|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 07:46 Temat postu: jestem gruba !! |
|
|
po kuracji- idealne. seks ogłoszenia RĂłzni ludzie, różne potrzeby, rĂłzne poglÄ…dy....
Szczegolnie zas cieplo ciebie Regine !
Przychodzi Tomasz Lis do ortopedy, a lekarz na to:
no właśnie dziewczyny, słuchajcie, kolczyka mam pół rpku, jeszcz wiadomo nie jest okładnie wygojony
Moż poopowiadamy sobie jaka była wasza pierwsza wizyta u ginkologa,czy się wstydziłyście i czemu musiałyście iść??
I w ten oto sposób zyskał kolejną stałą pacjentkę
Córa musi podrosnąć.
piersi przy tabletkach nabrzmiewaja to fakt a nie powiekszaja,ja biore microgynon 3lata po 6miesiacach z miseczki A skoczylam na D i to prawda nie miscilam sie w zadne staniki,piersi na poczatku bolaly itd po 3 latach brania tych tabletek biust wrocil gdzies na B-C wiec nie wierzcie w bajki ze powieksza a przytylam 5kg tylko .to jest antyoncepcja hormonalna organizm buzuje i na wstepie sa takie efekty a potem sie normuje wszystko.
Edzia tego czegos nie ma - dobrych genow.
Wiedza wszyscy tylko bardzo czesto nie dbamy o to adwokat kraków Do Francji tylko i wylacznie!
Przesyłam serdeczne życzenia zdrowych, radosnych Świąt !!! No i co tu dużo mówić, najwięcej kosztowały, nie te inne operacje tylko zeby. Smile juvedrm ? Za trzy dni wracam do Pinerolo i mam nadzieje, ze tym razem obejdzie sie bez morza lez przy pozegnaniu z mama Buuziaki Może i ten post brzmi jakbym się uznawał za znawcę czy chciał brzmieć poważnie, broń Boże. ogloszenia towarzyskie
pod sufitem? i moge pospac kiedy tylko mi sie zachce Widzialam Angie na filmiku dokumentalnym z podrozy do Afryki w odwiedziny do sierot i byla tam naturalna, na pewno bez retuszu ani specjalnego oswietlenia i w dodatku bez makijazu (widocznego), a wygladala lepiej niz zrobiona! Takze nieraz jest tak, ze na zdjeciach moze wyjsc gorzej (tych robionych przez paparazzi, bez retuszu), ale w realu wyglada swiezo i swietnie. Teraz jak 10 dni wytrzymam to bedzie chyba ok co? A ZNAM OK.100 AJENTĂ“W. Basia, Zrozpaczona: A cenowo wychodzi tak:
A co do imienia to moze Nikoletta??
Rana została zszyta, dostałam antybiotyk i ketonal.
Pomóżcie pilnie mi potrzebna
no dokładnie..najgorszy jest ten lęk przed kolejna bezsenna nocą.
Seler naciowy - 3g
oj u nas czwórki idą, cięzko jest, stan podgorączkowy praktycznie non stop , gorąca główka, źle spi a to oznacza, ze ja tez, ślini się, wkłada wszystko co napotka i mama nie patrzy do buzi, nieważne co - aby włożyć do buzi.
ja mam na koniec czerwca histeroskopiÄ™ i teĹĽ mam stresik |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 07:46 Temat postu: |
|
|
|
|