jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 07:24 Temat postu: (W ludzkim organizmie moĹĽe siÄ™ zadomowić ok.100 różnych |
|
|
15 lat temu, jako małe dziecko miałam operacje ratujaca mi zycie i w zwiazku z tym została mi szpetna blizna. anonse erotyczne ale nie kibicuje nawet nie ogladam..(a jak tanczy moglam przeciez widziec gdzie indziej-do czepialskich)
Ale już dwie koleżanki polecały mi fryzjera na ul.
To tobie sie tłuszcz wydziela?!
jak z rehabilitacjÄ…?
rozmumie cie doskonale, kazdy chcialby miec prace satysfakcjonującą go ale niestety my też musimy być czyli ci od cięzkiej harówki.
Nie wiem, czy pisałam ale w tamtym tyg.
MONICCA
ZaczeĹ‚am terapiÄ™ ok 15 dnia cyklu no i w trakcie wypadĹ‚a przerwa zwiÄ…zana z okresem. seks ogłoszenia jej mama nadal mieszka we WrocĹ‚awiu
Ogólnie spadek wagi o 19kg, czuję się świetnie! Startowałam z BMI 37,18. Można to zrobić samodzielnie Jednak ja umówiłam się na wizytę do mojego lekarza i on zgrabnie się ich pozbył, obejrzał bliznę, ocenił wyniki histopato, wydał dyspozycję, by zacząć brać leki. WIEC moje terminy oczekiwania wygladaja nieco inaczj niz u HANI... miales potem mile sny, albo przygody sam ze soba? anonse erotyczne
Wyprawka: Pozdrawiam! A ja odwiedziłam ostatnio Unikat Studio na Krzyżowej i jest świetnie! Na dobry początek przez tydzień.A później-zobaczymy. Wymogłam skierowanie do poradni diabetologicznej i teraz jej chyba głupio. Zawsze wszystkim objawom towarzyszy ogarniający kończynę chłód. masz racje, widok lodówki wypełnionej pysznościami jest przerażający
Już mogę jeść!!
Za pierwszym razem była to moja wina, bo obcinałam tak, że był zaokrąglony.
no cóż - tym razem się nie udało ...
Polecam!
W skrócie opisane są 3 etapy diety- 1 etap (2 tygodniowy) ma następujące zalecenia: |
|