|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 11:48 Temat postu: Klerycy teĹź sÄ
bardzo sympatyczni. |
|
|
teĹź na niÄ
chorujesz/chorowaĹaĹ? adwokat kraków Znacie jakieĹ dobre szampony, ktĂłre dziaĹajÄ
troszkÄ dĹuĹźej ...
Bromergon nie jest jedynym lekiem zbijajÄ
cym prolaktynÄ, jest teĹź np.
No i teraz walczÄ z bĂłlem brzuszka.Zaraz idÄ sobie zrobiÄ przepyszny, duuĹźy omlet z pomidorami i szczypiorkiem
ale naprawde warto.
Ja tez nie mam Ĺźadnych bĂłli gĹowy.
mysle ze jestem nietypowa bo ciagle nosze TE SAME spodnie
1200 kcal-z tym,Ĺźe waga ani drgnie.
sĹoik masĹa orzechowego, fuuuj...
byĹam zĹa na siebie bo starciĹam umiar i zdrowy rozsÄ
dek. portal społecznościowy mam figure po matce, i matka nie miala az takich malych jak ja mam=/ mam 20 lat a cycki A.
TO JEST POWAĹťNA SPRAWA. Podnosze Doradzam czern, lekkie pantofelki z zamszu lub aksamitu Ja tylko jestem praktyczna nic wiecej Do dzisiaj po kilku minutach schylania siÄ mam trudnoĹÄ z wyprostowaniem siÄ. seks oferty
Ale nie przeraĹźajcie siÄ, nie kaĹźdy musi mieÄ takie przygody jak ja.. i to nieco utrudni malowanie. Na poczÄ
tku miaĹam pewne obawy, bo nie potrafiÄ pĹywaÄ i byĹam sceptycznie nastawiona do tego typu formy aktywnoĹci, ale teraz mogÄ potwierdziÄ, Ĺźe to rewelacyjne rozwiÄ
zanie dla osĂłb chcÄ
cych poprawiÄ nie tylko kondycjÄ, ale rĂłwnieĹź i sylwetkÄ - woda wszystko wyciÄ
gnie hehe. Ekchem Czy ktoĹ siÄ orientuje gdzie Pani Ewa z Reginy pracuje. FeBe- no to GRATULACJE!!!! na szczÄĹcie to byĹ z tych cienkonogich
dokladnie Izuni moj chĹopak jest tak nim podniecony ze cay czas by sie na niego patrzyĹ ...xD
Alice:
Polecam Dr Jarlinskiego ,konsultacje ma w srode lub w czwartek w poradni chirurgi plastycznej przy szpitalu kolejowym ,swietny fachowiec i bardzo naturalny nie jak dr Myczkowski \gburowaty\ do pacjentow ,taki ma styl zachowania sie .
- moĹźe to dziwne pytanie ale jak sobie radziĹaĹ z dobieraniem ciuchĂłw...
ONE ĹAÄ FAJNE I MIĹE!
Masz jakiĹ pomysĹ na siebie?Bo ja juĹź nie mam siĹy |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 11:48 Temat postu: |
|
|
|