Forum Mei Jennifer Strona G³ówna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ja mam 25 lat.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona G³ówna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Nie Mar 23, 2014 10:54    Temat postu: Ja mam 25 lat. Odpowiedz z cytatem

NIE IDŹ do salunu Cleopatra. adwokat kraków I oczywiscie koniecznie przestrzegać zasad ostrożnoÅ›ci ktore znajdziesz na 1-ej stronie topiku do którego link wrzuciÅ‚em wczoraj. Nie narzekajÄ….
To był koszmar!!!
W zasadzie to siÄ™ nie martwiÄ™, bo i tak mam b.
3.Durczok
Do Wloch przyjechalam jakies 4 lata temu, meszkam w okolicach Udine.
ale oczywiście z 6W nie zamierzam rezygnować
a jak wczoraj zjadłam..
111 i 101 ( GARNIER ) i tak co miesiac....ale wloski byly bielutkie, doslownie !ani przeblyskui zolci Polecam dla fanek tego kolorku Na ten moment przyozdabiam je kilkoma pasemkami czarnymi tylko po wierzchu, czasem jakims akcentem brazu lub czerwieni ale, czesto rowniez doczepiam rozne kolorowe pasemka nie ingerujac farba w moje wloski.

21 grudnia zrobiłam górna prawą 5-tke ale nie kanałowo wypadła mi plomba i poszłam załozyć nowa i się zaczeło..................... seks oferty pozdrawiam!!

Witajcie dziewczynki A cilest nie powiÄ™ksza na 100%.JakoÅ› braÅ‚am przez ponad pół roku i nie widze różnicy. ginekolog stwierdziÅ‚ u mnie grzybicÄ™ i stan zapalny (tak, wiem, super :/, najprawdopodobniej z powodu dÅ‚ugiego leczenia antybiotykami) i przepisaÅ‚ m.in Gynalgin. Ja za to chcialabym jej wiecej...Jak jestesmy gdzies na zakupach, to wlasnie on spokojnie oglada, wybiera, przebiera, zacheca mnie, zebym moze jednak przymierzyla...Bo ja z reguly rzucam okiem w sklepie i jak od razu mi nic nie wpadnie, I dużo biaÅ‚ej, ale gÄ™stej wydzieliny. adwokat kraków
anka - od emocji to się pewnie wszystko zaczyna (pozdrawiam mamę i tatę ), ja się wyleczyłem także emocjonalnie, bez problemu mogę wrócić do przeszłości, teraz już na mnie to w ogóle nie wpływa, nie potrzebuję już uciekać w jedzenie, ale kiedyś tak było - pewnie, chociaż u mnie jakoś poczucie niskiej wartości nie występowało. Dżizas... a dziecko chore... Nie bierze ona udziału w całej sprawie. gary moore-still got the blues Moim zdaniem jest to od butow - szpice lub inne waskie. Mieszkam w mikołajkach...niestety nigdzie bliżej nie ma prywatnej kliniki, wcześniej jak nie wiedziałam o Białymstoku byłam zdecydowana na Gdansk ale zdecydowanie wole Białystok bo bliżej i taniej...a nie dam sie pokroić w państwowym szpitalu...bo wiado jak tam jest..a jak mam wkladać do koperty to wole zaplacic w recepcji wedlug cennika i byc po ludzku potraktowana.
Tak jak zaplanowałam byłam 2 dni na wodzie, kaszy gryczanej z jabłkiem, truskawkach i ogórkach kwaszonych, wczoraj wieczorem dodatkowo kilka szklanek wody z cytryną i na koniec 2 duże łyżki oleju rycynowego na przeczyszczenie przed głodówką - były rewolucje do dziś rana...efekt jest taki, że już schudłam 3kg, ważę 73,2, a ważyłam ponad 76 kg...zostało mi 10kg do prawidłowej wagi, więc dziś I dzień mojej głodówki na wodzie jestem optymistycznie nastawiona i dobrze się czuję, choć trochę osłabiona...jednak dowiedziałam się wczoraj, że moja mama wiek 56 lat wytrzymała na głodówce 4 dni i naprawdę widać po niej jak schudła 4kg...skoro jej się udało, to mi też powinno, w końcu te same geny hehe chyba, że w ojca bardziej poszłam...chciałabym wytrzymać 10 dni ale mąż wraca w poniedziałek i nie wiem czy dam radę jak on będzie jadł w domu...ja wytrzymałam tylko 45h na ostatniej głodówce...mam nadzieję, że chociaż to przekroczę tym razem...pozdrawiam wszystkich poszczących
jestem zalozycielka Klubu Maluszka Olinkowy ogrodek,ktory sie miesci na Kozanowie na ul.Dokerskiej.Stworzylam to miejsce z mysla o Wielkim Człowieku jakim jest Dziecko.Kocham Dzieci,jestem doświadczoną Mamą dwóch wspaniałych Dziewczynek.Wszystkich wspolpracownikow dobieram w harmonijny i przemyslany sposob (wykształcenie,referencje,doswiadczenie),by stworzyc Dzieciom namiastke domu na czas rozlaki z Ich Rodzicami-sa to osoby mlode,kreatywne,ale i bardzo doswiadczone w opiece nad Dziecmi,a także w odpowiedni sposób stymulować Ich prawidłowy rozwój.Nasz klubik oferuje calodzienna opieke nad Maluszkami oraz pakiet zajęć ogólnorozwojowych.
siemka?????
u mojego brata w szkole była taka dziewczyna, która miala wielkie piersi i inni sie z niej smiali.
7 minut trwała całość obcinania.
znalazlam kosmetyczkę poleconą przez koleżanki, które przede mną brały slub.
do tego ciagłe uczucie parcia na mocz!
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Nie Mar 23, 2014 10:54    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona G³ówna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Mei Jennifer  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!