|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 04:02 Temat postu: Mysle, ze ty bylas rasistka ale dopiero we Wloszech to odkry |
|
|
w takim razie powinnaś wiedzieć ze ona też mają idealną figurę .Napisane to zostało do osób krytykujących ogloszenia towarzyskie Zęby mam wszystkie zaleczone na 100% i fakt że zęby mogą mi polecieć wcale nie oznacza, że przestanę dbać o ich wygląd.
ludzie ni dajcie sie hirurgowi, gabinet zdrowe-nogi polecam, mialem okropny stan zapalny podobnie jak na zdjeciu tylko z dwoch stron, minelo 3 miesiace od pierwszej wizyty a ja nie mam śladu na palcu po zapaleniu, mialem rowniez zabieg hirurgiczny przed pojsciem do gabinetu zdrowe nogi, sprawa odnowila sie zaledwie po 2 tyg od zabiegu NIE POLECAM, do tego ból towarzyszący, a tutaj nic, pani zaklada tamponade klamerke i git
biuro@agencja-wsparcie.pl
a lacibios biorę teraz tez i po skonczeniu kuracji gin doradził wziac jeszcze jedno opakowanie.
Trzymam za Was kciuki i BADZCIE WYTRWALI
Mieszkamy w Mestre, kolo Wenecji.
podnies glowe do gory;
miesnie nadal pobolewaja
Od dziś zaczynam ćwiczyć.
widze ze niejestm sam z problemem blizn;/ i czasem jak was czytam to wiem ze niejestm sam i jakos robi to chyba psychicznie pomaga...
mam pytanie, zapisałam się na obcięcie do salonu MARGINESS w Katowicach.
Powodzenia zycze i odawgi pierwszy krok najwazniejszy by zaczac cos robic,uswiadomic sobie kilka spraw ogloszenia towarzyskie A blokada, która u mnie zastosowali, to przez kilka godzin wogóle nie czułam bólu, bo wogóle nie czułam prawej nogi..
ty siÄ™ z choinki urwaĹ‚es, czy takiego debila strugasz ? i chyba nie powiesz, ĹĽe ze wzglÄ™du na to ĹĽe one takÄ… moralność majÄ… Co do tych zmian to ja myĹ›le ĹĽe to dopiero poczÄ…tek, nie dobrze sie dzieje, kadra powinna zaczać trzÄ…Ĺ› dupskami! PoniĹĽej przedstawiam dokĹ‚adny przepis na zupÄ™ kapuĹ›cianÄ…: co by rodzina powiedziaĹ‚a, znajomi? portal społecznościowy
U mnie tym specyfikiem był Ketonal. turek, marokan - fajni faceci jeźeli chodzi o ich wygląd, urodę... Nogi mrowią i często mam wrażenie tzw olbrzymienia. albo domestosem polewaj z daleka? -czy wiaze swoja pryszlosc z miastem w ktorym mieszkam(chodzilo o to cZy chce mieszkac tu gdzie niby mam dostac ta prace czy zzamierzam wyjechac) czesc ja wczoraj mialam 4 dzien i juz przy 3 seri mnie brzuszek nmnie boli takze sie bardzo ciesze Mam wrażenie ze eksparymentuje sie na nas
Kończę życzę powrotu do zdrowia i zalecam uprawianie ćwiczeń
SĹ‚uchajcie mam pytanko !
Ile hmmm to jest trudno powiedziec bo to sprawa indywidualna w zaleznosci ile masz tego do zrzucenie ale im wiecej tym szybciej sie pozbedziesz.
tabsy odstawiłam czułąm sie fatalnie mialam normalnie fazy .....
Zaczęła mi farbować na średni brąz, w trakcie zrezygnowałam z pasemek, bo wciąż mówiła mi, że nie wyjdą mi takie jakie bym chciała, tylko jest ryzyko żółtych pasemek.
Regularne wizyty u lekarza i będzie wszystko ok.
-zlociutka, a po co ci to ?, toż my tu same baby jesteśmy !...
http://www.cda.pl/video/8863204/Czego-szukaja -Pakistanczycy-w-Google
wszyscy sa zachwyceni moim kolorem i strzyżeniem, jeszcze nie miałam takiej fryzury, faceci sie za mną oglądają jest super!!!
pierwsza blizna po przepuklinie sprzed 20 lat, akurat w takim miejscu intymnym,że akurat włoski łonowe zakrywają,ale wogóle jej już nie widać, i zapewne nie stosowała moja mama maści |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 04:02 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |