|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 08:59 Temat postu: No ja mam nadzieje ze mala sie nie pospieszy bo M nawet jakb |
|
|
I KOSMETYKI NIVEA TEĹť SA DOBRE DO KRECONYCH WĹOSĂW. seks oferty No no no, ale mnie sie smaczek zrobil na te ziemniaczki w mundurkach pieczone...
Do GoĹÄ,
Ja jednak poszukam gdzies blizej bo do Warszawy daleko a pewnie nie tylko tam wykonuja takie zabiegi.
wyjezdzam z polski do ukochanego i chce sie zmiescic w dzinsy
Gdy jest siÄ pacjentem, czlowiek jakos inaczej na to patrzy i nie ma czegos takiego jak wstyd
oktavko-----wedĹug om miaĹam termin na 25.09 i na ten dzien umowiĹam sie na cc z dr.Czyli to byĹ 40 tydzien skonczony,jak juz pisaĹam dr namawiaĹ mnie na sn i dlatego tak zwlekaĹ z tÄ
cc.A dotego od10.09 byĹ na urlopie wiec umowilismy sie na 25.09.Ale zjawiĹam sie w klinice ze skurczami i z 6 cm rozwarciem dzien wczesniej i doktorek jechaĹ wĹasnie do domu,moja niunia jakby wiedziaĹa ze nie naleĹźy wczesnie j wychodzic na ten swiat i poczekaĹa na lekarza az wroci z urlopu,tak zartowalismy w klinice z lekarzem hehe.
masaĹź wyszczuplajÄ
co-ujÄdrniajÄ
cy + zabiegi na ciaĹo
Hello!!!
mi sie udalo
pozdrowionka i buziaczki
Naughty jakÄ
ditetkÄ stosowaĹaĹ )) Podziel sie z nami to moĹźe i my zaczniemy sie tak wspaniale odchudzaÄ MoĹźe to sietka kapuĹciana Pozdrawiam :* ogloszenia towarzyskie Ile nerw ile lez to tylko wiedza ci ludzie torzy byli ze mna w tym autokarze.
PytaĹem juz po sklepach medycznych teĹź robiÄ
zdiwione miny. a ja was zaskocze- mnie ta zupa nawet smakuje tylko troche pikantna mi wyszla do zamiast papryki dodalam tej w proszku tak wogole to ugotowalam ja wczoraj po poludniu i wczesniej troche podjadlam musli wiec moja dieta tak na prawde zaczyna sie od dzisiaj...wlasnie sobie odlalam z mojego wielkiego gara maly garnek zupy i teraz ja wcinam a zrobilAM ja troche po swojemu >ostatnio teĹź mi na forum 40 letnia kobieta wmawiaĹa,ze wyglÄ
da co najwyĹźej na 25 lat> skrtacacie spodenki? dobrze wiedzieĹź, Ĺźe sÄ
jeszcze inni, ktĂłrzy czujÄ
to co ja. adwokat kraków
ew na wswpolnej jeszcze Raz juz wyrazilas swoja opinie na temat tej kliniki i to wystarczy. No nic postaram sie wytrzymac chociaz 5-10 dni,jak bedzie mi dobrze szlo to przedluze do 20,tzn ja bym wytrzymala jakbym mogla jesc tak jak tu zalecano ale ile chce,nie jedno a nawet 5 jablek,jesli tylko bede tak glodna ,to wtedy moge jechac na niej ok 3 tygodni :] wychodzi na to ,Ĺźe tylko my trzy jesteĹmy tu aktywne JeĹli jajniki albo podbrzusze bolÄ
caĹy czas albo czÄsto to teĹź trzeba juĹź do lekarza. ale sie nie zadaja z polskimi szmatami. a czy ta woda z jelit nie dostanie sie do zoladka jak tak bedzie wplywac w takiej ilosci?
Ja przebiĹam sobie pÄpek 2 tygodnie temu i jestem z tego zadowolona bo nareszcie moje marzenie sie speĹniĹo.
no wlasnie zauwazylam, ze cala seria, ktora kiedys byla fioletowa teraz ma opakowania w jasniejszych barwach ja na razie zamowilam sobie na probe jedwab farouk zwykly i buteleczke CHI-do pracy z prostownica ceramiczna zobaczymy jak sie sprawdzi!
no raczej, Ĺźe Ĺźart
zajmowaĹ siÄ mnÄ
Pan Sebastian
Zawsze mozesz sobie dostrzykiwac co jakis czas, jak bedziesz miec kase to kolejna dawka.
Witam serdecznie, czytaĹam dĹugo o Panu Tomaszu Pietrzyku na rĂłznych forach..
brakĹo parÄ metrĂłw...
to widze ze bardzo sie oszczedzacie ja niestety niemialam tego komfortu no tylko przez pierwsze 2 tyg.
MierzÄ codziennie temperaturÄ i wiem dokĹadnie kiedy ma mi wypaĹÄ okres.
jeĹźeli pomoĹźe to pĂłjdÄ i faktycznie do innego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 08:59 Temat postu: |
|
|
|
|