|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 20:44 Temat postu: Potem rozmowa, leki i po sprawie. |
|
|
Wiesz ,to ze cwiczysz to normalne ,ze tak sie szybko nie zmienia waga ciala bo wzrasta w tym czasie masa miesniowa,ale po ubrankach bedziesz czula ze sa luzniejsze.Lepiej jest zamienic tluszczyk na jedrne cialko z miesniami portal społecznościowy po bromergonie.ZaczÄ™lam wiec od wczoraj zalecana dawke tabletki wieczorem, a dzis rano jestm wycieta z ĹĽycia...jak wstaĹ‚am z łóżka, to ledwo doszĹ‚am do wc, po czym dostaĹ‚am mdĹ‚oĹ›ci, oblal mnie zimny pot i nie wiedziaĹ‚am jak sie nazywam, oczywiscie do pracy nie poszĹ‚am, bo nawet krokĂłw nie byĹ‚am w stanie przejĹ›c przez zawroty gĹ‚owy, jak lezaĹ‚am wszstko byĹ‚o ok, jak tylko wstaĹ‚am-koszmar,dopiero ok.11 zaryzykowaĹ‚am i odwaĹĽyĹ‚am sie ponownie wstac-troche mi przeszĹ‚o i byĹ‚am w stanie zrobic sniadanie
Oliwka, niestety nie jestem z Krakowa;(
Najmniejsza nawet wpadka powoduje szybki wzrost wagi.
pewnie trochę przesadzonej ilości cytryny, ale i tak łatwo nie było.
Pytaj jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości
to nie jest przykład godny pochwały a wręcz przeciwnie !!
Kilkadziesiąt złotych za wszystkie dywany.
xD
i po ślubie fryzura od DJSTYLE nie dość że bardzo orginalna fryzjer napakował tysiace wsówek dobrze ze piorunów nie było i sporo lakieru ale sie trzymala idealnie, szkoda tylko ze taka pogoda bo zdjeć w plenerze przez nią nie możemy zrobić
Kiedyś przeczytałam, że terapia zaczyna się od pytań:
Kazalam mu sie isc na to zbadac ale chyba sie wstydzi....Jestem szczupla laska a faceci na mnie slinia sie na widok, wiec nie wiem czemu moj facet nie moze dojsc. portal społecznościowy teĹĽ jestem zainteresowana ekspanderami.
gdy będziesz czuś się naprawdę kiepsko powoli zacznij myśleć o wychodzeniu..., za parę tygodni i tak będziesz mogła ją powtórzyć (wtedy początek będzie już łatwiejszy ) A co do moich dwóch dekoloryzacji, o których pisalam na poczatku mojej historii - na mnie podzialaly bardzo dobrze, kolor schodził bez problemów, a włosy po nich byly zdrowsze niz przed dekoloryzacjami. Ja studiuje w Polsce wiec jestem zmuszona pojawiac sie tam przynajmniej raz na m/c...dlatego to mnie tak zainteresowalo,a mieszkam w Kielcach wiec i tak tluke sie pozniej autkiem 3 godziny z Krakowa...Jakbyscie znaly jakies lepsze polaczenia to chetnie skorzystam.Pozdrowienia Zatem Freestyle Studio na Stradomiu 15 to Liga Mistrzów Polecam seks oferty
Jednak jego prawdziwym powołaniem okazał się taniec, chociaż do dzisiaj widok samolotu budzi w nim emocje. Tyle czasu chodzę nad nim i zastanawiam się jak to zrobić, żeby mnie nie zaatakował, żeby przypadkiem go nie dotknąć, albo, żeby mi na głowę nie spadł. i tak wiem kim jestes \Dance Like This\. polecam hej, do tego bolały mnie plecy jakby mnie lekko zawiało ,w okolicach krzyży.
a najgorsze że oni mają swoją wizję aby praca nie była przyjemnością a obowiązkiem na siłę ,nie dającym żadnych efektów.
Teraz przed kaĹĽdym atakiem prowadzÄ™ ze sobÄ… wojnÄ™...
M People
szok- z tego co widzę,to moja wcześniejsza dieta to były miliony węglowodanów...
Czas pokaże co będzie.
do jedzenia robic sobie cos, co mozna polykac od razu bez gryzienia (bol straszny plus maloprawdopodobne, ze bedziecie mogli w ogole szczeka ruszac na tyle, zeby gryzc).
Wyslalam ci wiadomosc.
wow
Z góry dzięki:* |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 20:44 Temat postu: |
|
|