Forum Mei Jennifer Strona Główna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

jestem gruba !!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 07:46    Temat postu: jestem gruba !! Odpowiedz z cytatem

po kuracji- idealne. seks ogłoszenia RĂłzni ludzie, różne potrzeby, rĂłzne poglÄ…dy....
Szczegolnie zas cieplo ciebie Regine !
Przychodzi Tomasz Lis do ortopedy, a lekarz na to:
no właśnie dziewczyny, słuchajcie, kolczyka mam pół rpku, jeszcz wiadomo nie jest okładnie wygojony
Moż poopowiadamy sobie jaka była wasza pierwsza wizyta u ginkologa,czy się wstydziłyście i czemu musiałyście iść??
I w ten oto sposób zyskał kolejną stałą pacjentkę
Córa musi podrosnąć.
piersi przy tabletkach nabrzmiewaja to fakt a nie powiekszaja,ja biore microgynon 3lata po 6miesiacach z miseczki A skoczylam na D i to prawda nie miscilam sie w zadne staniki,piersi na poczatku bolaly itd po 3 latach brania tych tabletek biust wrocil gdzies na B-C wiec nie wierzcie w bajki ze powieksza a przytylam 5kg tylko .to jest antyoncepcja hormonalna organizm buzuje i na wstepie sa takie efekty a potem sie normuje wszystko.
Edzia tego czegos nie ma - dobrych genow.

Wiedza wszyscy tylko bardzo czesto nie dbamy o to adwokat kraków Do Francji tylko i wylacznie!

Przesyłam serdeczne życzenia zdrowych, radosnych Świąt !!! No i co tu dużo mówić, najwięcej kosztowały, nie te inne operacje tylko zeby. Smile juvedrm ? Za trzy dni wracam do Pinerolo i mam nadzieje, ze tym razem obejdzie sie bez morza lez przy pozegnaniu z mama Buuziaki Może i ten post brzmi jakbym się uznawał za znawcę czy chciał brzmieć poważnie, broń Boże. ogloszenia towarzyskie
pod sufitem? i moge pospac kiedy tylko mi sie zachce Widzialam Angie na filmiku dokumentalnym z podrozy do Afryki w odwiedziny do sierot i byla tam naturalna, na pewno bez retuszu ani specjalnego oswietlenia i w dodatku bez makijazu (widocznego), a wygladala lepiej niz zrobiona! Takze nieraz jest tak, ze na zdjeciach moze wyjsc gorzej (tych robionych przez paparazzi, bez retuszu), ale w realu wyglada swiezo i swietnie. Teraz jak 10 dni wytrzymam to bedzie chyba ok co? A ZNAM OK.100 AJENTĂ“W. Basia, Zrozpaczona: A cenowo wychodzi tak:
A co do imienia to moze Nikoletta??
Rana została zszyta, dostałam antybiotyk i ketonal.
Pomóżcie pilnie mi potrzebna
no dokładnie..najgorszy jest ten lęk przed kolejna bezsenna nocą.
Seler naciowy - 3g
oj u nas czwórki idą, cięzko jest, stan podgorączkowy praktycznie non stop , gorąca główka, źle spi a to oznacza, ze ja tez, ślini się, wkłada wszystko co napotka i mama nie patrzy do buzi, nieważne co - aby włożyć do buzi.
ja mam na koniec czerwca histeroskopiÄ™ i teĹĽ mam stresik
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 07:46    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: