|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 12:04 Temat postu: ja mam zaufanie do swoich noĹĽyczek i po podciÄ™ciu nie robi |
|
|
WiÄ™c ja to juz siÄ™ w tym wszystkim pogubiĹ‚am... adwokat kraków i ĹĽeby nie byĹ‚o. przez tydzien 2kg.
Ale w prywatnych klinikach robią cuda, jak widać po niektórych wypowiedziach, więc bądź dobrej myśli.
ja i tak mam szczescie moja blizna pewnie nie jest najgorsza po operacji widze postep nie ma idealu ale jest poprawa!!!
ProszÄ™ odpowiedzcie
No właśnie jaki ???
Jakie macie uczucia, plany, i może trochę bardziej przyziemnie - ile zamierzacie zabrać ze sobą kasy na przeżycie pierwszych tygodni?
Druga sprawa to jakosc wykonania.
Jak pisze dr John Mc Dougall z Physicians Committee for Responsible Medicine, dieta z przewagą tłuszczów wprowadza stosujące ją osoby w stan zwany ketozą - spotykany również w ciężkich chorobach.
laska obcinała mnie całe.........
W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie będziesz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem.
Ajerkoniak! anonse erotyczne Witam.
ile zjadałyście dziennie tej zupy? Wczoraj przeczytałam a dziś ugotowałm sobie tą zupkę,tyle że zapomniałm dodać przecieru pomidorowego,ale to chyba nic nie szkodzi. To chyba tyle jak mi się coś przypomni to napiszę! \\\ooo, mamy Kubusia bez ogonka\\\. Jakoś nie widzę mojego synka spokojnie siedzącego podczas takich zabiegów. sex anonse
Cześć dziewczyny, Efekt utzrymuje sie nawet do dwóch lat ale to wszystko zalezy od naszej skóry jak szybko bedzie wchłaniac preparat. Pijesz wode, bierzesz witaminy i jesli czujesz sie dobrze jedziesz tak przez 2 tyg. A ty mając 80 pod biustem masz niby rozmiar 38?????!!!!!! cały czas myślę o tych wszystkich toksynach praz chronicznym zapaleniu zatok, które może złagodzone zostałoby przez taki post jajecznica z 2 jajek, 2 kiełbaski z indyka. Nie wierzycie jakiejs tam stronce, to może BBC was przekona, jak sie wklei
dlatego nie powinno sie ignorowac zadnych boli w czasie ciazy.
15:57
Ale po jakimś miesiącu znudził mi się ten kolor i wogóle nie pasował do mojej cery, byłam w nim strasznie blada ;/ .
BeanSidhe, tylko nie mysl, ze do Ciebie to.
http://darmowe-doladowania.com/user/692af847d 633b3d326cbbfc03f710ffe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 12:04 Temat postu: |
|
|
|
|