Forum Mei Jennifer Strona Główna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Witaj Eurydyke

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 08:38    Temat postu: Witaj Eurydyke Odpowiedz z cytatem

po pol roku poszlam do lekarza bo blizna nie znikala i on wysmial tych co mi robili operacje... ogloszenia towarzyskie A u nas od godziny leje.
moglby mi ktos doradzic?
Wczoraj zrealizowałam swój pomysł i...
hello widzę ,że temat się trochę rozkręcił Chętnie wybiorę się na spacerek może być z pieskiem.Popowice i okolice
Z gĂłry dzieki za pomoc.
Czy udalo sie kiedys Pani naklonic team do pracy grupowej?
Pozdrawiam
Pozdrawiam!!!
- uzyskałam efekt jasnego blondu o zimnej tonacji (tak jak chcialam), bez żółtego odcienia.

Studio M MaĹ‚gorzata Strug-Grzywa O D R A D Z A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! portal społecznościowy TeĹĽ nie chciaĹ‚am przez wiele lat dać siÄ™ zoperować - zawsze mĂłwiĹ‚am, ĹĽe na wĹ‚asne ĹĽyczenie nie dam sobie gardĹ‚a poderĹĽnąć ....

dopiero niedawno przyznaĹ‚a,ze po kuracji rzuciĹ‚a siÄ™ na jedzenie jakby miesiÄ…c nie jadĹ‚a. za pierwszym razem zajefajnie mnie pani Magda obcięła. Piosenka stara, Ĺ›piewa chĹ‚opak idzie mniej wiÄ™cej tak cry cry baby don't cry-y-y... musicie to znać... preparatĂłw odchudzajÄ…cych produkowanych Ja teĹĽ mam taki sam problem adwokat kraków
Justus prosze, odpisz, robilas juz ta probe laserem? xx taniec erotyczny w fartuszku i z miotelka do kurzu (tez prezenty). I CO DZIEWCZYNY??Zaczęła juz ktoraś z was kurs???jestem ciekawa czy dobry i czy warto????ja osobiscie muszę jeszcze troche poczekac(tymczasowo jestem nieobecna w polsce),ale juz sie nie moge doczekac!nie wiem czy juz o tym pisałam ,ale znalazłam dobry idnywidualny kurs w koszalinie-to dla zainteresowanych z okolic! Oczywiście z przerwami. jaa nie mogę http://www.aishwarya-forever.com/fanzone/wall papers/large/foreverwall037.jpg
Zbadal mnie,zrobil USG i powiedzial ze jestem zdrowa.Za chwile pyta:
Teraz takie zabiegi laserem to normalka.
ja bede miala skaling i piaskowanie 16 listopada,narazie mam zapalenie dziasel i musze je wyleczyc,mam plukanke specjalna i paste do zebow meridol,obawiam sie troche tego zabiegu bo na dole przy jedynkach mam odsloniete szyjki,mam nadzieje ze nie bedzie tak zle,napisze jak bedzie po wszystkim,a i u mnie cena to 150 zl
ja mam Conversy i wytrzymały już ponad rok.
Pozdrawiam wszystkich toxoplazmowcĂłw (damy radÄ™!)
Bezsennosć bezsennoscią ..
wiec tak jestem tu raczej tylko na zabieg- tata ma tu ulozone zycie mam i siostra narazie tez sa...
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 08:38    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: