwy i troszke poczytać i porównac oba lekarstwa W pracy stawiam butelkę z wodą niegazowaną i jakoś ją opróżniam, ale poza pracą mi nie idzie picie. oczywiscie babeczka znowu w szoku ze corka i nie miala wymyslonego imienia tak wiec na szybko mowi Marcelina merlouse1 z tymi ćwiczeniami to piszesz prawdę? sex anonse
Wierz mi ze teraz wyglada to bardzo źle bo na efekty trzeba czekac co najmniej 2 lata az sie zagoi i zrobi biała a w sumie nie mam gwarancji czy nie potrwa to dłuzej. Kilka lat temu zastanawiałam się nad wybielaniem , ponieważ aparat na zębach przez kilka lat utrudnia dokładne ich mycie. jak to poznać czy będa rosnac po danych tabletkach czy nie? Zespół Havelock- Ellisa to uzależnienie od masturbacji przy pomocy czynników zewnętrznych. A mi się udało wyjść z czarnych wloskow!!! pomóżcie błagam Doda jest gwiazdą?
to co ze jest niska???
człowiek jak każdy, ma prawo utyć albo mieć trądzik.
CZARNY KOLOR?
W Nowym Roku zyczę wszystkim forumowiczkom wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wiele ciepła
chociaz jeden plus dzieci mowia ze duzo mniej krzycze
Warzyw tez nie nauczone jesc poza kukurydza czy groszkiem rozmrazanym.
wybadali mnie i wziernikiem i paluchami i usg dopochwowe zrobili ze
To wszystko niezapomniane, wspaniałe chwile, potem długi czas, kiedy czuję jak brzuch mi zszywają, położna przy głowie czuwająca coś mi nawija, gadam z nią, potem trochę zniecierpliwiona obgaduje lekarzy, że chyba muszą mi dziergać na brzuchu jakis zakopiański lib gałązkowy ścieg, bo to tak długo trwa, a połozna, napewno ładnie i dokładnie, co rzeczywiście okazało sie prawdą! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 07:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |