|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 22:15 Temat postu: Praktycznie co jakiĹ m-c pojawia siÄ stan zapalny. |
|
|
Marcin pisz...............tÄsknie ogloszenia towarzyskie Nie rĂłbcie od razu 10 dni na wodzie bo moĹźecie bardzo sobie zaszkodziÄ,na poczÄ
tek 2-3 dni wystarczy.Po miesiÄ
cu 3-4 dni,potem znowu to samo.
Jestem juz drugi dzien po powiekszeniu ust u dr Wandy Koziarskiej.
pĂłki co cierpliwie czekam...juz siÄ przyzwyczaiĹam z racji tego ze dĹuuugo sie juĹź staram o dzidziÄ ( wczeĹniej bez brania jakichkolwiek lekĂłw)...
Dziekuje Ci bardzo za szybka odpowiedz a moze wiesz ile powinnam brac ten lek(Gravistat 250)???
Fakt jest jeden - chcecie usunac kamien aby miec ladne biale zeby!
i tak raz u jednej raz u drugiej stopy, az w koncu raz tak sie zrobilo powaznie i nie chcialo samo przejsc, trzeba bylo szukac pomocy u specjalisty.
zauwazylam, ze barki mi sie powiekszyly.
Olala teraz wstrzykuja odrazu do narkozy taki srodek zeby po niewymiotowac ogloszenia towarzyskie Nie dziwiÄ siÄ, Ĺźe niektĂłrzy wolÄ
piaskowanie robiÄ po kawaĹku.
zaleĹźy na jakie siÄ trafi. OgĂłlnie to juĹź chyba ponad 2 tygodnie Witam i powiem wam, ze jestem przerazony tym co widze, czytam tu. Szukamy fryzjerki narazie TFP, później komercyjnie. udaĹo mi siÄ bardzo szybko to zaĹatwiÄ. seks ogłoszenia
SKRÄTKI moĹźesz mi napisaÄ na email na temat trwalej prostujÄ
cej. Tak wiec bez zastanowienia zapisujcie sie na zajecia bo mam zamiar kupic orbitrek i kurde nie bardzo mam siÄ kogo poradziÄ o parametry Takie jest Ĺźycie niestety!!! dziewczyny pisza roznie ze lepie zaczac brac po okrese lub wczesnie i przerwac na czas krwawieni... A teraz uwaga ruszyli od piatku za kilka zl kupujesz abonament i wysaja ci filmy szkoleniowe aby nauczyc cie zawodu filmy sa profesjonalnie nakrecone i pani beata oraz pan slawek sa naprawde zawodowi polecam podoba mi siÄ
dziekuje bardzo za rady!wlasnie pije kubek herbaty(gorzkiej) najwiecej pije wlasnei wody niegazowanej wiec chyba zostane przy niej.mam nadzieje ze uda mi sie pic chociaz te 4 szklanki dziennie(na poczatek)
walkÄ o zycie tylko ze na sali sadowej toczy tez henry z morderstwa pierwszego stopnia, zielona mila juz wymieniona, przed egzekucjÄ
...aha i jeszcze...nie pamietam tytulu, jak sobie przypomne to napisze
mniej wiecej cos w tym stylu:
zaczynam z wami
Znam co najmniej 3 osoby ktore tak samo potraktowali
idĹş do lekarza dermatologa-wenerologa.
Jestem z niego bardzo zadowolona.
Pozdrawiam Was serdecznie i zyczÄ zdrowia.
Carlo Biani - masakra
Ale Ty czegoĹ nie rozumiesz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 22:15 Temat postu: |
|
|
|