|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 04:04 Temat postu: W twoim przypadku konieczne sa operacje na dwie nogi - 2 zal |
|
|
masowaĹeĹ tÄ bliznÄ? seks ogłoszenia czy po 10 dniach jest szansa na zobaczenie efektow???
Oliwia jak nie bedziesz stawac na ta noge majac aparat to napewno bedziesz miala problem stanac po zdjeciu.
JÄ
kanie komuĹ wytknÄli.
hahahaha
Niestety teraz nabiĹam aĹź 10 kg wiÄcej.
TOTO
po urodzeniu mojej corci i te 6 kg jak schudne to powroce do swojej wagi....a te 11 to juz mazenie ;-] tak wiec dolanczam sie ;-]
Co mi kasioolka radzisz??
ja o H&M wlasnie szukalam na google bo ja wlasnie tez nie wiedzialam jak sie to czyta ;/
Ale po takim okresie dwa tygodnie dochodzÄ do siebie, bardzo jestem osĹabiona. ogloszenia towarzyskie W mojej miejscowoĹci byĹo peĹno ArabĂłw,AlbanezĂłw,RumunĂłw i TunezyjczykĂłw.
Czasem panierujÄ w buĹce tartej. KARMELICKIEJ Ale dzisiaj wieczorkiem zaparzÄ sobie rumianku lub szaĹwi i sobie tym sprĂłbuje przemyc... prosze tylko mnie nie obrazac, po jakiĹ 2 latach tak jej odrosĹy, Ĺźe jeden waĹźyĹ 5 kg !!!! ogloszenia towarzyskie
PomysĹ terapii mi siÄ podoba Wtedy zaczyna siÄ wszystko widzieÄ w ostrych konturach. Nie wiem ile bÄdzie mi siÄ to goiÄ, ale jak narazie o japonkach i klapkach mogÄ zaponieÄ ;( Jedyne co mogÄ poradziÄ to nie chodzenie w szpiszastych butach, na wysokim obcasie. Jednak, jesli myslisz o wolnych tancach to w 2 miesiace na pewno dojdziesz do takiej sprawnosci , jesli to maja byc szalenstwa na parkiecie to watpie ale dzieki za rade,poszukam w google,pozdrowka Ĺwiadczy o tym choÄby jej powierzchnia: Pozdrawiam serdecznie, do kolejnego przeczytanka Zastanawiam sie czy kupic jeszcze M czy sie po prostu poddac.
wszystko juz jest ok.
Dzieki za zainteresowanie bede dalej drazyc temat Pozdrawiam
Ubezpieczenia zdrowotne niesamowicie wysokie bo ty prawie nikt ni eumiera ze starosci tylko na zawaly, miazdzyce i raki.
......
U nas jest akurat koncert Big Cyc. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 04:04 Temat postu: |
|
|
|