|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 07:59 Temat postu: przepraszam ale dla mnie to brzmi jak wyznania ANOREKTYCZKI, |
|
|
Wręcz przeciwnie - zalecają kurację półroczną. anonse erotyczne Wiem, że wielu z Was tu zagląda tylko nie rozumiem, mie macie odwagi pisać czy co? Victoria miała kiedyś powiedzieć, że jeśli jej drugi synek miałby być w przyszłości brzydki to przynajmniej ma na imię Romeo (???)
Lunch:
Na pierwszy rok nawet jest latwo, ale potem na Licencjat i magisterke, nie mowiac o master2(wlasnie skladam docs), nie jest latwo.
Zeby zmusic do myslenia.
pozatym nie asdze ze jezdzac po 30 min i bez obciazenie mogly Ci sie masywne zrobic....
Amelia !!!!
no tak!kiedy ja się odezwę to cisza i nie mam motywacji pisać
W razie pytan peosze na forum
Jak najbardziej fryzjer ma obowiązek uwzględnić reklamację tym bardziej że kolor nie wyszedł równy!
W koncu zdecydowalam sie przybyc tutaj- zaczynam wszystko od nowa, od zera i troszke mnie to doluje
fajna ,ja bym sobie kupila
ile trwało ogarniecie twojej psychiki? anonse erotyczne Czy ktos ma moze podobne zdjecie takiejsukieniki i mógłby tu dać link?
;// Koszmarny byl...duzy jak cholera. i kurcze blaszka bojÄ™ siÄ™ , ĹĽe zostanÄ™ Ĺ‚ysa ^^ :] tu majÄ… niedrogo: CzerwiĹ„skiego (Azory). portal społecznościowy
Od ogólniak ważylam 85 kg. Ciepło sprawi, że wosk lub parafina przejdzie z dywanu w papier i po plamie nie będzie śladu. pozdrawiam ciepło a kolczyka i tak nie nosze,bo jeszcze bardziej zwracal by uwage na ten mankament... Avril Lavigne-When you're gone Kasi i muszę wypytać co to za osoba i wam napiszę. Teraz czeka mnie jod w Gliwicach.
z farmacją, którą również rok studiowałam,dla zorganizowany student znajdzie czas zarówno na naukę jak i na imprezowanie , także nie jest źle, położna to fajny zawód, wiadomo super kasy może nie zarabiają ale dla chcącego nic trudnego, najważniejsze jest robić to co się w życiu podoba, żeby się nie męczyć codziennie w pracy, ja dążyłam do swojego upragnionego celu jakim była stomatologia, za trzecim razem się udało
jest duzo prawdy w tym co piszesz, jest tez wiele wspolnego w tym i ze mna...moze nie takie tragiczne wydarzenia miały miejsce, ale ja tez nie moge sobie darować, ze tak zle wybrałam, ze tak mnie miłość zwiodła...
Wiem ĹĽe moĹĽe nie jestem taka atrakcyjna jak sprzed ciÄ…ĹĽ ale staram siÄ™.
ale nienawidze hipohondrykĂłw - wiele z was tutaj obcnych pisze \'ohh, moj torbielek jest ogromny!
http://www.regularnerysy.pl/Details.aspx?id=5 070
Byłam w szoku!
Najbardziej lubie z calej sily tak okolo godziny-dwoch a z nia nie moge (chyba ze po pijaku ale to nie to samo).
juz niedługo i będzie piękne lato i my ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 07:59 Temat postu: |
|
|
|
|