|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 05:06 Temat postu: SÄ… one nastepujÄ…ce: |
|
|
TakĹĽe ksiÄ…dz teĹĽ czĹ‚owiek i nie zawsze AnioĹ‚ seks ogłoszenia - mam podziurawione zÄ™by, kruszÄ… siÄ™ ( dentysta pytaĹ‚ czy zaĹĽywam jakieĹ› leki)
To dopiero bylyby oceny
mam to szczęście, że mama była włókienniczką i zmysł gatunkowy mam chyba po niej, bo często rzut okiem wystarczy, by ocenić jakość towaru.
A kupujac tani lakier mozna zaopatrzyc sie w dopbry utwardzac i od razu lakier bedzie sie dłuzej trzymał
Czy osoba chora na refluks żoładkowo-przełykowy może przeprowadzić głodówkę?
przeczytalam topik od samego poczatku, wiele osob pisze ze Polki sa latwe, ale pisza to dlatego zeby pokazac Turkow w zlym swietle...nie rozumiem, Polki maja taka opinie bo tak duzo z nich poza granicami kraju sie zachowuje...wiec czego sie dziwic...to ze mamy taka opinie za granica to tylko i wylacznie 'nasza zasluga mile Panie, nie zadfnej innej nacji...chyba trzeba zaczac sie troche bardziej szanowac...nie mam na mysli obcowanie tylko ze swoimi - ale danie sobie szans na wiecej anizeli wskakiwanie komus do lozka za kawe - smutne, niestety jak prawdziwe...
W sensie z tego co rozumiem to w grudniu trzeba wykupić a można iść nawet w przyszłym roku.
a w salonie kosztuje roznie... anonse erotyczne i najpierw zjadłam sniadanko tzn.
jak wy to robicie? Dlatego kosztował tylko 199zł... tatiana, santana jesteście? ??????????????? Kromera - znieczulenie na max, nie ma mowy o sugerowaniu, że Pani da radę, wytrzyma. sex anonse
8 innych studentow z podobnej dziedziny kierunku co ty ,jest 3 egzaminatorow, kazdy zadaje pytania. :** jest niska bardzo..a do tego skraca ja ta jej fryzuwa..jestem facetem i mi panna osobiscie sie nie podoba wcale...zwylka przecietna...z tym tylko ze ma kase a to juz cos...pzrecietna dziewczyna 1000 razy ladniejsza od niej nie moze sobie pozwolic na drogie ciuchy.....moja dziewczyna jest od niej 10000000000000razy piekniejsza nawet w szlafroku nieumalowana.....nie kreca mnie jakos takie laski jak owa pani... Polecam operację piersi u dr Broma wszystkim niezdecydowanym kobietom, naprawdę warto wasze życie się odmieni. Po ilu Was przestało tak ciągnąć i boleć gardło? A ty dlugo chorowales na bulimie?Czy raczej byly to kompulsy bez redukcji w wiekszosci? ma na imie Nikola, czy Nicola nie wiem jak sie pisze.
Pozdrawiam b.
Jessica Simpson,Scarlett Johanson,Sienna Miller,Reese Witherspoon,Keira Knightley(zeby było śmieszniej to nie kojarze z filmów)ale natknęłam się już chyba na 100 wzmianek no i zdjęcia tych aktorek w różnych gazetach,ale chodzi mi o to ,że wszystkie może są i ładne ale mają takie mało charakterystyczne,no wręcz nierozpoznawalne dla mnie twarze,siedziałaby jedna z drugą obok przy stoliku a ja bym się nie kapneła ,ze już 100 razy ją widziałam.
najwaĹĽniejsze jest to, jak siÄ™ te ubrania pierze.
Nie przetraszyłam się , polałam spirytusem i poszłam spać.
czesc wszystkim.
Zycze powodzenia!
Jak bedzie zle to chyba zjem, bo ileĹĽ moĹĽna tabletek zjesc
Wklejam inne zdjęcia tej Miss, bo rzeczywiście tamtego zdjęcia nie da się otworzyć:
Ja chodze do p.
matko!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 05:06 Temat postu: |
|
|
|