|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Kwi 10, 2014 15:35 Temat postu: hej dziewczyny, czy mozna robic masaz twarzy falami radiowym |
|
|
Dzięki - na pewno wypróbuję.
serwujac.waw.pl
Bez przesady - lasery nie usuną każdej blizny.
Fanka dzięki że zajrzałaś i za Twoje doświadczenia, to dl amnie ważne.
Byla to jedyna fryzjerka,ktora potrafila sie zajac moimi wlosami...
Jestem na przełomie 32 i 33 tyg.
ja za darmo te zabiegi wykonuje..
Już mi lżej.
Opowiem wszystko ze szczegółami jak będzie po wizycie.
Boze cos okropnego niewiedzialm czy mam trzymac kierownice czy machac lapami.
hej dziewczyny mam pytanie...wczoraj zaczełam moja głodowke...dzisiaj miałam zamiar rozpoczasc robic sobie lewatywy ale rano dostałam biegunki a teraz własciwie co chwile latam do wc i własciwie leci mi sama taka zanieczyszczona woda i to bez robienia lewatywy....czy w zwiazku z tym mam robic sobie jeszcze lewatywe ??? sfinksowosc.olkusz.pl Blizna goi się świetnie wiadomo, że trzeba czasu ale myślę, że z czasem będzie mało widoczną kreseczką Jeżeli ktoś chce się dowiedzieć czegoś więcej o samej operacji chętnie odpowiem na nurtujące pytania
Zobaczymy. kto ci w Japonii oplaci mieszkanie jak tam malutkie mieszkanko w przeliczniku z yenow na dolary kosztuje 8 tysiecy ! - to jednorazowy czas naswietlania nie powinien byc krotszy niz 6min. Chodzimy już na rzęsach. Nowy system rozliczeń jest poroniony. sflaczeje.pila.pl
góralczyk ojjjojjjojjj a z której strony ona jest ładna, mi się wydaje że jak mówi to ma ślinotok, i baskudnie brzydka jest A jeszcze takie pytanie może i głupie, ale czy jest naprawdę duży % ludzi co po tej operacji mieli takie komplikację iż musieli lekarze amputować nogi albo umarli? Hej dziewczyny, ja chciałam zapytać czy możecie polecić jakiegoś fryzjera, który umiałby zrobić ladna fryzure z kręconych włosów! Mona nalezy ci sie wielkie lanie ... ale cos czarno widze dotrwanie do tego czasu Wydaje mi sie, ze z tego czlowiek dlugo czerpal benefity, oczywiscie do czasu, ale sie opamietal. Natomiast świeży szpinak (jeżeli dobrze odcisnąłeś wodę po opłukaniu) może potrzebować odrobiny wody podczas duszenia, aby się nie przypalił.
GŻ spłaszcza struktury kierownicze wciągać brzuchy
Brak w tym programie jakis emocji, jest jakis taki smutny, przygnębiający czasami.
o jacie nie wiedzialam ze ta mucha ma 153?????
No i wczorajsza kolacja..z pewnoscia bylo milo?
A juz się przestraszyłam, że jakieś małolaty z Was
Jestem po 3 i efekt jest niesamowity!
sfalcowal.lubin.pl
Wiec na mnie chyba nic nie dziala i strasznie mnie to wkurza i wprowadza w bezradnosc. miła obsługa
Ze mnie straszny nerwus- lubie miec wyniki od razu, chociazby 5dag No nic, dieta uczy cierpliwosci
podnosze
Powiem szczerze ze sami lekarze często nie wiedzą że tak się da.
postaram się choc troche pomóc:
Samodzielnie dam radÄ™ ?
Ja właśnie kończę leczenie ale gynazolem.
A byc moze sa tacy ktorym lewatywa nie pomaga..?
przecież ty masz doje do pasa
Chce tylko powiedziec ze ja mialam prolaktyne przekroczona 3 krotnie!!!no i lekarz powiedzila ze jesli ciza to tylko bromergon. sfilmuje.kalisz.pl Teorie o myśleniu w trakcie o nieprzyjemnych rzeczach jest dla mnie trochę bez sensu ponieważ nie chcę w czasie tak przyjemnych chwil myśleć o rzeczach odpychających.
Wikszość nie jest do tego przygotowana. tygodniowo. Zycze ci wszystkiego dobrego, mam nadzieje ze po niej w koncu czujesz sie lepiej. Nie mogli mnie jednak wybudzic! Właśnie jestem po 3 zabiegu nic ekstra...Ale stwiedze to dopiero po 10 razie choć nie bo jutro idę na saune na podczerwień wie ktoś jak to działa? serwitutow.waw.pl
MA 7 CM.... Ja tez nie jestem muzulmanka. Myślę ,że dodatkowo sytuacje gorzy podsycja CHIŃSKA PORAŻAJĄCA ILOŚCIĄ zawartość tekstu na opakowaniach której nikt nie może rozczytać- a nawet jakby to i tak pewnie znalazłby tam same ZALETY !! Tylko że kiedy np chcę smażyć mięso bez tłuszczu, to ono mi przywiera i pali się - filet z kurczaka. tyle się płaci na ubezpieczenia i podatki.A moze dlatego, że byłam ostatnią pacjentką tego dnia i biedny pan doktor chciał już biec do domku-kiedy probowałam się czegoś dowiedzieć,coś mi tam odmrukiwał, wiec stwierdziłam,że poradze sobie sama, pogrzebię w literaturze medycznej (na szczęście biblioteki funkcjonują bez zarzutu) i internecie.W ogole miałam wrażenie,że jestem jakąś plastikową lalką, która nic nie czuje i którą poddaje się obróbce. Marginess... Życzę powodzenia naprawdę warto.
Najlepiej by było, gdybyś zapytała swojego lekarza, gdzie jest najlepiej rodzić.
Ja jem wszystko pelnotluste tak jak stworzyla to natura - smietany, jajka, maslo i jestem szczupla, zdrowa, mam duzo energii i nigdy nie choruje.
Warto przed głodówką wykonać badania lekarskie(http://www.przystanekzdrowie.pl/jak_sie_przyg otowac.php ), poziom elektrolitów można odrobinę wyregulować pijąć wodę średniozmineralizowaną (ewentualnie wysokozmin.
v.v.v.
mika1234-------> napisz gdzie można kupić ten szampon, bo szukam go i nie mogę znaleźć dzięki
Właściwie to nastapiła rok po porodzie kiedy pojechałam do mojej kuzynki , zaprosiła mnie przedstawić narzeczonego i zaprosic na ślub.
PiszÄ™ pracÄ™ licencjackÄ… na temat:
serwitutowy.waw.pl
Marudził że nie ma żadnych pająków itp.
Normalnie jeszcze w tym roku sa \quotas\ dla studentow zagranicznych ale w przyszlym roku liczba miejsc sie zmniejszy i bedzie trudniej sie dostac.
Potem postanowilam brac tabletki anty.Ale tylko 2 miechy poniewaz moje libido spadlo do zera i bylam baaardzo nerwowa.(wiem,ze trzeba brac na probe 3 opakowania, ale i tak ok pol roku odczuwalam konsekswencje wziecia 2 listkow tego swinstwa).
a chcę ważyć chociaż 60...
kiedyś brałam adipex i muszę przeznać, że jest dużo mocniejszy.
a wy pieczecie obrane?
To tu są lekarze i połozne, które widziały 20 porodów a nie 3 dziennie, więc wiedzą wszystko na każdy temat.
Po 10 tym. sfinguje.mielno.pl hej!
denerwuje mnie to ze lekarze nie zlecają badania na toxoplazmozę przed ciążą a potem tyle nerwów Dziewczyny, gdzie sie podziewacie? Zawsze myślałam, że dokoloryzacja polega na tym, że preparat ściąga farbę, nie ingerując w kolor naturalnych włosów, ale z tego co tu czytam, żaden fryzjer tego nie stosuje...ku mojemu ubolewaniu: Witam wszystkich!Mieszkam we Wloszech od roku okolice rovereto.Moze jest tu ktos z tych okolic,chetnie nawiazalabym znajomosc Czasem sobie garnki przestawiam ale puste Jak robie obiad. seryjnosc.waw.pl
Witam mam pytanko do was drogie kobietki , jaki mam stosowac zel na tipsy ? do tego kawka [czasem ze smietana czasem bez] za drugim razem rodziłam z mężem, ale ustaliliśmy, że nie będzie przy samym porodzie, zaczęły się bóle parte, na oddziale pełna mobilizacja, mąż z pielęgniarką pomogli mi przejść na \fotel porodowy\ po czym mąż wyszedł , jeden ból party, drugi , nagle krzyk pielęgniarki \poczekajcie na męża, pani była z mężem\ obok mnie zrobił się ruch, pielęgniarka chciała go szukać a ja pomiędzy jednym skurczem a drugim próbowałam wytłumaczyć że tak miało być że wejdzie jak będzie już po a jak długo moze sie przeciagnac cykl przez stres?? Chciałam zrobić mały lifting ale mi odmówił. Czytaj więcej http://miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1 ,35590,3718384.html
Calkiem ladnie wyglada,wlosy znowu odrosly...figura znowu idealna...
1 mały seler
Własnie byłam u ginekologa ztwierdziła ze mam nadrerke..
Nie zaczepialam nie przytulalam nie calowałam - rozmawialam normalnie wszystko bylo ok jednak nie bylo nic co mogloby wiązać sie z seksem.
Witam.
Moje zmartwienie w porównaniu do twojego to pikuś.
Radze poprosic kogos nawet na Londynku - do dokooptowania sie do juz wynajetego domu, pokoju.
3 Okupnik
sesje.waw.pl
Ja mam byc swiadkowa 15 lipca. wcinam siemię,zawsze to jakaś odmiana suche w smaku,zapiję obleśną figurą ,a jutro siemię dodam chyba do omleta i będzie z czachy,tak ogólnie to lubię siemię np.w pieczywku,no ale pieczywka niet tym razem,dziwne jeść teraz posypkę ...
Kiedy jelita są czyste i sprawne nie mamy problemów z wchłanianiem i wydalaniemi, nasze ciało jest zdrowe, a my możemy cieszyć się życiem.
Ide do lekarza w maju i Ona ma juz mi wszystko powiedzieć.
no to i ja coÅ› dorzucÄ™
rano i gwałtownym wyprostowaniu.
Powodzenia
Zobaczymy.
to przykre ze tak na mnie naskoczyłas, a co do słodziku i kawy to uwazam inaczej, bo nawet je stosujac czuje sie wewnetrznie inaczej, i do twojej wiadomosci- zalezało mi tylko na oczyszczaniu!!!
Schodziła ze mnie mętna woda w kolorze ciemnej, zgniłej zieleni.
Spróbuj się za niego zabrać zaraz po pierwszym numerku.
03.10. sfilcowac.boleslawiec.pl Wycinanie płytki paznokcia lub całe jego zrywanie jest uznawane za błąd w medycynie.
szczerze to nie wiem czy mi to cos pomogło, czy nie. życze Ci wielu życzliwych ludzi obok Ciebie, dużo szczerego usmiechu czy trzeba czy nie... Dzień dobry!! Droższy ma wszytsko w komputerku więc jak sie elektronika zepsuje to co ? sferoid.warszawa.pl
jest w ciązy z męzem przeciez. Parę lat temu tak ale na dzień dzisiejszy nie.Koleżanka ze dwa lata temu była i nic kompletnie się nie nauczyła,bardzo żałowała bo kasy dużo a nawet w salonie Gabriela Jej nie chcieli... Nie chcę nikomu szkodzić, na drugi poród tam też się wybieram i dlatego jak nie będzie mi coś pasowało to nie będę już siedzieć cicho- one są tam dla mnie a nie ja dla nich. Potem jak wspominalam byl test kwalifikacyjny i po protu dostal sie ten kto uzyskal najwieksza ilosc punktow (bylo chyba z 15 miejsc). naprawde odradzam.. Jak wybrać dobrego specjalistę i nie dać się oszukać? W rozmowie z pania fryzjerka zasugerowalam,ze chce pewien kolor.
4.W czym ci siÄ™ Kinga najbardziej podoba?
po pierwsze, gdyby ilość orgazmów i łatwość ich osiagnięcia decydowała o jakości snu ja byłabym okazem śpiocha, ponieważ w okresie menopauzy moje zycie seksualne ( w przeciwieństwie do sennego) uleglo takiej metamorfozie, oczywiście in plus, że życzyłabym tego niejednej Pani w okresie jej rozkwitu kobiecosci.
Ja odwiedzilam w zeszlym tygodniu ponownie Berendowicza i wyszlam mega zadowolona.
Raczej gorzej.....
3 tygodnie w szpitalu i 7 miesięcy kuracji poszpitalnej tak to wyglądalo. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Czw Kwi 10, 2014 15:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|