|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Kwi 10, 2014 17:56 Temat postu: Fryzjerka bardzo dokładna, konkretna chociaż spokojna i po |
|
|
http://m.onet.pl/_m/97d2cda542941393b982a0fa7 88f3592 ,21,1.jpg
serwujacej.waw.pl
Moim zdaniem, nas nie zabijaja warunki zycia w Polsce, tylko nasze wyobrazenia jak to jest na zachodzie. zobaczycie w turcji, kiedy sa miedzy swoimi.bedziecie w wieku 28 lat starymi babami w czarnych hustach i z powybijanymi zebami i 5 bachorow belkocacych po turecku.
ogladalam go z 15 lat temu,byl w jakies swieta.
I czy udało sie Wam znaleźć skuteczny środek?
Jest mnóstwo polskich imion ,i nie są takie złe.
GRATULUJE pracy, mam nadzieje ze bedziesz miec lepiej niz ja, mam nadzieje ze wrocisz tu i opowiesz mi swoje wrazenia, a moze nawet sie kiedys spotkamy...bynajmniej zycze powodzenia!!!!
wez sie zastanow
Miałam podobną sytuacje.
Najlepiej byłoby udać sie do chirurga, który wykonywał ten zabieg.
DOBRZE CI RADZĘ! sfaulowal.rzeszow.pl Ostatnio byłam w Neo na Grodzkiej, u pana z kręconymi włosami, mi się nie podobało, tak beznadziejnie wycieniowanych włosów dawno nie miałam.
Wróciłyśmy z moją suńką z łąki. trzymajcie sie Zrobił usg szyjki i była zamknięta,serduszko również biło. FeBe...jak samopoczucie? kochana nie nauczysz sie plywac dopoki sie nie odwazysz puscic tej deski, ja sie bardzo chcialam nauczyc plywac juz jako dzieciak pamietam jak w jeziorze udawlaam ze plywam a tak naprawde chodzilam na jednej nodze, potem dostalam szybki kurs od taty nauki plywania, nauczylam sie, mialam z 12 lat jak ojciec przeplynal ze mna cale nie male jezioro, na srodku jeziora dostal ochrzan od jakis dziadkow gdzie tego dzieciaka tu wyciagnąłeś!!! sflaczeje.pila.pl
gggg czy ja też mogłabym prosić o zdięcie przed i po zabiegu ? to co zrobisz? Troche czuje sie sama. W katowicach salonów fryzjerskich jest ogromna ilość... Startuje z waga 61kg ;/ mam 158cm ;/ Siedzialam przy stoli i jak taki maly down^^ usmiechalam sie do nich i w duchu powtarzalam sobie, ze wcale nie mam na nie ochoty. na sniadanie codziennie miała bułke grahamke ..
I tak się czuję...
zaliczylam juz 50-tke z rana i powiem Wam, ze po tym tygodniu na czczo z rana wiecej tluszczu mi z brzucha zeszlo niz po 1,5 miesiaca wieczornej walki albo mam omamy
Skrzynecka prowadzi taniec z gwiazdami, więc to też mało prawdopodobne.
jakichs pasozytow?
A prasowanie - jak chcesz prasować firankę która żółknie po wypraniu w temp wyższej niż 30 stopni??
tego forum...
sferolit.wlocl.pl
Problem mam z piciem. Wzięłam sobie do serca żeby:
miałam w planach jeden kieliszek wina ale wypiłam ...całą butelke.
Tani sprzet jest wykonany koszmarnie - widac spawy , trzeszczy , no i niestety - szybko sie niszczy.
Ale tego swędzenia mam już powyżej dziurek w nosie, jednakże wolałam nie przerywać kuracji, ze względu na informację zawartą na ulotce, która mówi, iż jeśli się przerwie, sytuacja może ulec pogorszeniu.
U mnie to nie wchodzi w rachube.
798359780 RADOM.
OPERACJA...tylko na tyle Cię stać?!
Czy ktoś ma jakiś pomysł na dobrą zabawe?
Trafilam do p. sestynie.waw.pl przyznaje bez bicia,ze sie poddałam,starsznie mnie znuzyły te ćwiczonka,przepraszam.
figurę i twarz ? Żadnego wpadania włosów, żadnego siana, łamania. Jakie są efekty i na jak długo? jAK już świadkowie zostaną wezwani to co dalej?czekać trzeba na wyrok?pewnie kolejne kilka lat?jak to wygląda? jak masz stan zapalny to musisz miec najpierw sciagniety kamien.Przy stanie zapalnym przyzebia nie wykonuje sie piaskowania a co najwyzej powtorzenie skalingu.Dokladny instruktaz szczotkowania i co wazne musisz zaprzyjaznic sie z nicia dentystyczna. serwowales.waw.pl
Teraz przyszło mi do glowy, ze to on mogl mnie w nocy gryzc i stad te bombelki....!!!!!!!!!!!! W czwartek ide na kontrole okaze sie czy wszystko jest OK. wesoła,taka optymistyczna. pozdrawiam. GRATULUJE pracy, mam nadzieje ze bedziesz miec lepiej niz ja, mam nadzieje ze wrocisz tu i opowiesz mi swoje wrazenia, a moze nawet sie kiedys spotkamy...bynajmniej zycze powodzenia!!!! Ja też ją miałam z polecenia kogoś. W ostatnich miesiacach mięsniaki znacząco urosły - mój ginekolog zaleca mi zabieg ( usunięcie mięśniaków) Nie rodziłam.
nie wiem jak jej pomóc.
Chwilami odechciewa mi sie żyć...
ja bym krzywdy zadnemu dziecku nie zrobila, nawet o nie swoje lepiej dbam, bo to wieksza odpowiedzialnosc i chodze ciagle pilnowac, czy cos nie naszkuci
caly czas plukalam i grzebalam tam jezykiem!
Co za posty..
Mówię Wam, cuda wyprawiałam.
szpinak
sfalowany.nowaruda.pl
No i od wczoraj mam juz moj stepperek. Tylko zastanawiam sie gdzie sie podzialy nasze dziewczyny z tego topiku ,te ktore juz maja za soba wczesniejsze glodowki ?
Będę kręciła hula hopem, a bu.
Ale stalo sie, i jakos tak jak pierwszy raz go na tym przylapalam to dzgnelo ale nic nie powiedzialam bo przeciez facet tak musi a ja jestem tolerancyjna, za drugim razem powiedzialam ze pomimo ze sie staralam to nie potrafie tego zaakceptowac i prosze go zeby tego nie robil.
no i mają więc pecha bo obsługuja t y l k o IE a ja gówien nie uzywam, więc ani na stronkę nie zaglądne4 ani tym bardziej do odwiedzenia ich sklepu mnie nie zachęca
Robi bańki, śpiewa, gra...
Mało tego - nadąsana mina fryzjerki od samego wejścia sprawiła, że odechciało mi się tam chodzić.
SPRÓBUJCIE KOSZTUJĘ OK 17 -20 ZŁ!!
Aby jego stosowanie przyniosło spodziewany efekt, trzeba poczekać co najmniej 3 miesiące, jednak poprawa będzie następowała stopniowo, w miarę coraz dłuższego przyjmowania suplementu.
Coraz bardziej się boję.
Znam osoby, które przez całe wydłużanie nie odczuwały żadnego bólu, znam też takie, które cierpiały bardzo.
Od kiedy zaczęłam stosować jedno i drugie jednocześnie - pozbyłam się problemu cellulitu.
wiesz co moim zdaniem to nie wiem czym sie przejmujesz sfatygowane.prochowice.pl dlatego mam małą nadzieje, ze jak będę się kurować w miarę reguralnie, to mi to przejdzie i będzie ok, a u Was jak z tym nastrojem?
Dziekuje. u mnie seks trwa conajmniej godzine (zanim on dojdzie ) i to tez nie jest najprzyjemnijesze Raczej chyba zdecyduje sie na mezorerapie podobno skuteczniejsza. Moja miłość naweet do narzeczonego jest większa chociaż nie wiem czy to jeszcze możliwe. Zastanawiam się, jaki jest sens stosowania leku, skoro nic mi nie dolega. setni.waw.pl
efekt osoągnięty zapisz sie do pani Grażyny na bemowie : az poszlam do fryzjerki. Dostałam dziś od ginekologa Gynalgin (10 tabletek) i w zamieszaniu nie zapytałam czy powinnam rozpocząć kurację od razu czy poczekać na okres, który mam mieć za około 5 dni. Ja też tam byłam i był to wielki BŁĄD! BLAGAM! uwazam, ze jest o niebo bardziej kobieca niż Foremniak Fryzjerka która ścinała mi włosy w ogóle nie słuchała tego co do niej mówię.
Jeśli masz w mlU/l to Twoja PRL wynosi 14,3,czyli masz wynik wzorcowy,to są normy
Uzywałam wszytskich kosmetyków, do kreconych włosów..
CO o tym myslicie?????????????????????????????
Od jutra rozpoczynam poranne ćwiczenia- być może będa bardziej skuteczne od tych wieczornych...
Jezuuuu kolejna woda na mlyn uogolnien...
Wiem, ze meridia nie jest obojętna dla organizmu.
Pozdrawiam.
sestyna.waw.pl
Tzn. otrzymac te dokumenty!!!
Jak nagle puściło aż sie dziwnie czułam- przyzwyczaiłam się do tego po prostu.
Na początku tego topiku podejmowałam pracę w Żywiec Trade, a już niedługo, wszystko na to wskazuje, będę jednym z najdłużej pracujących tam osób.
hej, cisza straszliwa...
a ta rzeczywistosc - na szczescie - bez zgryzot
Haneczka12345
W zeszlym roku dokładnie 20-12-2011 miałam zabieg -wyciecie klinowe wrastającego paznokcia, pisalam o tym na forum, ból straszny do momentu zdjęcia szwów, póżniej duża ulga i spokój do 10/2012.
Od 10 lat uzależniona jestem od leków hormonalnych (euthyrox od 6 lat) gdyż choruję na tarczycę po badaniach stwierdzino niedoczynność przytarczyc ok magnezin alfadiol calperos pomogły na jakiś czas . sfinguje.mielno.pl Wieczor spedzilismy w domu...bez kolacji sie nie obeszlo
Najpierw miał być to York 720/ ale ta cena/ Nie chciałam tez kupować byle czego/ które zacznie skrzypieć , psuć się co chwila. Gotowe ja do operacji slyszalam ze to pewnie nic takiego a okazalo sie ze mialam raka skoro mi wyszło 2766 to ile mam jeść aby schudnąć Zapewniam Cie, ze zrozumiesz. serwolatka.waw.pl
To zabieg wykonywany specjalistycznym sprzętem, który emituje fale o różnej częstotliwości. zastanawiałam się na co was skusić? Pania K. Wiecie co dziewczyny?- jak tak poczytałam niektóre fora, pogrzebałam troche na temat wysokiej prolaktyny i osób (kobiet) które mają z tym problem to aż mnie rozpacz ogarania. Wydaje mi sie ze ciezko bedzie sie tobie samej utrzymac,no ale nie wiem jakie zarobki i jakie koszty utrzymania sa w Paryzu,ale wiem jak jest w Norge i nie jest za ciekawie czy podczas tego oczyszczania warzywno-owocowego mozna tez jesc gotowane warzywa. trzymamy
w czasie ciąży ustalenia z mężem o porodzie rodzinnym były bardzo niejasne- coś w rodzaju\ i chciałbym i boję się\.
i co?
cichutko, płynnie.
Przeciez ta subitramina czy jak to tam się nazywa, jest nawet w meridii, a z meizitangu robia mega truciznę!
kiki5 - ból brzucha w czasie miesiączki jest normalnym zjawiskiem,jednak jeśli niepokoi Cię ten ból to udaj się do ginekologa,wtedy będziesz miała 100% pewność,czy jest wszystko w porządku
Polecenie picia dużej ilości wody też otrzymałam i stosuję się do niego, aż mam dość wody...
Facet ma doswiadczenie jak cholera, widac ze ma fach w rekach a raczej w nożyczkach.
Pierwszy raz jestem zadowolona z fryzjera, bardzo kreatywny (fryzurka naprawdę fajna, nowoczesna i do ułożenia w domu), kolor też super. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Czw Kwi 10, 2014 17:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|