Forum Mei Jennifer Strona Gwna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

to dla mnie przeklenstwo ja bym w zyciu nie poszla do taki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Gwna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Czw Kwi 10, 2014 15:16    Temat postu: to dla mnie przeklenstwo ja bym w zyciu nie poszla do taki Odpowiedz z cytatem

Jestem kosmetyczką i zawsze dbałam o urodę ale teraz dopiero czuję się prawdziwą kobietą.
sfigmografia.zgora.pl
Coś Emmi pisze o likwidacji kafe, że adminowi nie zależy nie rozumiem o co biega.
U Wiatroszaka.
ja miałam aparat ilizarowa przez 5 miesięcy.
ale iwonka jest swietna( nie wiem jak inne panie stamtad ale nie ryzykuje zmiany tej fryzjerki)
Na tą czekoladę mogę za jakiś czas już jakiś jasny brąz połozyć.
Nakładli mu do głowy że facet z kompleksami na punkcie łysienia powinien zaopatrzyć się w maszynkę Byłam trochę przerażona konsultacją ..bo jak poznałam mojego faceta to nosił długie włosy.
Przyznam , marzy mi sie praktyka w Toni&Guy ,ale tylko tyle moge zrobic-pomarzyc No nic ,jak na razie zoaptrzylam sie w ksiazki i glowke treningowa.
Dopiero do pleneru ślubnego zrobiłyśmy mocniejszy i bardziej wyrazisty makijaż, ale wciąż daleko było do takiego dyskotekowego.
Miejmy nadzieje, ze pogoda bedzie sprzyjajaca, bo od wczoraj to brr....
W Studio Piękna w Krakowie robiłam zabieg, akurat jest promocja za 59 zł wiec super, skorzystałam i polecam.
powtórzę z Tobą w piątek...

Pomysl z piwem bardzo mi sie podoba, zwlaszcza ze w Pinerolo jakos nie znalazlam jeszcze towarzystwa na tego typu \'wyjscia\' ;P sflaczali.ostrowiec.pl http://jak-skutecznie-schudnac.blogspot.com/2 012/12/dieta-kopenhaska-dieta-cud-czy-katorga.html
Ja w sobotę robiłam kolczyk w pępku u kosmetyczki która zajmuje się piercigniem. To moja pierwsza ciąża (o ile to będzie to) Pozdrawiam i miłego dnia coś w tym stylu.... co tak pusto??? ---> Dziewczyna_Z_aparatem sfilmuj.jgora.pl
cholera . Jedno jest pewne i ktos moze sie z tym zgodzic badz nie ze zaden hormon nie jest przyjazny dla człowieka.Na jedno pomaga na inne szkodzi.To sie dopiero objawia w pozniejszym wieku. A do mnie kosmetyczka dojeżdża do domu Kosmetyki ma rewelacyjne (firmy Academie). Byłyście tam? niestety zaczela rodzic w 7 miesiacu w trakcie porodu podano jej narkoze kidy bylo po wszystkim lekarz do niej mowi ze urodzila coreczke oan otlumaniona po narkozie zaczela klocic sie z lekarzem ze ma Kacperka caly personel byl zdziwiony jej zachowaniem babeczka byla w takim szoku ze nie chciala przyjac do wiadomosci ze ma corke Hej. Ma ktoś może The Ultimate Dance Workout By Deanne Berry(areobik)??
Bóg ewoluował na przestrzeni tylu wieków, chociaż jak sam mówił w tych ksiażkach(albo autor ksiazki skontaktował sie ze swoim wyższym Ja) nic takiego nie powiedział co w Biblii jest podawane jako jego słowo.
Lekarz dyżurny kazał mi to przezyć brać cokolwiek mam przeciwbólowego (powiedziałam,że tylko Tramal,a on na to że może być-kolejna bzdura!) i iść do swojego ginekologa.
Dziękuję za odpowiedź.
Sama zwlekałam z zabiegiem pewnie z 6-7 lat, bo czasu nie było, ale całe szczęście, że mam to za sobą , bo tarczyca poprzesuwała mi wszystko co możliwe (krtań, tchawicę , ponoć nawet przelyk) na lewo i trochę teraz potrwa zanim wszystko wróci na miejsce.
Ja jestem uzależniony od byłej firmy

Stanu zapalnego w ogole nie czuje, nic mnie nie swedzi, nic mnie nie szczypie, nie boli, nic!.
sferolit.wlocl.pl
WYSTARCZYŁY 3, 4 MYCIA I JEST TAK JAK BYŁO WCZEŚNIEJ.
Mam nadzieje,ze kiedys zmienisz zdanie..
http://edumed.com.pl/KOSMETYKI-k94/Kosmetyki- do-ciala-k100/Rajstopy-w-Sprayu-W7-tansza-odmiana-Sally-Hans en-Airbrush-Legs-p11424.html
To sie nazywa desperacja, u nas zapomnij wszystko ze swojej kieszeni, czesto jest tak ze jak juz sie przejmie nowy popracuje dwa dni i tyle go widzieli.Za wszawe pieniadze ludzie nie chca pracowac dlatego taka jest emigracja!!!!
Podczas pobytu na sali porodowej strasznie chciało mi się kupę, a kiedy powiedziałam położnej, że muszę do toalety ona do mnie, że mnie nie puści, bo mam prawie pełne rozwarcie i że w tym kiblu urodzę.
znam wiele narodowości, i wielu bajeranckich chłopaczków, którym ejdnak nie udało sie zbajerować mnie...
to własnie taki gruba, owłosiona miniaturka ptasznika
Haddaway
ropy.

Moja mama miała ten sam problem (ja obecnie również). sfalduj.czeladz.pl Pytajnik twierdzisz ze kluczem do chudniecia sa tylko kalorie i
To jest czas dla mnie Są oczywiście na parafii sytuacje kliniczne kiedy ksiądz musi poświęcić swój dzień wolny dla dobra ogółu cokolwiek to znaczy. amber a co z mieszkaniem masz jakies byłas tam od kiedy bys zaczynala? ??? to ja tak z pytaniem z innej beczki. Błędne koło. serwowales.waw.pl
nie pzrejmuj sie poboli jeszcze trsoche za pare dni nie ebdziesz czula ze w ogole mash kolczyk ja mam jush 2 miechy i jest rewelka xD pozdroo:* NIC!!! Waga stoi w miejscu, nie mam pragnienia ale piję wodę na przymus,żeby nie czuć głodu bo apetyt mam.A może ja jestem z tych co L nie zadziała? Wczoraj byłam u lekarza hepatologa.Wyniki wyszły w miarę pocieszające.Awidność bardzo wysoka,a IgM ciut niższe od poprzedniego.Ale ponieważ wciąż dodatnie,do końca ciąży muszę brać Rowamycyne.Trochę lżej mi na duszy.Lekarka powiedziała,że to stare zakażenie i nie ma się czym martwić.Oby wszystko skończyło się dobrze. wedlug mnie trzeba solidarnie wszycsy kierowcy nie ma uregulowanej sprawy nadgodzin to nie jezdzimy i co kierownictwo zrobi? Tylko 25 zł + przesyłka! swietnie sie czulam jak wychodzilam spod swietnej reki Grzegorza ....
powinno byc dobrze!
Czytalam z uwagą, wszystkie opinie i musze przyznać, że w Turcji byłam wiele razy.
i niewiem dlaczego,no fakt ze od czasu do czasu je prostuje ale nie zawsze.
jesli masz jakieś rzeczy na sprzedaż lub do oddania, mozesz je wystawic pod adresem http://www.kupiesprzedam24.pl/ w zakładce sprzedam albo oddam
hey ja mam 23 lata i znowu wykryto u mnie torbiela na jajniku ....znowu ponieważ kilka lat temu miałam operacje na te dziadostwo laparoskopie.....na razie biorę plastry antykoncepcyjne mam nadzieję że to pomoże i mi to minie!!!
Oczy to podstawa , czasami wystarczy jedno spojrzenie i ...............................
ja kupiłam ostatnio na próbe z active żel 1 fazowy i często zdarza się że sam pęka....nie wiem co może byc przyczyną??
julii, a Ty..?
KAFETERIA.GUZ TARCZYCY.

mam pytanko dotyczace tabletek dopochwowych np gynalign ....
sfaulowany.sanok.pl
Pozdrawiam Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
to 3 serie i zmienia sie tylko ilość powtórzęń?
nie martwcie sie - guzy tarczycy sa do wyleczenia.
Kazał mi połknąć antybiotyk od razu i przez 10 dni po jednej tabletce Gynalgin.
gosia12@op.pl
a wiec tak:
Ale na miły relaks i masaże warto się czasem wybrać do jakiegoś salonu albo SPA
- sory zielono-czerwona ale ewusia ma ciut inny \plan\.

Od wizyty nic z paznokciami sie nie dzieje, jestem szczęsliwa. sfermentowanie.tychy.pl jak mowilam odrzuc blyszczace zabardzo beda sie rzucac w oczy.
to może mi się przyda ale jeśli podejmę pracę w zwykłym zakładzie to muszę umieć normale upięcia wykonać, a tego tam was nie nauczą . byłam u wielu chirurgów plastycznych nawet u sankowskiego i nikt nie moze mi pomoc. I to bez napinania Pozdrawiam Moze sie dołączysz?? sfilcowal.bydgoszcz.pl
Obciela mi wlosy fantastycznie, dawno tak zadowolona nie bylam. Poniżej podaję wszystkie informacje które mam na wynikach: Najważniejsze to znaleźć turnus na którym nauczą cię wszystkiego o głodówce, jak z niej wychodzić, co robić później, jak często powtarzać itd. Jak powinnam przygotowac sie do zabiegu?? nie jadu tylko jodu miało być minelo juz sporo czasu ale dretwienie dalej sie utrzymuje ?? hej kobitki ..mam problem słyszałam że testy owulacyjne wykrywają wczesną ciąze..zrobilam 5 dzien po dniu wszystkie pozytywne..tem..w pochwie mam od ponad tyg.powyzej 37 c,,jestem 4 dni przed @ zrobi,łam 2 testy ciążowe i negatywne..myslicie że zawcześnie je zrobiłam ..że moge być w ciązy ?mam jeszcze szanse ..
A czy macie jakieś namiary, gdzie robią te tatuaże w kolorze skóry?
dla mnie to byłoby bardzo krępujące jakby mi w krok patrzyła o boże
wieksza.
Do tego czasu najwięcej przechodzi do dziecka przez łożysko.
hej hej
Kilka razy słyszałam że jak ja mogłam wogóle przyjść do ich na rozmowę - nie mam samokrytyki...
wykonuje sie tak;
Odzywka powinna miec odczyn 3,5 PH lub więcej .
cóż, każdy walczy jak umie

Ehh powoli zaczynam żałować tej decyzji
serwy.waw.pl
Nie mam z kim pogadac, boje sie, jestem swiadoma glupoty a co smieszniejsze przed wyjazdem chodzilam do dentysty przez dwa tygodnie i naprawialam swoja glupote( ze 13 ubytkow) - myslalam ze to bedzie koniec ...
659 47 30
Czy korzystałyście z gotowych mrozonych zup kapuścianych zwanych prezydenckimi Hotexu - są tak samo skuteczne?
Hej!
Miałam ciemny blond, zamarzył mi się jasny, taki jak miałam na wakacje zawsze...
dlatego tez odkrecam kranik bardzo malo.

ale to jak wroce.............nie smece juz o sobie zycze wszystkim mamcia milego wieczoru sflaczenie.pomorze.pl ha a więc...
35,5l. ja w sierpniu tego roku ufarbowałam swoje ślicznie rude włosy na czarno. Powodzenia !!!!!!!!! Patulek przekonaj sie do szpinaku zobaczysz ze dziala cuda. ja nie jestem z wrocławia ale spędziłam tu 7 lat, mimo to często tu bywam, a dziś przypadkowo natknęłam się na tą stronkę. sfanatyzowal.olsztyn.pl
po tym czasie okropne kłucie jajników i ból tylko kłujacy poszłam do gina(innego podobno b.dobrego!) zrobiła mi ponownie usg okazało sie ze ok tylko było to w połowie owulacji ciagnie mi sie to juz tydzien !!! Dodatki do sałatek: Wiesz co,nie mam pojęcia tez mnie to zastanawia...hmmm... Pozdrawiam Kinga co to sie z tym spoleczenstwem robi... Nie jest to z pewnością koniec świata. Pozdrawiam Was dziewczyny, nie poddawajcie sie tak łatwo, po prostu trzeba dobrze trafic.
Po drugie- większość wiarygodnych źródeł medycznych podaje, że wym płynie są plemniki.
Bardziej wklepywać niż smarować
miniumum w angli wynosi ponad 5/h,ladnei cie musieli kantowac
Pojawiła się nocna Anakonda hihi,jak milutko
Aksamitna, nie wiem czy już pisałaś, ale czy Twoje pierwsze dzieciątko?
Pełna symbioza.
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Czw Kwi 10, 2014 15:16    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Gwna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Mei Jennifer  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!