|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 20:54 Temat postu: To bardzo mÅ‚ody duchem czÅ‚owiek, mimo że po 80-tce. |
|
|
Czy oby napewno ten ból jajników jest normalny??Bo jestem za granicą i nie wiem co mam tak naprawdę zrobić czy starać się tu dostać gdzieś do lekarza i zrobić se badania czy jechać do pl. ogloszenia towarzyskie właśnie rozpoczął się 4dzień mojej dietki siedze sobie przd komputerkiem i popojam herbatke. np.
te spadajace spodnie i szerokie nogawki bardzo mnie dopingujÄ…
Gdy bylyscie pierwszy raz na wizycie u doktora to prywatnie do gabinetu czy w szpitalu ?
Prosze ppradzcie,poleccie
A ja nadal czekam do końca miesiąca z testem,choć wątpię żyby coś z tego wyszło,test juz czeka i strasznie mnie kordzi
młoda zgrabna wiec niejeden ma na nią ochotę.
mnie blizna strasznie jeszcze swedzi i rano tez mam takie lekkie ciagniecie jeszcze . adwokat kraków to jest super na oczyszczenie sie z tych smieci!
Ja mam kolczyk w pepku od 2 miesięcy...niebolało mnie przy przebijaniu tylko 2 dni po przebiciu kąpałam sie u nas w jesiorze(a nie jest ono za czyste)to mi sie zaczeło troche paprać ale potem już było spox i wygląda teraz zaj**iście...mam też kolczyk w języku i w brwi...w brwi boli najbardziej a co do pępka to może sie goić nawet do 9 miechów Bałam bałam, ale musiałam Niee no czekam az teraz urośnie mniej wiecej za polowe i bede szla do kosmetyczki na klamry bo wiem ze po jakims czasie znowu zacznie wrastac Niektóre z nich są bardzo aktywne i nawet w niewielkich ilościach mogą być szkodliwe. ale jakos go obezwładniam i potem daję do pod wodę kieruję do góry i siadam na niego i oddaje sie strumieniowi, niezle mna rzuca. A ja i tak jestem w stanie depresyjno + oplakanym....... seks oferty
Mam nadzieję, że Twojemu synowi wyjazd się uda I że będzie chciał ponowić a chcialabym 11 kg. Operoana zamiast drapać sie w głowe co się dzieje, śmigaj do lekarza, bo sama widzisz ,że coś jest nie tak jak trzeba. Flora bakteryjna w ustach niszczy nam zeby jesli ich nie myjemy. Mimo, że mam cerę ewidentnie naczynkową (widoczne pajączki wokół nosa), zaserwowała jej gorącą parę i zaczęła dusić. POLECAM TYLKO ŻELE.Robiłam w Warszawie na Ursus Niedzwiadek, salon na bazarku, maniciurzystka młoda, nowoczesna i zrobiła tak jak chciałam. A moze mi ktos pomoze.
pozdrowionka
Na dodatek mam wysokie czoło, a grzywka nawet na bok jest kłopotliwa przy takim rodzaju włosów.
Zarośnieta juz jak małpa (strajk po stracie pani Dominiki) zdecydowałam się.
TYLKO W BAJKACH BRZYDKA ŻABA ZMIENIA SIE W KSIĘŻNICZKE!
Możesz jeść jarzyny, aż do uczucia sytości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 20:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|