|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 07:43 Temat postu: Tak juĹĽ nam zostaĹ‚o sie z nim meczyć ale nie jedna nam z |
|
|
Polecam pierogi ze szpinakiem i Fetą!!!! ogloszenia towarzyskie dziewczyny pomozcie prosze... dziecko rdzennie polskie z imieniem angielskim , włoskim , japońskim czy jakimkolwiek innym to dla mnie jakis kundel nie wiadomo skąd
Witam
Pierwsza próba, a także dłutowanie nie trwało dłużej niż 30 min.
to znowu Ty?
a u nas nie...
On dzięki temu potrafi znieść to wszystko co jest wymierzone przeciw niemu, przeciw nam i naszemu związkowi!!!!
Koteczek1987 mozna by sie umowic na tipsy przed swietami prosze odpisac moj nr gg 8855756
mnie niestety nie pomogło.
Widziałam prace dr Skupina i wiem ze potrafi zrobić naprawdę ładne nosy.
z resztą to jest widać, że trzyma dietę, bo jej sylwetka nie jest jakoś specjalnie wypracowana jak np. anonse erotyczne zycze kazdej z osobna jaknajszybszgo zafasolkowania.,wiem ze czasem ciezko uwierzyć,ale jak na to patrze z perspektywy czasu jak tez łykałam z wami bromek,jak juz chciałam tym palnąc w diabły i dać sobie spokuj...to pojawiła sie najwieksza niespodzianka w zyciu...bardzo niespodziewanie,bo juz w to nie wierzyłam...a tu prosze 10 tydzień u mnie dobiega końca.....takze wam tez sie uda...predzej czy pozniej ale napewno!!!!!!!pozdrawiam i trzymam kciuki.buziole
Było tam też zawsze dużo erasmusów - a erasmusi na pewno znają jakiś erasmusów z Polski - a ci z kolei jakiś Polskich studentów na uniwersytecie - i tak na pewno można kogoś nowego poznać Niestety nikt nie odpisał z osób zamawiających przez internet ;-( Santana poradzcie! Pozdrawiam sex anonse
Często sikam,jestem senna i wogóle jakaś apatyczna. Mowil ze wydluzanie jest ryzykowne w moim przypadku,przez to ze noga jest slabsza i ma uszkodzenia fizjologiczne,( mialam uszkodzenie nerwu,zanik miesni,niedowlad,slabszy kosciec,porazenie stawow) ale wydluzanie jest moze konieczne,bo druga noga jest przeciazona i boli kolano,kregoslup sie krzywi i tez boli... W czasie zabiegu podwójna dawka znieczulenia w sumie czuć tylko nieprzyjemne szarpanie szczeki całość trwała 20 min aż dentysta się zdziwił bo przewidział na zęba godzinę korzeń niesamowitych rozmiarów, dwa szwy antybiotyk amoksiklav przez 4 dni. przymierzałam kilka par i o dziwo.... też pozdrawiam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3726912& start=0 Druga ...
Tydzien po zabiegu zdjeli mi opatrunek, przemywalem rane kwasem borowym czy jakos tak, sam zmienialem sobie bandaze.
Dziaki
Ciagle cos jest do zrobienia
natomiast wiek ciąży wg.ostatniej miesiączki a usg często jest inny i to nic złego nie oznacza.
Dla mnie rowniez nastepne glodowki byly o wiele latwiejsze niz pierwsza Najwazniejsza jest systematycznosc,chodzi o to zeby nie dopuscic do zebrania sie wiekszej ilosci zlogow i oczyszczac systematycznie organzim ( na biezaco).Wtedy sa trwale wyniki ,a poziom oczyszczenia coraz wiekszy.
No wiec:
jakaś amerykancka z tokszołu
Muszę powiedzieć że dużo mi pomogły. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 07:43 Temat postu: |
|
|