|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 01:52 Temat postu: co do pyt to idz do lekarza bo moze byc za pozno potem...a t |
|
|
Czyzbys byla juz zaobraczkowana? anonse erotyczne spadł tylko, ale wrócił po paru dniach!!
2.
to straszna wykańczajaca choroba.
Bulicks
ciÄ…ĹĽy.
Dziewczyny, dziękuję Wam za odp.
a tego lekarza polecil mi chlopak siostry ( studiuje medycyne) i naprawde wie mniej wiecej kto jest dobry we Wrocławiu
I podaj mi te postawy obronne, jestem ciekaw po co jakiemus strzepkowi informacji o nazwe 12345 miałaby byc potrzeba obrona, czego?
heh na razie spoko ale pewnie wszystko przede mna.
Seks trwa u nas ok 3 min, tzn.
mam taki problem. seks ogłoszenia pozdrawiam !
Jogurcik owszem ale z jakąś deską a nie pieczywem. Ja nie wyrywam, ja je po prostu mam i tyle. pozdrawiam ;p Mam 19 lat jestem już po operacji tarczycy, która odbyła się 25.06.2008... no właśnie to ja chyba nie jestem ani normalna ani nienormalna, w szafie mam 4 pary jeansów, dwa swetry jeszcze nie mam żeli ale będę miła akryle nie lubię cekinów falbanek i innych fanaberii na głowie blond pasemka godzinami mogę gadać o moich chłopakach (czytaj: anonse erotyczne
Doszłam do wniosku że to może być właśnie spadek cukru, a byłam tylko po kawie i jogurcie. dali nizely wystep a nietsety nie weszli, eruwizja jest do kitu , rzadzi tu polityka, same Bałkany weszly...Wschod i tyle! Pamietaj,ze do 5 dnia nie uzywamy soli.To bardzo wazne. Eh, mnie najbardziej przeraziło to zdjęcie gardła... www.innowacje.mojeforum.net a mnie sie podobajá te pierwsze buciki nike sama bym sobie takie kupila , albo cos podobnego, Niechbym się na chwilkę gdzieś ruszyła do dramat, tak mi daje popalić że się ....
Mogę powiedzieć, że efekty były zauważalne niemal z dnia na dzień.
a wiadomo jakie sa zarobki!
takie jest moje zdanie i nikt mnie nie przekona, ĹĽe jest inaczej
z drugiej strony od kilku lat przesilalam dlonie wiec moglo dojsc do tej ciesni.
Fanka miałaś rację, że zmienia się smak.
Ale nie Ĺ‚am sie , bÄ…dz twarda ..
A kiedy jeżdźę najszybciej jak mogę to po godzinie ledwie dowlokę się do wanny.
bo to że ona wygląda tak sobie bez retuszu wcale nie oznacza, że ty kiedykolwiek będziesz wyglądać lepiej albo przynajmniej równie dobrze w makijażu, jak ona
Sala szpitalna, łóżeczko, laptopik i kafeteria dla zabicia nudy.
ok 30 zł |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 01:52 Temat postu: |
|
|
|
|