|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 09:51 Temat postu: Warto isc na ten film?? |
|
|
chyba się przyzwyczaiłam? ogloszenia towarzyskie Pewnie mało to odkrywcze, ale podobno stare prawdy są najlepsze. Ani sie waz załamywac !!
pierwszy w normie 5,13 a po obciÄ…ĹĽeniu bardzo wysoki 293,3.
a po za karnetem solarium!
U mnie dzien 23, samopoczucie bez zmian czyli dobrze.
mam z powodu jakiś durnych stereotypów ubierać żółty i wyglądać jak pajac?
Po takim czyms odrazu mozna strzelic sobie w głowę
Jak zobaczył moje wyniki z USG, od razu kazał iść na USG doodbytnicze.
majÄ… dość niemiĹ‚Ä… kosmetyczkÄ™ z duĹĽym nosem!!!! portal społecznościowy Do powiedzcie mi prosze
caĹ‚e ĹĽycie byĹ‚am blondynkÄ… aĹĽ tu nagle coĹ› mnie stukĹ‚o...i sie ufarbowaĹ‚am na ciemny brÄ…z. nie psze o wyjÄ…tkowych przypadkach facetĂłw idiotĂłw i lalkach barbisiach.Pisze o facetach ktĂłrzy maja rozum w gĹ‚owie a nie miedzy nogami.A nawet jesli na moment taki jeden czy drugi zgĹ‚upieje to szybciutko wieje od silikonowych rozumĂłw. ja je susze ale specjalnÄ… suszarkÄ… . Test zrobilam na 100% pewna ze bedzie 1 kreska pojawily sie 2 i zrobilam odrazu nastepny potem jeszcze dzis rano 3 i zawsze 2. 'Po_la', adwokat kraków
Ile lat u Ciebie trwała bulimia i jak udało ci się z niej wyjść? Dodatkowo upinam piękne fryzury - to dla tych Pań które nie lubią tracić czasu. Wystarczy zadzwonić na Wielopole i przy zapisywaniu powiedzieć, że chce się, żeby to on strzygł? Martachw! potem jednak poszłyśmy pod prysznice i zaczełyśmy sie lać wodą sisotra położyła mnie na gąbczastej grubej macie wsadzalam jej wibrator a ona chwyciła za prysznic i zaczela mnie lać no to ja puścilam wibratori i zostal jej w c*pce, ona go wyjela i napalona sie na mnie rzuciła zaczełyśmy sie całować i ustawiła strumien na maksa i lala mi po c*pca w pewnym czasie tak chodziła mi łechtaczna na wszystkie strony że nie mogłam wytrzymać zaczełam jęczeć a ona co chwile mi lała prysznicem. Ten lotion chroni wlasy przed lamaniem np. Radze ci nie zwlekac z wizyta u lekarza bo mozliwe ze masz podobny problem, czytalam troche o tym na necie i podobno nieleczone przydatki moga zaowocowac niedroznoscia jajnikow i jajowodow!!
tak trzymaj!
Marudził że nie ma żadnych pająków itp.
- więcej warzyw
To forum dla kobiet, ciekaw ile pań tutaj piszę bo widzę że niewiele....bo chyba niewiele ich w GŻ jest...
Zalety:
Rodzinnego to na bank
Ja ci cos powiem i nie boje sie negatywnych komentarzykow dziwnych dziewczynek z tego forum - ja używam Diane 35 półtorej roku i .....
tak wyglada opakowanie tabletek (sreberko) ja mam na nim chińskie znakii takie jak na tebletce taka niby łódka i znaki sa w kolorze jasno fioletowym i jasno niebieskim i jest tam napis DAI DAI HUA JIAO NANG |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 09:51 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |