Forum Mei Jennifer Strona Główna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

No ja mam nadzieje ze mala sie nie pospieszy bo M nawet jakb

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 08:59    Temat postu: No ja mam nadzieje ze mala sie nie pospieszy bo M nawet jakb Odpowiedz z cytatem

I KOSMETYKI NIVEA TEŻ SA DOBRE DO KRECONYCH WŁOSÓW. seks oferty No no no, ale mnie sie smaczek zrobil na te ziemniaczki w mundurkach pieczone...
Do Gość,
Ja jednak poszukam gdzies blizej bo do Warszawy daleko a pewnie nie tylko tam wykonuja takie zabiegi.
wyjezdzam z polski do ukochanego i chce sie zmiescic w dzinsy
Gdy jest się pacjentem, czlowiek jakos inaczej na to patrzy i nie ma czegos takiego jak wstyd
oktavko-----według om miałam termin na 25.09 i na ten dzien umowiłam sie na cc z dr.Czyli to był 40 tydzien skonczony,jak juz pisałam dr namawiał mnie na sn i dlatego tak zwlekał z tą cc.A dotego od10.09 był na urlopie wiec umowilismy sie na 25.09.Ale zjawiłam sie w klinice ze skurczami i z 6 cm rozwarciem dzien wczesniej i doktorek jechał własnie do domu,moja niunia jakby wiedziała ze nie należy wczesnie j wychodzic na ten swiat i poczekała na lekarza az wroci z urlopu,tak zartowalismy w klinice z lekarzem hehe.
masaż wyszczuplająco-ujędrniający + zabiegi na ciało
Hello!!!
mi sie udalo
pozdrowionka i buziaczki

Naughty jaką ditetkę stosowałaś )) Podziel sie z nami to może i my zaczniemy sie tak wspaniale odchudzać Może to sietka kapuściana Pozdrawiam :* ogloszenia towarzyskie Ile nerw ile lez to tylko wiedza ci ludzie torzy byli ze mna w tym autokarze.

Pytałem juz po sklepach medycznych teĹź robią zdiwione miny. a ja was zaskocze- mnie ta zupa nawet smakuje tylko troche pikantna mi wyszla do zamiast papryki dodalam tej w proszku tak wogole to ugotowalam ja wczoraj po poludniu i wczesniej troche podjadlam musli wiec moja dieta tak na prawde zaczyna sie od dzisiaj...wlasnie sobie odlalam z mojego wielkiego gara maly garnek zupy i teraz ja wcinam a zrobilAM ja troche po swojemu >ostatnio teĹź mi na forum 40 letnia kobieta wmawiała,ze wygląda co najwyĹźej na 25 lat> skrtacacie spodenki? dobrze wiedzieĹź, Ĺźe są jeszcze inni, ktĂłrzy czują to co ja. adwokat kraków
ew na wswpolnej jeszcze Raz juz wyrazilas swoja opinie na temat tej kliniki i to wystarczy. No nic postaram sie wytrzymac chociaz 5-10 dni,jak bedzie mi dobrze szlo to przedluze do 20,tzn ja bym wytrzymala jakbym mogla jesc tak jak tu zalecano ale ile chce,nie jedno a nawet 5 jablek,jesli tylko bede tak glodna ,to wtedy moge jechac na niej ok 3 tygodni :] wychodzi na to ,że tylko my trzy jesteśmy tu aktywne Jeśli jajniki albo podbrzusze bolą cały czas albo często to też trzeba już do lekarza. ale sie nie zadaja z polskimi szmatami. a czy ta woda z jelit nie dostanie sie do zoladka jak tak bedzie wplywac w takiej ilosci?
Ja przebiłam sobie pępek 2 tygodnie temu i jestem z tego zadowolona bo nareszcie moje marzenie sie spełniło.
no wlasnie zauwazylam, ze cala seria, ktora kiedys byla fioletowa teraz ma opakowania w jasniejszych barwach ja na razie zamowilam sobie na probe jedwab farouk zwykly i buteleczke CHI-do pracy z prostownica ceramiczna zobaczymy jak sie sprawdzi!
no raczej, Ĺźe Ĺźart
zajmował się mną Pan Sebastian
Zawsze mozesz sobie dostrzykiwac co jakis czas, jak bedziesz miec kase to kolejna dawka.
Witam serdecznie, czytałam długo o Panu Tomaszu Pietrzyku na róznych forach..
brakło parę metrów...
to widze ze bardzo sie oszczedzacie ja niestety niemialam tego komfortu no tylko przez pierwsze 2 tyg.
Mierzę codziennie temperaturę i wiem dokładnie kiedy ma mi wypaść okres.
jeżeli pomoże to pójdę i faktycznie do innego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 08:59    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: