Forum Mei Jennifer Strona Gwna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Posklejane, niektóre bardziej kręcone, niektóre mniej, a

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Gwna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Pi Mar 21, 2014 06:30    Temat postu: Posklejane, niektóre bardziej kręcone, niektóre mniej, a Odpowiedz z cytatem

buziaki ogloszenia towarzyskie Zatem - dietetyka + psychologia + walka o siebie = zwycięstwo
Musielismy sie ukrywac( zreszta jak chyba wszyscy bedacy w takich zwiazkach).Ale to bylo fajne, chociaz czasamiu chcielsmy glosno wykrzyczec co do siebie czujemy.Obiecywal mi zlote gory, ze sie odezwie itp.
w pępku akurat najdłuzej się goi.Z prostej przyczyny- to miejsce jest cały czas narażane na zahaczenia spodniami czy choćby majtkami
jason donovan- silled when i kissed
Wszystko siedzi w psychice wystarczy pomyśleć przez chwilke o czyms np nieprzyjemnym i samo odchodzi o kilka minut to najlepszy sposób wypraktykowany.
Było to tydzień temu.
Podobno trwają już rozmowy z Mandaryną i Dodą.
Może nawet zaczne się oglądać za książką która była tu wymieniana.
jak ktos wie gdzie usuwaja dobrze blizny bardzo prosze o podanie namiarów dziekuje z gory

...Ja to dopiero dałam d**y adwokat kraków Piszę pracę licencjacką na temat:

Chili Ta ksiazka otworzy ci oczy a jak zaczniesz diete i gubic kg bedziesz sie dziwic, ze to takie proste moze to glupio zabrzmi ale UWAZAJCIE, zeby nie ugryzc sie w znieczulona czesc buzi. prosze o odpowiedz Obecnie strzyże mnie Justyna masakra , mam krótkie włosy z prawej strony włosy są znacznie dłuższe niz z drugiej strony na wysokości ucha a dół z prawej ucięty ot pod kątem prostym co daje efekt wyszczerbienia.. ogloszenia towarzyskie
Nie dość, że to mocno biedne miasto, to jeszcze taki kataklizm im się przytrafił! to jednak różnica, nie sądzisz? proszę o pomoc Szukasz nowych kontaktów ? http://www.allegro.pl/item92968535__buciki_na _wiosne_2006_skora_roz_38.html pani poczeka! W lecie leze plackiem na plazy,a w zimie smigam na nartach.
oczy czasami lezke puszczały
ah tak koniec miesiąca to wszyscy ciezko pracują, jeszcze na dodatek pogoda sprzyja piciu piwa i zwieksza się ilosc pracy....buuuuu
Wiem że cię odrzuca od jedzenia ale spróbuj coś zjeść.
W tamtym roku postanowiłam, ze zrobie kurs fryzjerski i zostanę fryzjerką, bo po prostu to uwielbiam Poszłam do szkoły select, bo poczytałam w internecie i duzo osób ich poleca, mają przystępne ceny i wszystko robi sie na modelach, a nie na główkach, ani na sobie.
szczepień Mam totalny mętlik w głowie.
Pozdrawiam
moj naturalny kolor to ciemny blond...kiedys zawiodlam sie na fryzjerce wiec sama chcialam osiągnąć upragniony kolor...czyli biaŁy blond przeszlo siedem miesiecy temu zmasakrowalam wlosy;[ potraktowalam je rozjasniaczem;[ i wyszly rude...
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Pi Mar 21, 2014 06:30    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Gwna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Mei Jennifer  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!