|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 08:38 Temat postu: Witaj Eurydyke |
|
|
po pol roku poszlam do lekarza bo blizna nie znikala i on wysmial tych co mi robili operacje... ogloszenia towarzyskie A u nas od godziny leje.
moglby mi ktos doradzic?
Wczoraj zrealizowałam swój pomysł i...
hello widzę ,że temat się trochę rozkręcił Chętnie wybiorę się na spacerek może być z pieskiem.Popowice i okolice
Z gĂłry dzieki za pomoc.
Czy udalo sie kiedys Pani naklonic team do pracy grupowej?
Pozdrawiam
Pozdrawiam!!!
- uzyskałam efekt jasnego blondu o zimnej tonacji (tak jak chcialam), bez żółtego odcienia.
Studio M MaĹ‚gorzata Strug-Grzywa O D R A D Z A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! portal społecznościowy TeĹĽ nie chciaĹ‚am przez wiele lat dać siÄ™ zoperować - zawsze mĂłwiĹ‚am, ĹĽe na wĹ‚asne ĹĽyczenie nie dam sobie gardĹ‚a poderĹĽnąć ....
dopiero niedawno przyznaĹ‚a,ze po kuracji rzuciĹ‚a siÄ™ na jedzenie jakby miesiÄ…c nie jadĹ‚a. za pierwszym razem zajefajnie mnie pani Magda obcięła. Piosenka stara, Ĺ›piewa chĹ‚opak idzie mniej wiÄ™cej tak cry cry baby don't cry-y-y... musicie to znać... preparatĂłw odchudzajÄ…cych produkowanych Ja teĹĽ mam taki sam problem adwokat kraków
Justus prosze, odpisz, robilas juz ta probe laserem? xx taniec erotyczny w fartuszku i z miotelka do kurzu (tez prezenty). I CO DZIEWCZYNY??Zaczęła juz ktoraś z was kurs???jestem ciekawa czy dobry i czy warto????ja osobiscie muszę jeszcze troche poczekac(tymczasowo jestem nieobecna w polsce),ale juz sie nie moge doczekac!nie wiem czy juz o tym pisałam ,ale znalazłam dobry idnywidualny kurs w koszalinie-to dla zainteresowanych z okolic! Oczywiście z przerwami. jaa nie mogę http://www.aishwarya-forever.com/fanzone/wall papers/large/foreverwall037.jpg
Zbadal mnie,zrobil USG i powiedzial ze jestem zdrowa.Za chwile pyta:
Teraz takie zabiegi laserem to normalka.
ja bede miala skaling i piaskowanie 16 listopada,narazie mam zapalenie dziasel i musze je wyleczyc,mam plukanke specjalna i paste do zebow meridol,obawiam sie troche tego zabiegu bo na dole przy jedynkach mam odsloniete szyjki,mam nadzieje ze nie bedzie tak zle,napisze jak bedzie po wszystkim,a i u mnie cena to 150 zl
ja mam Conversy i wytrzymały już ponad rok.
Pozdrawiam wszystkich toxoplazmowcĂłw (damy radÄ™!)
Bezsennosć bezsennoscią ..
wiec tak jestem tu raczej tylko na zabieg- tata ma tu ulozone zycie mam i siostra narazie tez sa... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 08:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |