Forum Mei Jennifer Strona Główna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

W twoim przypadku konieczne sa operacje na dwie nogi - 2 zal

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 04:04    Temat postu: W twoim przypadku konieczne sa operacje na dwie nogi - 2 zal Odpowiedz z cytatem

masowałeś tę bliznę? seks ogłoszenia czy po 10 dniach jest szansa na zobaczenie efektow???
Oliwia jak nie bedziesz stawac na ta noge majac aparat to napewno bedziesz miala problem stanac po zdjeciu.
Jąkanie komuś wytknęli.
hahahaha
Niestety teraz nabiłam aż 10 kg więcej.
TOTO
po urodzeniu mojej corci i te 6 kg jak schudne to powroce do swojej wagi....a te 11 to juz mazenie ;-] tak wiec dolanczam sie ;-]
Co mi kasioolka radzisz??
ja o H&M wlasnie szukalam na google bo ja wlasnie tez nie wiedzialam jak sie to czyta ;/

Ale po takim okresie dwa tygodnie dochodzę do siebie, bardzo jestem osłabiona. ogloszenia towarzyskie W mojej miejscowości było pełno Arabów,Albanezów,Rumunów i Tunezyjczyków.

Czasem panieruję w bułce tartej. KARMELICKIEJ Ale dzisiaj wieczorkiem zaparzę sobie rumianku lub szałwi i sobie tym spróbuje przemyc... prosze tylko mnie nie obrazac, po jakiś 2 latach tak jej odrosły, że jeden ważył 5 kg !!!! ogloszenia towarzyskie
Pomysł terapii mi się podoba Wtedy zaczyna się wszystko widzieć w ostrych konturach. Nie wiem ile będzie mi się to goić, ale jak narazie o japonkach i klapkach mogę zaponieć ;( Jedyne co mogę poradzić to nie chodzenie w szpiszastych butach, na wysokim obcasie. Jednak, jesli myslisz o wolnych tancach to w 2 miesiace na pewno dojdziesz do takiej sprawnosci , jesli to maja byc szalenstwa na parkiecie to watpie ale dzieki za rade,poszukam w google,pozdrowka Świadczy o tym choćby jej powierzchnia: Pozdrawiam serdecznie, do kolejnego przeczytanka Zastanawiam sie czy kupic jeszcze M czy sie po prostu poddac.
wszystko juz jest ok.
Dzieki za zainteresowanie bede dalej drazyc temat Pozdrawiam
Ubezpieczenia zdrowotne niesamowicie wysokie bo ty prawie nikt ni eumiera ze starosci tylko na zawaly, miazdzyce i raki.
......
U nas jest akurat koncert Big Cyc.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 04:04    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: