|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 12:14 Temat postu: Moze Ty w Polsce bedziesz pierwsza? |
|
|
Krzysztof KiljaĹ„ski & Kayah - PrĂłcz Ciebie, nic portal społecznościowy Plujecie jadem na inne religie,ganicie Turkow za to,ze maja swoje tradycje,a czy cos wogole o nich wiecie???
Hahahahah, dobre dobre.
28
we wrzesniu kładę się znów do szpitala na scyntygrafię całego ciała, żeby zobaczyć co sie dzieje i czy wszystko jest ok.
W czasie Mszy uśmiechnie się, zawsze jak mnie widzi jak gdzieś idę lub jadę uśmiecha się i macha, jak zbiera na tacę zawsze mówi dzięki (nie Bóg zapłać) uśmiechnie się , mrugnie ......
Hej
Możemy współczuć innym - ale tutaj szukamy porady - jak się pozbyć w przypadku, kiedy uważamy, że blizna nas szpeci - lub jak to jest w moim przypadku - blizna jest uciążliwa w codziennym życiu - pomijam fakt estetyki, bo jest ukryta pod bielizną, ale nawet takie małe coś (12 cm) może sprawić duży ból i dyskomfort.
maja wplyw na nasza mase (ja jestem osoba ktora swego czasu wchlaniala odzywki bialko-weglowodanowe aby przytyc i chodzila 2 lata na silownie - efekt 7 kg w gore - nieduzo chyba jak na 2 lata?).
P.s.a Ty skad jestes?ile masz lat i co porabiasz? seks ogłoszenia Do - ........raczej tak
Pozdrawiam Was wszystkie!!!! Oj,lilianko-znam ten bĂłl. cześć dziewczyny-och jaka ja jestem szczęśliwa- 5 dzieĹ„ na gĹ‚odzie,taka Ĺ›wieĹĽa i czysta . jesli tak to z jakim kosztem siÄ™ wiÄ…ĹĽe jeszcze taka wizyta? 3,5 g wÄ™gli. adwokat kraków
Jestem na razie w 3 dniu. teraz niedlugo skoncze 27 lat. Liczę na to,że u Twojego znajomego też wszystko skończy się pomyślnie,oby naprawdę ta cierpliwość została wynagrodzona Hej. a Victoria Station to metro ale tez koncowa stacja kolejowa (duza). Wikszość nie jest do tego przygotowana. Kilka lat temu zastanawiałam się nad wybielaniem , ponieważ aparat na zębach przez kilka lat utrudnia dokładne ich mycie.
a faceci przed 30 sa ok kobiety po 30 czy 40 sa zadbane,wiedza czego chca,nie szukaja na sile meza i sponsora,sa dojrzale i niezalezne;sama jestem trzydziestka ,nie sadze,ze po 40 zmienie sie(moze pare zmarszczek wiecej,ale grunt to je zaakceptowac
anncel----> W takim razie poczekajmy co powie specjalista.
Fafrelka jestem obeznana w nazwach laserĂłw nic poza tym niestety.
Bulimiczka pomyślałaby mniej więcej tak:
A położne traktują pacjentki jak zwierzęta (że niby się pieszczą, że za dużo wymagają), nie mówiąc o lekarzach, którzy mają pacjentki w d... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 12:14 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |