|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 23:30 Temat postu: jak tamta dziewczyna ma jakies wonty to iwesz jej problme..; |
|
|
jesteÅ›cie THE BEST !!!! adwokat kraków 1. W istopadzie ma poród.
To spróbowałabym te cwieczenia które Ty robisz.Bardzo prosze i pozdrawiam!!!
Powiedzcie mi coś zebym sie tak nie bała
mam ochote go zdradzić
A naprawde mozna pracowac przy kompie wiele godzin, mam znowu sile w rekach ( a bylo tak ze mialam klopoty z ukrojeniem sobie kanapki czy otworzeniem butelki) i chec do zycia.
bo inteligencji i polotu to na pewno
do mam szukających opiekunki może spróbujcie tutaj poszukać niani dla brzdąca ?
Jedni mówią, ze super, inni że dno i wodorosty.
Dlatego też zastanawiajac się nad przyczyną swojej nadwagi powinniśmy najpierw uświadomić sobie jak wygląda harmonogram naszych posiłków w ciągu dnia.
Dr Jon Tilden, znany na początku XX wieku ze swego stanowczego sprzeciwu wobec leczenia zatruć lekami, na podstawie swej 68-letniej praktyki, wyjaśnia:
przeciez to tylko postacie z filmu adwokat kraków W tej chwilistawiam na ćwiczenia rozciagajÄ…ce.
Na przestrzeni ostatnich kilkudziesięciu lat, w krajach rozwiniętych zmienił się sposób odżywiania na wybitnie szkodliwy. Nie wolno jeść ziemniaków i bananów. Myślę wziąść czy nie. 2 kotlety schabowe wiecie co mam na myśli? ogloszenia towarzyskie
mrowisku - nie jestes w stanie tak naprawde zrozumiec ludzi z żenada. WITAM ja mam sposob na pajaki papec Na mnie herbatki odchudzające dobrze działają na samopoczucie czuję,ze coś robię w kierunku ,aby było lepiej,stosuję również do tego dietę-mż-czyli mniej żreć .Kiedys udalo mi sie schudnąc 11 kilo w 2 miesiace.Przyznaje,ze mało jadłam i tez pilam-ale czerwoną herbatę.Przytylam dopiero po 3 latach.Ale to z powodu leków na astmę(niektore to sterydy). Nie wiem ile będzie mi się to goić, ale jak narazie o japonkach i klapkach mogę zaponieć ;( Jedyne co mogę poradzić to nie chodzenie w szpiszastych butach, na wysokim obcasie. mam dretwienie i mrowienia w kończynach gornych i dolnych .....w nocy jest najgorzej wrazenie biegajacych mrówek ,czasem wrazenie wbijajacych igieł w palce .., ognie w palcach zimne palce czasem ....czucie nerwów w palcach .....pojawia sie co jakiś czas potem znaka i na nowo ...mam tez wade serca ...boje sie że to ma jakis związek ?
- K- pax JOICO regeneracja
A co do nadżerki którą mam, to powiedziała, że wyniki cytologii są dobre, nie widać zmian śródnabłonkowych (moja Gin jest też położnikiem i cytologiem).
a Wy tu mówicie o Zywcu (piwie) i Zywcy Zdrój (wodzie) ?
jeśli się z czymś zgadzam to tak też napiszę, jeśli nie to napisze swoje uwagi.Mam już zarys w swojej głowie więc podejmę walkę późnym wieczorem
Turkowie caly dzien siedza pod sklepem, piernicza o niewiadomo czym, oczy lataja im wokol glowy, a kobiety?
Bo oprócz wspomnianych wyżej problemów z kręgosłupem i deformacji biustu noszenie źle dobranego stanika może prowadzić do bolesnych rowów na ramionach, do pocenia się między i pod piersiami i odparzeń (a w nie się może wdać poważna infekcja albo grzybica), do deformacji piersi, do guzków w piersiach (bo druty zamiast otaczać pierś będą się w nią wbijać).
Witam dziewczyny
jak tak to dziekuje za prace pozdro
Pozdrawiam!
nie chcę zakładać żadnych halek, czy istnieje jakiś inny sposób ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 23:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|