|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 09:41 Temat postu: Nie robiĹ‚am jeszcze takiej prawdziwej gĹ‚odĂłwki na dĹ‚uĹĽs |
|
|
Ja siÄ™ zgadywaĹ‚am z kaĹĽdÄ… dziewczynÄ…. portal społecznościowy ???????????????? w zaleĹĽnoĹ›ci od sytuacji krÄ™ciĹ‚am z różna prÄ™dkoĹ›ciÄ…, zaczęłam od 1 mm (4obkrÄ™ty), potem przez chwile robiĹ‚am 0,75mm (3obkrÄ™ty) a nawet 0,25 (1obkrÄ™t), nad tym wszystkim peĹ‚nÄ… kontrole sprawowali lekarze.
Na sam środek do pieroga włożyć pokrojoną w kostkę fetę (zwykle 1 kostka ok.
siema
Ratunku!!!!
Oba leki brałam na dobę przed zabiegiem, Exacyl już mogę odstawić, bo krwawiłam tylko po zabiegu, ale nawet nosa porządnie wysmarkać się nie dało żeby nie krwawiło dziąsło
ja mam 13 lat i dzis wykryto u mnie torbiel ....lewgo jajnika jest dosc mały 45/47 mm....
Nigdy w życiu nie pomyślalbym, że są na świecie dziewczyny które lubią połykać spermę.
a propo lewatywy bo mi sie przypomnialo
\Ranaway\ The Corrs
a nieoczekuje by sie ze mna obchodzili delikatnie,oczekuje troche zrozumienia od wlasnej siostry.........a to ze dzis palnela o owocach ...ona non stop gada o cwiczeniach dietach i ze musi schudnac jeszcze 2kg ....niewazne ze wie o chorobie,niewazne ze to ona zawsze byla ta lepsza ,ta ladniejsza....w moich oczach i zwyczajnie takie gadanie sprawia ze najchetniej niejadlabym nic....a inni jak mówią ok nieraz pomyśle zdołuje się jak powiedza ze mi sie przytylo ale nieoczekuje od nich nic ....a jej ufam,kocham ją nad zycie,dogadujemy sie super ale jezeli chodzi o chorobe to oczekuje slyszec wsparcie i zapewnienie ze jest ok by zachecic mnie do normalnego jedzenia a nie przeciwnie...
Jest to bledne kolo i tylko ty mozesz z niego wyjsc. seks ogłoszenia kark 300-400
Czy ktos wie co to moze oznaczac bardzo prosze o pomoc? Jeśli jest czerwona skóra dookoła paznokcia, to trzeba zrobić wymaz. INTR=ERESUJA MNIE OKOLICE OPOLA I WROCLAWIA up 20.Britney Spears - Everytime seks oferty
Mam nadzieję , że teraz będzie inaczej. Ale do rzeczy: wklejam ten link przede wszystkim dla bejbi,ale dla innych tez.fajny wyklad psychologa. Ja mieszkam w Warszawie,więc tu sobie robiłam.Trafiłam z polecenia koleżanki na fajną,młodą P.Doktor,jestem bardzo zadowolona.Myślę teraz jeszcze o botoksie na czoło.... Tolek czym jest dal ciebie nieudolnosc...wiesz mysle ze fryzjerzy poczatkujacy sa w pewien sposob nieudolni aczkolwiek lubiac ten zawod mozna dac klientkom duzo wiecej niz wykonywac to tylko dla kasy....ja znam narazie techniki ktorych sie nauczylam i w sumie znam ze 3-4 i tez nie wycwiczylam sie ale wiem ze praktyka zrobi swoje a nie gapienie sie jak robiato inni a w salonach chca zmusic takie osoby zeby byly bierne jak uczennice....to powoduje raczej blokady niz nabieranie pewnosci i wprawy kiepski dzień.... Na nastepny dzien swiezy znowu i pozniej w ten dzien go uzywac w razie potrzeby.
W BYdgoszczy dajecie radÄ™ ???
Znam takie laski co dużo myślą na swój temat a wyglądają jak kaszaloty.
Mam 27 lat a czuje się jak bym mial 70.Ból,rwanie i drętwienie rąk nie pozwala mi spokojnie spać każdej nocy wstaje i krąże po domu i szukam ratunku.
Pozdrawiam
Witam!Od 20 lat cierpiałam na drętwienie obu rąk.
lizna czasem sie czerwieni wkoło.
Odświerzam watek .
groczek , moĹĽe to jest to czego szukasz ?
Przez nastepne kilka godzin nie moglam wstac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 09:41 Temat postu: |
|
|
|
|